![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
rau mosu asta cu noi:))... nici macar asa o poza spion
macar in ce stadiu e masina... daca exista cv nou :> craciun fericit:P |
Ce pot să vă spun, deşi n-am făcut poze, e că se lucrează la capotă şi apoi la īmbinarea ei cu spoilerul.
Mai multe detalii din ianuarie, pānă atunci vă urăm sărbători fericite şi multe bucurii alături de familie şi cei dragi vouă. |
|
Si tu? :lol:
|
Quote:
|
E un pic cam aiurea,ca acolo zice "this person",si iti arata masina.
Oricum,am vazut deja la stiri :P |
Eeeeeeeeh daca nu va placut ala...ia bagati mare la asta :)) http://en.tackfilm.se/?id=1261870307511RA29 O sa va placa mai mult cred :))
P.S. Dolb am semnat ieri seara contractu cu CinemaCity. Din 20 Martie o sa apara la IMAX in format 3D. O sa fie cel mai scump film, mai scump ca AVATAR, o sa fie cel mai tare film vazut de omenire :))) |
:)) Sageata,fara suparare da in poza aia semeni perfect cu MR. Bean. Calca apa :))
|
:twisted:ms morphy! razbunarea va fi foarte dulce pt mine:twisted:
|
Morf, pune-l si tu pe youtube, ca eu nu pot sa-l vad si pun pariu ca si altii...
Poti sa faci asta pentru sufletul unor bieti oameni care nu-s cu informatica si habar nu au cum ii treaba cu flash player-ul ?? :oops::oops::help::paper: |
Dragos, nu am cum sa il pun p youtube ca e facut de siteul ala...incearca cu Firefox sau Internet explorer (instaleaza flash player 10) si sigur merge :). Succes!!!
|
Sincer, vorbesti in chineza cu mine :lol:
Eu folosesc firefox... Lasa ca poate o sa-mi instaleze cineva cumva :D |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
Vesti bune 2010 aduce!!! Mia zis Aleks k la 1.03.2010 masina e Paint Ready!
|
Pai stai ca pe mine m-ai indus in eroare,cel putin...
Pe 3 Ianuarie, sau pe 1 Martie ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning