![]() |
Re: Help Thread
3 Attachment(s)
n-am gasit nici eu decat ceva in engleza(vezi Attached Files)...nici nu cred ca este in romana cel putin pe net... oricum bafta cu cautarile
PS: imi puteti zice si mie cu ce as putea sa umplu gaura din stop? |
AM pierdut portofelul cu talonul masinii permisul de conducere 2 carduri si niste bani in el.Daca auziti cv depsre portofel datimi un apel ca va sun eu inapoi nr meu 0728194406
|
Am uitat sa specific ca am pierdut portofelul in spate la rusca.Ar putea fi pe langa generala 3 pana langa benzinaria agip.Eu nu lam gasit
|
cam nasol. la cat de cinstiti sunt romanii nici macar actele nu le mai gasesti, ca le arunca la gunoi bulangiii.
imi pare rau pentru tine. |
Revin...mi-a fost returnat portofelul cu tot ce era in el.inclusiv banii...Mi lea gasit un instructor auto in timp ce preda orele de condus.:X
|
2 Attachment(s)
Cine ma ajuta si pe mine?
Am nevoie de cateva "coame" pentru casa, ceva demolari prin zona? Sunt chestiile alea de se pun in varf. |
Quote:
|
sa speram
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o statie pentru weekend?
|
Sepricepe cineva sa curete un asetofon cu cd pe dinauntru pe la lentila de citire a cd-urilor?
|
Care ai un modulator functionabil care nu are ce sa faca cu el?... dau o bere sau un suc :)
|
Multumesc Claudiu pt. ca te-ai deranjat si duminica sa ma ajuti cu vagcom-ul ... Apreciez efortul ! ...
|
Nici o problema, oricand este nevoie rezolvam.
:) |
Are cineva 2 gume iarna M+S :rolleyes2 175/65 R14 ? Sa ma scape de stat la coada aia imensa de la Pestis la caucioace? :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning