![]() |
Re: Colantari auto profesionale (DCM DESIGN)
Buna ziua. Pret pentru o colantare totala Megane III hatch negru mat ?
Pret pentru oglinzi gri ? Multumesc anticipat. |
Quote:
Colantare cu negru mat Premium Cast: 1.500 lei. Oglinzi colantate cu gri: 50 lei. Oglinzi colantate cu argintiu metalizat sidef Premium Cast (gen Audi S8): 100 lei |
Colantare Ford GT cu dungi albastru metalizat.
|
Salut am si eu o intrebare folia pentru stopuri aveti doar 80% sau aveti si mai deschisa si daca se poate niste poze, Ma intereseaza pentru o astra H Astept raspuns Multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
Avem 100 % transparent, 40% fumuriu, 80 % fumuriu. Ai atasate exemple cu 80% si 40% |
Buna ziua, cat ma costa de colantat un Peugeot 206 hatchback in negru mat iar capota, plafonul, hayonul si eleronul colantate in carbon ?
|
Inca ceva (nu merge sa dau edit la mesajul anterior) daca imi puteti recomanda un service sau daca se poate face la dvs. o pregatire pentru colantare, adica a elimina micile imperfectiuni (zgarieturi) de pe caroserie sa nu se vada urme prin folie.
|
Quote:
Pretul este de 795 lei pentru colantarea masinii. Colantarea cu carbon incepe de la 200 lei/ piesa (in functie de materialul ales). |
Quote:
Pentru eliminarea imperfectiunilor de pe caroserie poti sa vii la noi. In mare parte le putem remedia noi. La un service te costa oricum cu mult mai mult. |
2 Attachment(s)
salut, cat ma costa colantarea capotei cu negru lucios + dat o mana de kit unde este badboy-ul pentru o finisare mai bune(numai trebui incarcat nimic, doar o mica finisare!!! multumesc
aa si sta autocolantul pe forma mea de BB? sau se deslipeste imediat de la caldura? |
o colantare negru mat pentru un bmw e60 va rog ,pret si durata. multumesc
|
o colantare rosu mat va rog . pret si durata.multumesc
|
Quote:
Pentru finisari (chit, slefuire,etc.) trebuie sa vad masina pentru a face o evaluare exacta. |
Quote:
|
salut,
as vrea sa decolantez si eu un plafon de golf 5 facut la voi acum 1 an. cand ma puteti programa ? multumesc, |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning