Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

joke 27-06-08 11:16

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

ce sa mai zic frate cred ca nici fabrica nu o scotea asa frumoasa rau!!!!! Bogdan aveai dreptate cu masca asta originala arata nult mai bine are alta privire parca....in concluzie fara cuvinte.....felicitari!!!!!

eugen_pustiu 27-06-08 12:14

Felicitari Bogdane....Ai tot respectul meu pt munca ta si pt masina asta absolut Bestiala....Asa trebuiau facute din fabrica....E superba....i-mi place la nebunie....sper sa nu o vinzi niciodata si o pastrezi mereu asa...Stiu cum e sa muncesti si sa bagi bani intr-o masina veche pe care altii nu ar da 2 bani....Bafta in continuare...Poate facem o sedinta foto dupa ce termin si eu bmw-u...Mai am un pik

sodi 27-06-08 16:49

A iesit superba masina. Piesa de colectie. Nu-mi vine sa cred cat de bine arata aripile modificate. Si acum ca ai lasat-o mai jos, arata 'rea'!!! E o mica bestie. Nu mai e batranica ci 'cougar'.

Villy ATS 27-06-08 18:24

nu are rost sa mai spun si eu cum arata...insa nu uitati mai are de lucrat la ea, nu e totul ;)

Nastase Bogdan 27-06-08 18:32

Corect;)..inca mai e de lucru la ea8)
Luni va intra la mecanic,ca sa inlocuiesc totul si pe spate,sa-i fac franele beton si tot luni,de dimineatza,se vor face masuratorile si schitzele pt dungi:rolleyes28)

cata_tm 27-06-08 19:25

nu te cunosc....n-as avea motive sa zic cuvine neadevarate...la ora actuala, intra in topul daciilor de exceptie. Este de departe...PERFECTA!!!

Bogyciu 27-06-08 19:39

Asteptam poze mai clare, dar pana atunci numai cuvinte de lauda! La prima trecere prin Braila trec sa o vad si LIVE, e prea tare masina... :woowoo:

LKS 28-06-08 13:34

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1616884)
nu te cunosc....n-as avea motive sa zic cuvine neadevarate...la ora actuala, intra in topul daciilor de exceptie. Este de departe...PERFECTA!!!

Sa nu exageram :)

dmo.mihai 28-06-08 21:36

sincer parerea mea este ca mashina a ieshit super...dar jantele nu sunt chiar potrivite...ar fi mers unele mai interesante...pe 3 prezoane...oricum bafta in continuare

cata_tm 28-06-08 22:30

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1617917)
Sa nu exageram :)

enumera cateva motive (defecte) serioase pentru care masina asta ar arata ca nu se apropie de perfectiune, sau ca nu si-ar avea locul in categoria bestiilor romanesti, sgm, rlr, wrc... ma rog, intr-un cuvant, speciale, ca poate nu au multe in comun una cu alta...

Nastase Bogdan 28-06-08 22:34

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1616884)

Perfecta nu este..insa de exceptie cred ca am reusit sa o fac(in sensul pozitiv)..las la aprecierea altora:rolleyes2

Constat cu amaraciune ca pe zi ce trece reperele de 1300 sunt pe cale de disparitie..:sad:..azi am rascolit 2 centre de dezmembrari pt a gasii un amarat de burduf rotund pt schimbatorul de viteze,pe care l-am montat azi pe cosola de R 12..nici pomeneala de ornamente cromate,inimi de cheder sau alte maruntisuri pt 1300..
Mai grav e ca nici cei de la asemenea centre nu mai pastreaza nimic din ceea ce provine de pe 1300-tare..le arunca,le ard imediat cum le dau jos de pe ele..ca spun ca nu le mai cauta nimeni:sad:

Maine trebuie sa trag tare cu interiorul si unele repere la exterior,ca luni o scot la plimbare8)

Bogyciu 28-06-08 22:38

Da-mi un PM cu ce ti-ar mai trebui, poate mai caut si eu pe aici, oricum sapt viitoare trag o fuga la remat cu treaba si poate ma uit si dupa ce cauti tu...

cata_tm 28-06-08 22:40

asta voiam si eu sa ii scriu, dar cred ca mai bine decat un pm, ar scrie aici o lista cu ce i-ar mai trebui...si eu mai am un 1300...isi asteapta ultimul drum, dar am dat cam tot jos de pe ea. cine stie, poate te intereseaza pompa aceea de picior, pentru parbriz...:)) glumesc...serios acum, mai bine faci lista, o scrii aici, si fiecare vede cu ce te-ar putea ajuta!

salutare

apline5 29-06-08 00:03

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1618683)
enumera cateva motive (defecte) serioase pentru care masina asta ar arata ca nu se apropie de perfectiune, sau ca nu si-ar avea locul in categoria bestiilor romanesti, sgm, rlr, wrc... ma rog, intr-un cuvant, speciale, ca poate nu au multe in comun una cu alta...

frumoasa foc este , perfecta ?! vorbesti fara sa stii ce zici arunca un ochi pe gorde.org si revino la realitate ;) ii lipesc unele chestii si are unele chestii in plus fata de un gorde (la exterior) dar de fiecare cum ii place :!:
spre exemplu lampile de mers inapoi, de la inceput mi-am spus parerea si nu cred ca supar pe cineva ca sunt impotriva lor , si din nou fiecare isi face masina cum vrea ....br 98 nig nu e masina mea deci are lampi de mers inapoi ;)

LKS 29-06-08 02:04

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1618693)
Perfecta nu este..insa de exceptie cred ca am reusit sa o fac(in sensul pozitiv)..las la aprecierea altora:rolleyes2

Aici vroiam sa ajung, cata_tm ;) Perfecta nu, dar e de exceptie !

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1618868)
frumoasa foc este , perfecta ?! vorbesti fara sa stii ce zici arunca un ochi pe gorde.org si revino la realitate ;) ii lipesc unele chestii si are unele chestii in plus fata de un gorde (la exterior) dar de fiecare cum ii place :!:
spre exemplu lampile de mers inapoi, de la inceput mi-am spus parerea si nu cred ca supar pe cineva ca sunt impotriva lor , si din nou fiecare isi face masina cum vrea ....br 98 nig nu e masina mea deci are lampi de mers inapoi ;)

Si totusi lampile de marsarier sunt de la tine :D

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning