![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
1 Attachment(s)
foarte tare ideea cu stopurile...asa vroiam sa fac si si eu.....eu fiind adeptul masinilor americane....ca de acolo zic ca ti-a venit ideea.. oricum bravo imi place ca nu sunt singurul care se gandeste la chestii dastea:D
ps:vezi poza cu ford taunus coupe gxl fastback |
13 Attachment(s)
un nou set de poze.....am terminat de finisat si jumatatea din dreapta....mai am de finisat aripa dreapta spate....
|
va arata nemaipomenit, dar ai grija la linia pe care i-o dai:)
|
foarte misto forma, dar ai grija la linia din spate de sub stopuri ca e un pic in valuri, stiu nu e in stadiul final dar oricum esti pe drumul cel dun:D arata senzatie nu am ce comenta:)
asta dovedeste ca, cu putina viziune si multa vointa poti face ceva unic dintr-o banala si simpla dacie:D bravo tie sergiule tine-o tot asa |
Bara spate e de passat sau golf 4 ?
|
Quote:
In locul tau as alege alt model de praguri, mai discrete si de efect..pana nu ii dai iar vopseaua..mai reflecta la acest aspect, sa fie ceva mai bine integrat in linia masinii;) Felicitari pentru ambitie si efortul depus, atentie la detalii si multa bafta:-) |
Ce se īntāmplă aici?
Sergiu, tu nu ești normal.Chiar ai făcut cum ți-am zis.... |
ce...ce am facut :)) nu-i bine:D:"> ...se sisteaza lucrarile pana luni .....imi sarabatoresc ziua de nastere.....o sa fiu putin turmentat...nu o sa avetzi cu cine sa vb :)) ....asa ca....LA MULTZI ANI sa traiesc :))
ne auzim pe saptamana viitoare sper cu instalatzia electrica montata......numai bine :-h take care |
unicata in adevaratul sens al cuvantului...
|
La multi ani! sa traiesti :)
|
c masina....ce look...
|
La multi ani ;) si bafta te sustin !
|
La Mult Ani Sergiu !!! Sa ne Traiesti :drunk: