![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
va cam sucirati :)) robert mereu ne-o baga cu matizul ca se rastoarna...de fapt nu stie cum sa ne explice frica!! Kalu are dreptate....oricum eu sunt convins ca daca are masina atunci si e frumos nu ne dezamageste......eu sper sa imi fac amortizoarele spate pana atunci :D de altii numai zic nimic....pt ca ei cam prefera un suc si sa stea pe margine cu un big "mama ce misto" pe fetele lor!!
|
daca`mi da adytzu masina ma bag si io:D
|
vedem atunci :-P
|
se mai baga un prieten cu Nubira
|
Pe 16 februarie mai imbatranesc un an...curioasa coincidentza.Io vin cu sarbatoarea :)) Vin si cu buletinul pt necredincioshi :p
|
La multi ani batrane:)).
Ma da noi nu am fixat ora de intalnire:))) |
exact asta voiam eu sa intreb acuma, la ce ora ne intalnim?? eu zic mai pe la pranz asha, cam 12-1 ar fi ideal, si de acolo vedem pe unde merem...etc...
Ah shi nu uitati sa aduceti camerele cu voi, sa filmam mai multi.... sa avem materiale "promotzionale" 8)8) |
sa jti k pe la 1 , 2 e perfect....totusi oamenii poate se trezesc la 10 mananca fac un dush.....pregatesc masina pana la 12 se duce timpu.....si dupa ala 1 2 distracte...perfect:d ce ziceti?:>
|
eu sunt pentru!8)
|
si seara ce facem? unde ne strangem? facem dezmatz?
|
avem unde?
|
avem cu cine ? :))))
|
pai tu...seat driver...n-ai cu cine?
|
ramane tot la ora 14:00 ? ca data trecuta ?
|
la 14 sa fie, ca de data asta ajung acolo de la 13:30, shi stau pana la final:)) sa vad cum fac sa fac plinu` la mashina:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning