![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
ok ! we got the idea :| ai permis , ai raspunderi , ai obligatii dar oricum se intampla asemenea lucruri din neatentie sau din cauza faptului ca toti zicem , mie nu mi se intampla asa ceva .... si gata cu filosofiile ca e totul in zadar ... vorba aia , zic ca tine , fac ca mine :D:D
|
1 Attachment(s)
Dacia vs Polo la Santuhalm
|
oare mi se pare mie sau dacia nu a patit nimic?
|
Quote:
|
probabil a fost lovita in lateral - spate, ce nu se vede in poza .. oricum daca nu se vede nimic inseamna ca ocupantii au luat direct intreg socul si masina nu a absorbit nimic, ceea ce nu are cum sa fie prea bine.
|
Se vede dupa urmele de pe jos. Cred ca dacia a iesit de pe drumul din dreapta si polo a luat-o in usa spate care nu se vede in poza dar era lovita.
|
rezistenta dacia :d
|
ii lovita tare pe partea stanga.......
|
astazi la pranz la intersectia Deva Mall un Renault Scenic a aruncat in aer un individ cu scuterul..mai misca acesta dupa impact cand a fost ridicat de cei de la SMURD, dar nu se stie nici starea exacta a acestuia si nici cine a fortat trecerea prin intersectie.Oricum Scenicul mergea la stanga spre Primarie si daca scuterul venea din fata avea prioritate.
Oricum e plin de politie acolo acum, se fac poze si se masoara, se circula cu greutate.. |
Nu e o problema, ieri unul cu o Skoda Octavia neagra a trecut pe rosu bine de tot. Era sa ma mature de pe trecerea de pietoni si pe mine.
|
eu era sa trec azi pe rosu la simeria :| nici n-am stiut ca s-au dat drumul la semafoare,bine ca inca mai am frane pe dacie,si era sa-l pun in c*r pe un sofer "de duminca" in orastie :evil:
p.s. am vazut un camaro rosu in parcul auto de la intrare in orastie :love: |
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu daca avea casca cel de astazi ca au sarit toti pe el acolo ca la urs, dar daca tot joci rol de donator de organe si nu porti nici macar o casca care sa te ajute sa mai ai ceva sanse de scapare in urma unui impact, atunci nici nu mai merita sa vorbim despre ei.
Hai Unirea Urziceni.. pe ei, pe ... :lol: |
cred ca a fost destul de grav pe la ora 13 se indrepta in mare graba o duba de criminalistica spre Mall..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning