![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
ai avut vreun contracanditat la categoria ta BTL-ule?
|
Quote:
|
In primul rand vreau sa le multumesac colegilor pt. cuvintele spuse;). Referitor la contracandidatul BTL-ului la show, nu stiu daca am avut sau nu , deoarece Premiul Best Autohton nu a fost:idea: si Best Custom a fost parearea mea desemnat BTL-ul dintre toate masinile, nu dintre dacii. Chiar mi-as dori sa mai vina dacii pe la show-uri:D sa vada lumea ca sunt dacile mai multe la nr. si nu se lasa mai prejos la celelalte marci:idea:. Pe la show-urile unde am fost lumea a fost incantata de ce a vazut si am facut tot posibilul ca dacia sa iesa in fata, pt. ca e masina noastra a romanilor si e pacat sa uitam de ea , face senzatii sincer.:lol:
|
Quote:
|
BTL, daca tot ai un dyno-run gratuit.
ar trebui sa montezi carburatoru` ala dublu si ce ai mai avea de montat, si sa vezi ce ai scos din el :) si felicitari ! |
3 Attachment(s)
Filmuletul si ceva poze de la indemanare:D.
|
Quote:
|
Quote:
|
remarca cu lipsa de concurenta pare o rautate dar mai degraba te face sa zimbesti
|
Quote:
P.S. Tineti minte anii aia in care castiga doar Schumacher:D...cam asa este si acum:D...bineinteles vina apartine doar alora care au muncit sa aiba niste Dacii frumoase si acum nu le scot in lume pentru a fi admirate. |
am vazut atunci la brasov si chiar am admirat daciile de acolo
multa pasiune si multe dacii super reusite |
Toate aceste premii ,cupe, diplome nu apartin numai BTL-ului:idea:, apartin trio-ului: Adi FNM :D Dacia 1300, Laura CAT :DBMW si BTL-ul. In acesti ani au muncit la masina cei 2 ,cot la cot cu mine:idea: si tin sa le multumesc pe aceasta ocazie:D. Referitor la testul Dyno, voi duce masina cu acest motor, vreau sa vad exact ce poate el in momentul de fata dupa atatia ani, ca el a dus tot greu in toto acest timp nu cel care va fi. Ms Lucica pt.tot, nu-l menajez deloc, tre' sa mearga la putere max.;)
|
Quote:
cu dino - chiar ca merita sa vezi cum e acum motorul - eu chiar m-am mirat cind erai in fata mea cu 170/h - stiam eu ca e jar cartus dar nici chiar asa |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning