![]() |
Re: Ce vor fetele?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cu sau fara Clio :-P
Una dintre carti care ar treb sa citeasca un barbat e "Cum sa fii un gentelman" :twisted: |
It's gentleman. :lol:
Si daca barbatul e gentleman, the girl is the hoe. Sau ... barbatul e gentleman ... e prost. :lol: |
si o carte pe care ar trebui s-o citeasca si barbatii si femeiel e "why man can't listen and womans can't read maps"
e un tratast stiintific scris ca pentru to(n)ti, care explica de ce suntem asa diferiti, cu argumente si studii stiintifice, si care, desi scrisa de americani, explica de ce "politically corectness" e un c@c@t... |
Quote:
Asa ca partea cu ce ti se pare interesant , mai intai sa analizezi.... ca pentru el interesante sunt mai nou Dvd-urile cu videoclipurile lui guta |
technology bai vere, dividiu...
oare de astia vor fetele? all body no brain? |
Quote:
|
nu am eu o experienta prea mare in acest domeniu ... dar am auzit si am vazut multe ... iata 2 exleple:
1. eram la ora de info, clasa a terminat problemele ... si am mai avut vreo 30-35 min pana la pauza... fetele din clasa au ''sarit'' direct pe celebrul hi5 sa se uite la baieti. la un moment dat una gaseste un ''fenomen'' un pachet de mushi si incepe a spune: ''vai ce frumos e. vai cemi place de el. si inebunec da nu fac cunostinta cu el!''. nu cred ca a trecut un minut si tote colegele sau adunat la acel calc si se holbau la pozele lui pana la sfarsitul orei. 2.ne plimbam prin oras cu ''gasca'' ... si veni vorba de prietenul(a) fiecaruia si una la un moment dat zice: ''eu caut baieti cu masina frumoasa sa ma lase sa le conduc masina'' era sa uit ... cunosc o fata care merge dupa baieti cu ''renume'' care sunt cunoscuti de toata lumea ... (nu conteaza daca se foloseste de ea ... nu conteaza daca nu stie cat e 2+2 ... nu conteaza daca o injura, o loveste etc, etc,) chiar imi pare rau pt fetele\femeile care gandesc si vad lucrurile astfel si din pacate marea majoritatea fetelor sunt asa (respect pt exceptii) |
trebuie sa intelegi si tu,ca pentru femei,cel mai simplu mod sa se ridice,este pe spinarea unui barbat...si o palma,ceva...pentru unele nu este egal cu sacrificiul :)
|
mnah, face parte din regula jocului, sunt femei doar pe interes care acceptamulte pt a scapa de foamea din stomac, si femei care alearga dupa un ideal de barbat pe care probabil n-o sa-l intalneasca in veci, si vice-versa, barbati care stau dupa curul unei urate doar pt ca are tac'su aleia bani sau functie...
oriunde e asa, nu e nicio mare uimire.. |
femeile vor sa se uite la Parfum de femeie.
|
eu una prefer parfumul de barbat...si decit sa ma uit,mai bine simt....:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning