![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
|
neaparat cobustibil d curse... lasa vere altzi nu pun un 50kg in masini .. mai am un transport d moloz..in masina+ remorca... ptr foka in seara asta.. o sa posteze streetlegal.. noi poze
|
beeeee.....une atzi plecat ma......... nimeni p forumu asta...
|
Quote:
|
am zis eu bn k nu prea mai exista nimeni,toata lumea sa dat la fund
|
Quote:
|
se pregatesc pentru TULCEA si nu au timp
|
HEI FRATILOR !
CURSA DE LA TULCEA A TRECUT , CONCEDIILE AU TRECUT , BANII SAU DUS, GATA PAUZA ,SAU FACETI GREVA, SI NU MAI POSTATI NIMIC. NU TU POZE, NU TU CUPE, NE UITAM PE ALTE THREADURI SA AFLAM SI NOI CE FAC BAIETII NOSTRII, NUI FRUMOS PTR. CEI CARE VA SUSTIN. |
Imi pare rau dar poze nu am, astept si eu sa puna cineva poze... Rezultatele din club au fost cam asa:
Eu m-am descurcat de un loc I, Alexone II, Manache un IV (si putea mai bine), Vlad a trebuit sa abandoneze pentru ca a ramas fara un surub la turbo si nu a mai ajuns in finala... poate data viitoare o sa fie si pe slick-uri ca acum a cam fost incaltat necorespunzator si o sa faca treaba buna (sa-ti iei niste suruburi la tine :)) Din Ploiesti si imprejurimi am mai avut niste rezultate, VON cu un loc III si Radu din Campina cu locul I, Nebunu locul II si un personal best la timp. Cam astea au fost rezultatele, sper ca n-am omis/incurat nimic. |
BRAVO BAIETI! LA MAI MARE SI CUPE MULTE IN CONTINUARE.
FELICITARI SI SPOR LA TREABA |
felicitari tuturor participantilor!
|
Vlad a trebuit sa abandoneze pentru ca a ramas fara un surub la turbo si nu a mai ajuns in finala... poate data viitoare o sa fie si pe slick-uri ca acum a cam fost incaltat necorespunzator si o sa faca treaba buna (sa-ti iei niste suruburi la tine :))
Nu am abandonat ma si puteam sa merg cu masina fara pb (am plecat cu ea pe roti) :-) Numa ca scotea gaze pacolo si facea un sunet infernal si pierdeam si presiune prin gaurica aia :-P, de aceea am preferat sa o iau usurel spre casa ca sa ajung relativ ok ca ora .Oricum aveam un loc 3 garantat in grupa deoarece eram 4 masini si subaru a cedat;). O sa modific prinderea la turbina sa nu mai am probleme de genu. Deja e data jos turbina 8) Slick-urile sunt un MUST la masina mea :twisted: |
Pai si se numeste ca ai abandonat :), nu era ceva rau la adresa ta... Ai avut o pb tehnica si mai bine ai procedat daca nu ai putut s-o remediezi ca poate mai rupeai ceva...
|
Stiu ca nu e ceva rau la adresa mea :-P Stai chill :-P
|
De rupt nu rupeam nimic dar se slabisera si celelalte suruburi la turbina
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning