Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/20463-haideti-ajutam-vw-parts.html)

dud.vl 22-01-11 14:49

Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts

am patit un accident.. cine ma poate ajuta si pe mine cat de cat? https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...ml#post4001294

adryano25hd 22-01-11 19:20

SAL. AM SI EU NEVOIE DE O OGLINDA DE WV GOLF3 PE DREAPTA DACA MA POATE AJUTA CINEVA VA ROG [email protected] sau 0766683850.ms mult

Sebastian.C 22-01-11 20:20

Electrica sau manuala???

Iulian_S 23-01-11 10:36

Salutare....si eu am avut ceva probleme cu pompa servo si cand m-am dsus sa caut alta m-a intrebat ce motor am....mai vezi si alte pareri...

t1grul 23-01-11 16:42

1 Attachment(s)
Are cineva de vanzare aceasta gura de aerisire? Estea cea din dreapta, eventual le cumpar pe ambele.
Ms

mihai88 26-01-11 15:43

are cineva idee cat costa o cutie de viteze ptr un golf 4 1.4 din `99(daca retin bine)

cca_golf 29-01-11 15:33

Oare fusta fata de la golf 4 scurt se potriveste si la variant ? :???:

mike-fullspeed 29-01-11 22:16

bara fata e la fel la toate modele de golf 4!

cca_golf 29-01-11 23:05

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4033175)
bara fata e la fel la toate modele de golf 4!

Asa ma gāndeam si eu, īnsa vroiam sa fiu sigur. Vreau sa imi cumpăr o prelungire fata gti, insa eu am variant :-)

W A R 30-01-11 02:36

Se pricepe cineva la carburatoare mk2 electric 2 ?
Imi sta turata cam peste 2000,la rece sta mult peste 2000 si merge inecata.
Mi s-a spus ca e socul electric dus.
Eventual daca cunoaste cineva un mecanic priceput in Bucuresti,sa aflu daca se merita sa fac carburatorul asta sau sa cumpar altul. :)

AR.10.NBV 02-02-11 14:34

salut ma poate ajuta si pe mine cineva am un golf3 din 97 am o problema cu (abs) de vrio trei zile se aprinde becu pe bord si sa stinge iar se aprinde iar se stinge in timp ce merg , am puso pe tester si imi arata ca e un senzor ,,,, eu cred ca nu are sa fie devina senzor ?????? :?::?::?::?::?::?::?:

macoveiciuc gabriel 02-02-11 17:23

Quote:

Originally Posted by AR.10.NBV (Post 4045657)
salut ma poate ajuta si pe mine cineva am un golf3 din 97 am o problema cu (abs) de vrio trei zile se aprinde becu pe bord si sa stinge iar se aprinde iar se stinge in timp ce merg , am puso pe tester si imi arata ca e un senzor ,,,, eu cred ca nu are sa fie devina senzor ?????? :?::?::?::?::?::?::?:

sal
mai patesc si eu cate odata treaba asta la ploaie etc
dar rar si e f posibil sa fie de la senzor

AR.10.NBV 02-02-11 17:52

Quote:

Originally Posted by macoveiciuc gabriel (Post 4046143)
sal
mai patesc si eu cate odata treaba asta la ploaie etc
dar rar si e f posibil sa fie de la senzor

da posibil sa fie de la senzor oare nu poate fi un cablu cv ca daca era stricat ramanea aprins mie nu imi face rar acuma de cateva zile face pe nebunu ca trec peste o groapa se stinge pun farana functioneaza (ABS) cand se aprinde nu mai functioneaza apoi este stricat sau nu!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

macoveiciuc gabriel 02-02-11 18:50

Quote:

Originally Posted by AR.10.NBV (Post 4046241)
da posibil sa fie de la senzor oare nu poate fi un cablu cv ca daca era stricat ramanea aprins mie nu imi face rar acuma de cateva zile face pe nebunu ca trec peste o groapa se stinge pun farana functioneaza (ABS) cand se aprinde nu mai functioneaza apoi este stricat sau nu!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

daca ai fost la tester si tia zis ca e dela un senzor schimba-l sau desfal si vezi ce e cu el poate nu face contact bine si scapi de problema

AR.10.NBV 02-02-11 19:08

Quote:

Originally Posted by macoveiciuc gabriel (Post 4046441)
daca ai fost la tester si tia zis ca e dela un senzor schimba-l sau desfal si vezi ce e cu el poate nu face contact bine si scapi de problema

si daca te rog frumos sa imi spui unde pot gasi senzori casa ma pot uita la ei !!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning