![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
am patit un accident.. cine ma poate ajuta si pe mine cat de cat? https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...ml#post4001294
|
SAL. AM SI EU NEVOIE DE O OGLINDA DE WV GOLF3 PE DREAPTA DACA MA POATE AJUTA CINEVA VA ROG [email protected] sau 0766683850.ms mult
|
Electrica sau manuala???
|
Salutare....si eu am avut ceva probleme cu pompa servo si cand m-am dsus sa caut alta m-a intrebat ce motor am....mai vezi si alte pareri...
|
1 Attachment(s)
Are cineva de vanzare aceasta gura de aerisire? Estea cea din dreapta, eventual le cumpar pe ambele.
Ms |
are cineva idee cat costa o cutie de viteze ptr un golf 4 1.4 din `99(daca retin bine)
|
Oare fusta fata de la golf 4 scurt se potriveste si la variant ? :???:
|
bara fata e la fel la toate modele de golf 4!
|
Quote:
|
Se pricepe cineva la carburatoare mk2 electric 2 ?
Imi sta turata cam peste 2000,la rece sta mult peste 2000 si merge inecata. Mi s-a spus ca e socul electric dus. Eventual daca cunoaste cineva un mecanic priceput in Bucuresti,sa aflu daca se merita sa fac carburatorul asta sau sa cumpar altul. :) |
salut ma poate ajuta si pe mine cineva am un golf3 din 97 am o problema cu (abs) de vrio trei zile se aprinde becu pe bord si sa stinge iar se aprinde iar se stinge in timp ce merg , am puso pe tester si imi arata ca e un senzor ,,,, eu cred ca nu are sa fie devina senzor ?????? :?::?::?::?::?::?::?:
|
Quote:
mai patesc si eu cate odata treaba asta la ploaie etc dar rar si e f posibil sa fie de la senzor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning