![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
Quote:
Tu ai mai multe drepturi decāt bătrānelul ăla? Dacă el nu doreşte, īl poţi obliga să renunţe la maşina/epava sa? Pentru unii, aceste maşini reprezintă valoare sentimentală şi poate că sunt simbolul unor vremuri demult apuse. Este problema fiecăruia ce face cu agregatul din dotare. :) |
Norocu meu ca n-am epave care blocheaza strada.Sunt pe o strada langa mine parcate :)) Dar eu am vecini care au 10 masini si le lasa o luna doua sa ocupe spatiu aiurea.
|
Quote:
oricum, ambitie mare pe capul mosului |
Iesiti din tara sa vedeti si alte aglomerari urbane cum se descurca cu parcarile. Nu mai balacariti atat Bucurestiul si Romania. Sau sa vedeti masini sparte, efractii, etc. Problemele pe care se axeaza politia sunt traficul de droguri, de persoane, violente, etc. Pt restu exista asigurari.
Open your mind. Oamenii sunt la fel peste tot cand nu au ce sa manance sau nu au bani. |
1 Attachment(s)
te rog, mai povesteste-ne cum e afara din tara, ca noi nu am fost niciodata :P frate, asta e topic de masini abandonate/parasite/in degradare .Stim si noi cum este afara, ideea e sa tindem catre ceva mai bun, de asta comparam cu tari vestice civilizate. In Kiev de exemplu au probleme cu parcarea la fel ca in Bucuresti, de altfel, majoritatea oraselor comuniste au fost planificate prost si nu s-au putut adapta la numarul mare autoturisme.
ON Topic: Mai stie cineva ceva de masina asta care a stat mult timp in spate la piata romana ? sau macar vreuna la fel de vanzare? |
Au deschis granitele?
:) |
Au zis ca nu deschid granitele pana nu se definitiveaza cu taxa auto :))) tot mai multe masini aduse din afara sunt abandonate la noi in tara datorita timbrului de mediu..cica asta ar fi o metoda de protest:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
chevrolet spark
|
Asta precis este vreo furaciune ,dezmembrata si abandonata.;...
|
Chevroletul din cate se vede a fost rasturnat si nu cred ca se merita sa-l mai repare
|
chevroletul clar nu merita reparat
app...am i eu o masina abandonata pe la mine prin garaj.... e vorba de un audi a4 2003...pe romania....dar cu motorul skimbat...si alte bube,,,dak il vrea cineva sa-mi trm pvt..cer 1700 pe el |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning