![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
mah ..ideea e buna...shi eu ash venii..dar ca sa se faca ceva in genu la bacau ..trebuie sa o organizeze aia mari...noi navem nici o influentza..
|
noi am dat ideea.....sa vedem ....psycho zice ca vine ..poate mai vine vreunu ...d.ar nu iar la karturi ...ca sigur nu iese nimik
|
Pana la urma se face la un loc cu juniorii? Cred ca vin dupa cum am zis si dincolo
|
e pai pana ii facem pe totzi sa vina o sa dureze mult ...si atunci cand e intalnirea au totzi treaba si nu pot sa vina ....
|
Va rog sa continuati discutia pe topicul vostru...dc vroiau si restul sa participe la aceasta intalnire sunt sigur ca anuntau pana acum.
|
Numai este ce era inainte si nici nu o sa mai fie ca acum sunt multi care au gura spurcata + ca atunci era un grup restrans
A fost o perioada misto si ma bucur ca am prins`o de la inceput |
se mai anuntza ceva inainte de revelion / craciun ?
|
Quote:
|
vreau si eu sa vin... cum fac rost de un sticker???sau trebe sa-mi depun cv-ul ptr el...
|
da`i un pm lu grigo-x2 si iti da el stiker:D
|
sau da-i mesau lu zoliat si vb si cu el daca nu rezolvi nici asa ... sau mergi pe cuza voda k au baietzii acolo
|
e prea tarziu am luat stikere de la grigo cu 10ron bucata... scump domne scump dincolo era mai ieftin...
cand se face domne o intalnire ca vreau sa vin... mam saturat de labareala din port... |
eu am dat alcool lu grigo si s'a rezolvat :P cum era vorba aia .. de craciun fii mai bun fii adevarat ... ia'ti stikeru 4tuning :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de ce beti mah ?..:P
a fost frumos ;) poate o mai facem dupa sarbatori ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning