![]() |
Re: Propuneri/Challenges
pot si eu?voi veni doar cu fata din pacate.....nu am timp....merci...numai bine
|
propun sa prelungim termenul pana lunea viitoare ...... pentru ca am fost plecat iar saptamana asta nu stiu cat am sa reusesc sa fac din masina ..... vad ca ar mai avea nevoie si altii de putin timp ......deci ce ziceti ???
|
perfect....poate am timp si de spate;):)
|
E doar luni. Daca nu lucrezi saptamana asta in week-end nu stiu cat o sa lucrezi...infine :-j
|
Quote:
michael_cm... e marfa lucrarea, dar ai grija totusi, la perspectiva spate, in stanga ai pavaj 'tabla de sah' si in dreapta linii..... astfel de detalii omise strica :( putine probleme si la masina, dar efectul markerelor distrag atentia de la astea apropo, ce markere folosesti? |
Blue, in legatura cu pavajul, am incetat sa-l mai desenez in stil "tabla de sah" in dreapta pentru ca am sesizat ca deteriorez imaginea cu markerul ala maro(de fapt era o carioca :P ).Masina are greseli desigur, dar evoluam.
|
2 Attachment(s)
inca doua masini ...
|
1 Attachment(s)
asta e lucrarea mea :D..
fiat 500... |
1 Attachment(s)
inca un desen, cu fiatu ăl vechi si un fotomedel alaturi :P am sa mai lucrez la el
Attachment 778938 |
mnc.risty > Cred ca ai votul meu! Cea mai tare lucrare... Chiar si mai frumoasa decat cea lui blu' :shock:
Imi place foarte mult stilul masinii, putin hot rod... putin retro.. dar modern! Si realizarea e foarte corecta... GG! |
Pana la urma termenul e pana in week-end?
|
pai am inteles ca pana luni...de asta nu m-am grabit sa scanez
|
2 Attachment(s)
si eu...
|
pot participa si eu aici? daca da, atunci am sa ma prezint si eu data viitoare :)
|
mba frumos :D..prima data am crezut ca e poza...felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning