![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
20 mai 1983 Paraul Rece .....Grupa N , start 16 concurenti, castigator Bibiri Cornel de la I.D.M.S.;) Aici articolul 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
1. hunedoara 70`
2. timisoara 78` 3. o skoda la pitesti cred 4. Dacia ....cred la Braila nusth anul |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ia sa va dau o poza cu trupa Easter '86 ..dar fara Moshu' :sad: ca eram plecat la plimbare si cu niste caracterizari personale pt fiecare
#1 Dorian Igiescu ...care iesea in primii 3 daca nu participam eu si Peteanu :evil::evil::evil: #2 Ghe Cioaca...simpaticul care mia dat de furca la el acasa dar lam "facut" pana la coada:lol: #3 Tibi Ghedeon ..asta chiar mia dat de furca :lol::lol: #4 Mircea Ponta ...daca ne puneam castile pe cap eram frati gemeni :lol: #5 Eugen Peteanu ...cel mai bun prieten si cel mai mare dusman al meu pe pista :twisted::twisted::twisted: #6 Wilhelm Kulpinski ...moare de oftica ,virgula, ca lam batut la Oradea la el acasa ' 85(sper sa nu se supere si asta vreau sa se supere si sa iasa aici pe forum :lol::lol::lol:) mai bag diseara poze ce am gasit prin pod din CPP-CPF Resita |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cine ma poate lamurii si pe mine care e treaba cu axele cu came care s-au facut/copiat la noi in epoca de aur, Albert mare/mic si tot ce inseamna ele:!:
|
Quote:
|
V-am citi adesea. dar de vreo 3-4 zile nu m-am mai putut loga cu user si pass cunoscute. a fost o .....furtuna, sau s-a deranjat cineva !!??:rolleyes2
reply: poza cu 4 masini aceea nu e de circuit, ca erau doar daciile de international de Cupa pacii...., si :o oricum nu ma sperie skoda la start, ca nu o dau pe poza mea cu Skoda de galati :D:D:D:D:D reply: in 4 nu seamana a fi Braila, dar masina e apropiata de cea cu care se dadea Mihai alexandrescu - Poli Bucuresti ! o clarificam curand. |
10 Attachment(s)
hai sa va mai imbolnavesc un pic...pai cum ? Road nea imbolnavit si eu sa ma las mai prejos ? pai are 2 ture in fatza si incerc sal prind din urma :lol:....este o mica neclaritate cu ultima poza (toate sunt facute de mine si nevastamea) ..fatza de celelalte poze unde se intra in acul de par stanga (circuitul "scurt") cursa a avut loc pe circuitul "lung", pt ca mieii beheheee se duceau spre linia dreapta de pe malul Barzavei.... eu am zis '89 dar poate fi si '84 ca circuitele tot leau schimbat la Resita:rolleyes2...in poza Galati '83 gr. N incepatori:
#1 Sorin Bidian ITB #2 Moshu' #3 Ctin Bucur ACR Pitesti #4 Elvira Manea iubirea vietii mele :twisted::lol: restul 5-6-7-8-9 nu mai stiu |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning