Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

GAHU 29-07-08 17:08

Re: Sibiu, discutii off-topic

metin kutlu 0740044032

blackufo 29-07-08 18:49

dimineata o duc si .........vai de bugetul meu.

GAHU 29-07-08 18:58

dar o repari pe banii tai?oricum eu pana acuma mi-am reparat acolo de 2 ori si am fost multumit(a doua oara am primit si o reducere)naspa situatie

blackufo 29-07-08 19:16

as avea nevoie de reducere acum ,sper sa nu mai fie a doua oara..........

GAHU 30-07-08 19:18

stie cineva de o camera de filmat in intersectia calea dumbravii cu milea si blocu plomba?undeva in zona aia?

bulldog_cox 30-07-08 19:21

in trecut era un flaifutze care l-o filmat pe un ficior cand facea niste ture cu un Z3....si a ajuns la garda filmarea...

blackufo 30-07-08 19:22

sa va zic scorul total de la menit 4500 fara acte

GAHU 30-07-08 20:09

bulldog_cox sper sa fie numa atata,k mi-a scapat numa azi de 2 ori pe rosu putin:d
blackufo super naspa moment,sper sa fie ultimul

trafy-vr6 03-08-08 15:45

sal, stie careva pana la cat tine targul de masini astazi ?

20 XUX 05-08-08 00:09

iti mai dau eu un numar de tel, e tot turc, fostul asociat a lui metin, are service langa metin, poate e mai ieftin, mi se pare enorm cat ti-a cerut si eu ultima oara am indreptat 4 cm de aripa si mi-a lucrat dezastruos, iti dau nr maine sau du-te direct, ZEINEL il cheama

blackufo 05-08-08 19:33

multumesc ,dar haideti sa va zic ce am rezolvat pana la urma ,piesele de la tudorauto + o mica reducere + baterie au iesit undeva la 1800,iar manopera undeva la 1000 cu vopsit cu tot ,cred ca joi ii gata ,la AVRIG ,detalii mai multe va pot spun joi daca o scot ...........

cosmin_cosmin_1 06-08-08 21:34

E cineva cu Opel din sibiu dispus sa incercam o diagnoza? Gratis, evident, sculele le am eu. Mi-am luat un Opel Scanner si nu mergea, acum am incercat sa-l repar si pana vineri nu am pe ce masina sa-l incerc.

Deci maine, 7-aug, daca cineva vrea diagnoza,stergeri de erori, vizualizare parametri...sa ma contacteze pe privat. Locul actiunii este in cartierul Strand. Cine vrea, sa precizeze pe privat si ce cod are motorul, preferabil cu mufa OBD2, sa ma uit in lista sa vad daca merge scanerul.

bobby_gsi2 06-08-08 22:19

cod motor c20ne. Se poate lua vreun parametru? :)

GAHU 06-08-08 22:35

azi am avut parte de un mic incident,stateam parcat pe dreapta si dau sa plec de pe loc,virez stanga maxim si inaintez cam 1 metru vazand ca vine o masina,dar a venit foarte aproape de mine si si-a sters lateralu de roata mea,acuma are partea dreapta toata inegrita de pe cauciuc,la mine nu se vede absolut nimica.din cate vad el avea si oglinda rupta si bara fata sparta,si acuma zice ca ar fi de la mine,repet pe masina mea nu se vede absolut nimica.are cineva idee de un scenariu pt politie?el ar vrea sa faca masina cu tot ce avea si dinainte pe asigurarea mea

cosmin_cosmin_1 07-08-08 08:29

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1683076)
cod motor c20ne. Se poate lua vreun parametru? :)

daca merge interfata dupa ce am incercat sa o repar, da, se pot lua parametri

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning