![]() |
Re: Street Racing Squad
daca ai nevoie de ceva,astept telefonul tau!!!
|
Si eu si eu pot sa dau o manutza de ajutor :P...ce nu facem noi pt Leo al nostru
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc, nu este nevoie sa ma ajutati ca eu nu fac nimic la masina la reprezentanta se face totul pe piese originale
|
Salut SRS
Vreau sa fac si eu o propunere sa facem intalnirile din fiecare seara a saptamani in alta parte sau sa reducem intalnirile la maxim 2 inafara de intalnirea saptamanala de la polivalenta. Si cred k ar fi marfa dak nea-m vedea intr-un loc cam al jumatatea distantei dintre toti. Astept raspunsuri si propuneri cu privire la acest aspect. Respect SRS. |
suna minunat ,liviu:)
|
"intalnirile din fiecare seara"....sunt in afara clubului, ne-am intalnit k si amici. si ca si noutati, legate de tank evident :P mi-am pus unitatea de aer conditionat \:D/ si tot de tine de AC in interior...si sapt viitoare cred k schimb si motorul si pun si compresorul de AC si tot ce mai e pe acolo :D . astea sunt vestile bune...si vestea proasta e k mi-a pocnit un furtun, cred, k imi zboara apa pe la motor... maine desfac si ma uit mai bn. bafta tuturor
|
vineri sa va luati aparate foto sau tel care filmeaza ca o sa facem o cursa speciala pt noi filmulete :*(dupa sedinta bineinteles)
|
Quote:
|
Quote:
Respect SRS. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)))) pana la modificari...haideti sa facem un filmulet oficial al SRS-ului cu FIECARE membru si masinutza lui...o mik prezentare..iar apoi vin si modificarile si atunci omu vede ce schimbari a facut ala la masina ...
Dak e mergem unde zicea Leo ca putem sa ne dam cu masinile fara sa faca lumea scandal...si acolo facem si ceva nebunii cu masinutzele ;;) (care vrea logic) Dar sa aduceti mai multi aparate foto,video Rezulta un filmultel SUPER :D Eu una de abea astept :P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning