Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

CT-03-ART 23-02-06 19:36

Opa!!!poze compromitzatoare rau bai pia... :twisted:

Psycho 23-02-06 20:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
bai BULANNNNNNNNNNNNN ai zis ca nu le mai ai
si oricum asta e noua
dece nu o stiu?

acum ai posibilitatea sa zici k erai beat si nu iti aduci aminte salveaza`te cat ami poti :)

ERY 23-02-06 21:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
bai BULANNNNNNNNNNNNN ai zis ca nu le mai ai
si oricum asta e noua
dece nu o stiu?

Pai ce sa mai stii mah PIA ca erai maimutz...... :lol:

Most_Wanted 24-02-06 02:50

Are cineva sa-mi dea si mie o carte de legislatie cu intrebari si raspunsuri mai noua...??

Psycho 24-02-06 05:53

ia vezpe politiarutiera.cta.ro sau google logic :))

Johnny_C 24-02-06 14:21

Quote:

a vezpe politiarutiera.cta.ro sau google logic
Tie ti-au raspuns aia?
Ca mie, nu!

Psycho 24-02-06 14:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Johnny_C\"
Quote:

Tie ti-au raspuns aia?
Ca mie, nu!

inca mai ashtept

-=X-Team=-82-MDN 25-02-06 01:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"Johnny_C\"
Quote:

Tie ti-au raspuns aia?
Ca mie, nu!

inca mai ashtept

mai asteapta :)

kalvin77 26-02-06 09:00

Salut baieti.
Hai ca mi-a placut aseara... misto muzica pe masinile voastre... cel mai bine suna acel audi, dar la RDV a fost tare.... de la basi, masina aia se umfla in falci (facea ca o punga tabla pe ea, se umfla si se desumfla in ritmul basului portbagajul) .. haha , nice!
Oricum felicitari ati investit ceva....

GABBY_ 26-02-06 10:47

sincer ,tie iti place cum zdrangane tabla pe ea ?

kalvin77 26-02-06 15:29

Bineinteles ca nu da bine zdranganeala aia .... dar nu imi permit sa critic marfa omului, defapt nici nu mi-asi permite, nici macar nu-l cunosc pe posesorul masinii. Mi-a placut de ei aseara cum se intreceau in scule aseara. Daca-i vedeai ... cel cu loganul i-a facut pe toti :))
Respekt...

GABBY_ 26-02-06 19:01

intr-o lume in care banul a ajuns pe primul plan si a surclasat pasiunea si sufletul e si normal sa se intample asa.oricum bv lor

YZF-PWR 26-02-06 22:39

RDV`u este prea smeker la faza cu muzica ! tabla se aude logiq pentru ca la marimea masinii si ce muzica are pe ea , e si normal! masina tot respectu , exterior super frumos vopsit cu modelele alea , interioru dvd`uri muzica si facut cu gust interioru! masina se evalueaza pe undeva la 15.000 de euro asa ca poate sa faca tabla cum vrea , masina e prea reusita si sa nu uitam ca este solentza totusi! nota 10 + pt masina si efortul depus :twisted: si masina va mai pregati o surpirza in cateva luni la care in mod sigur o sa ramanetzi blocatzi! respect! ciao

D_M_X 26-02-06 23:59

15 000 de e.....ma faci sa rad.....
Hai sa fim seriosi si sa nu exageram ca nu suntem copii de gradinita

x-28-TRA 27-02-06 00:12

dmx lumea exagereaza nu sa bagat atita in ea dar e de admirat ca e singura solenza cu atitea lucrurii pe ea si arata si bine . nu cred ca mai e o solenza cu xenoane pe ea

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning