![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Quote:
coca cola rulz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Beton sistem audio ti-ai pus :D Tine-o tot asa si poate o sa iasa din dacia loco un OZN :P
|
am reusit in cele din urma sa obtin cartea de la rar si am luat si itp-ul!
acum am apucat sa antifonez bine porbagajul si de sapt viitoare montez jantele si barile pe masina si ma apuc sa modific barile.....;) |
ne bucuram si sa o vedem cat mai curand pe strada
|
bv taule,felicitari pt carte si itp (si sa-l cinstesti p`ala kre te-a ajutat ;) ) asteptam sa te vedem pe sosele!
|
bine Robert! am reusit si eu acum 2 zile cu ITP-ul, acum putem circula mai linistiti :lol: ce anume ai reusit sa omologhezi la rar? sau n-ai incercat??
|
Quote:
acum ma apuc sa-mi montez tot inapoi pe tau....;) |
nu prea e bine asa, pentru ca daca iti elibereaza duplicat la talon, cel declarat pierdut/furat devine nul si RAMANE nul...practic esti obligat sa-l predai in momentul in care (presupunem ca) il gasesti, iar daca il dai la control pe cel nul...nu e bine (sau daca il dai pe cel bun, ti-l salta si ramai cu cel vechi, la fel, nu e bine)
legat de omologari...vorbeam noi mai demult ca se pot omologa elementele de caroserie....te-ai mai interesat si nu se poate? sau e prea mult de umblat? :lol: ca ma intereseaza si pe mine |
am toate actele in original, am recuperat toate actele retinute! de acum o sa tin la mine doar copii!
legat de omologari inca nu stiu e greu.... |
si akuma sa vedem tau pe strazi ca dc nu facem greva :)
|
gata gata, am masina la reparat ( barile din fibra) dupa aia o bag repede la vopsit (tot barile) ma apuc de antifinat bine bine si ies pe strada!
|
cam in cat timp crezi ca o scoti iar pe strada???
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning