Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Boasa 03-06-07 15:29

Propuneri Pentru Dezvoltarea Comunitatii Bacauane

Astept propunerile voastre, odata pe luna macar se adunam TOTI!

Boasa 03-06-07 17:43

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Ceva activitate astazi?

® Al3cS ® 03-06-07 19:29

Re: Propuneri Pentru Dezvoltarea Comunitatii Bacauane

NICI O SANSA !!!! Nu te mai agita ca nu are rost :)

Boasa 03-06-07 21:23

Zici tu ca nu e nici o sansa, din moment ce gandesti asta inseamna ca nu vrei, da-ti un pic interesul....

Boasa 03-06-07 21:35

Fratilor da acum pe bune, putem inceta sa ne mancam de cur atata, ce pwla mea nu putem sa fim in stare sa ne intalnim macar odata pe luna toti si facem ceva frumos, parca ne adunaseram aici toti pentru aceeasi pasiune, parca la toti ne place tuningur! De ce nu dati dovada de asta? De ce sa nu ma agit? Da se agita cineva macar?

cristi_407 03-06-07 23:31

Chestia ca eu si mai e si cazul lui SFW suntem in weekend in Iasi..Si mai ales acum e chestia cu sesiunea, licenta etc...Eu vin vineri in bc, deci daca vreti, ne vedem..

Boasa 03-06-07 23:46

Perfect, vineri cei de la piatra vor sa vina in BC, poate facem si noi o impresie buna...

SFW 04-06-07 03:55

Boasa, nu trebuie sa vezi chestia asta ... ca nu se intalnesc toti ca pe o chestie de simpatie sau antipatie.
Ti-am spus, eu unu de ce am renuntat la un moment dat sa mai vin la intalniri, in perioada polemicilor care nu se mai terminau ...
Nu trebuie nimeni sa vada absenta de la intalniri a unor membri de pe forum ca pe o chestie personala ...

Eu nu m-am mai vazut cu zozo de exemplu de f mult timp, si suntem din acelasi club ( daca nu m-a dat afara intre timp, fara sa ma anunte :rolleyes2 :shock: ). Ma rog, nu pot sa zic ca il plac pe zozo, sau macar ca il suport, dar e presedintele filialei orice ar fi :lol: :lol: glumesc glumesc, toti il iubim :???:
De fapt cam pe cristi ce il mai vad ... si asta pt ca e coleg de apartament cu mine la iasi ... ca daca nu ar fi .... :???: :lol:

apropo: Cristi, daca tu vii vineri in bc, eu cu cine raman in iasi???? :sad:

Boasa 04-06-07 16:47

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 932444)
Boasa, nu trebuie sa vezi chestia asta ... ca nu se intalnesc toti ca pe o chestie de simpatie sau antipatie.
Ti-am spus, eu unu de ce am renuntat la un moment dat sa mai vin la intalniri, in perioada polemicilor care nu se mai terminau ...
Nu trebuie nimeni sa vada absenta de la intalniri a unor membri de pe forum ca pe o chestie personala ...

Eu nu m-am mai vazut cu zozo de exemplu de f mult timp, si suntem din acelasi club ( daca nu m-a dat afara intre timp, fara sa ma anunte :rolleyes2 :shock: ). Ma rog, nu pot sa zic ca il plac pe zozo, sau macar ca il suport, dar e presedintele filialei orice ar fi :lol: :lol: glumesc glumesc, toti il iubim :???:
De fapt cam pe cristi ce il mai vad ... si asta pt ca e coleg de apartament cu mine la iasi ... ca daca nu ar fi .... :???: :lol:

apropo: Cristi, daca tu vii vineri in bc, eu cu cine raman in iasi???? :sad:

Nu o vad ca pe o chestie personala, dar inainte spune tu cat de multi se adunau si ce frumos iesea, si numai de noi depinde sa facem ceva frumos de care sa ne mandrim, si sunt sigur ca o sa iasa datorita NOUA a TUTUROR! Noi ne mandrim cu voi, cei cu masinile "ochioase", si in fond si la urma urmei toti avem doua maini si doua picioare asa ca hai sa le unim :D

MON-u 04-06-07 18:08

Parerea mea e ca ar trebui macar sa facem cu toti un mic efort in sensul asta,de a ne reuni toti pasionatii din bacau,pt k orase mai mici decat noi neau luat-o cu mult inainte...si e pacat!Si cei mai vechi si cei mai noi si cei cu masini scumpe si cei cu masini mai ieftine:sad: :lol: ar trebui sa ne intelegem fara figuri si impresii pt k fiecare sa chinuit intrun fel sau altul sa isi ia masina respectiva!;) Sunt curios cine si cati or sa raspunda la apelul lui boasa,primele rezultate or sa apara vineri cand baietii de la piatra or sa ne faca o mica vizita;) Bafta si numai bine tuturor!

SFW 06-06-07 02:01

Eforturile Bacaului au fost sesizate pana la urma la intalnirea de pe 19 noiembrie ... o intalnire care a iesit bine din pct de vedere organizatoric (desi mai mult a fost salon decat o intalnire :-) ).

Eu cel putin vinerea asta nu o sa pot ajunge pt ca am sambata un examen in iasi. Oricum ar fi binevenite aceste intalniri.

Andr3i 06-06-07 02:38

Vinerea asta sunt plecat si eu :(

Boasa 06-06-07 18:17

Cei de la Piatra se pare ca vor sa vina duminica, va ramane intalnirea duminica seara...

cristi_407 06-06-07 18:35

Duminca plec inapoi la Iasi :(

Boasa 06-06-07 19:20

Nici o problema o sa mai fie si alte duminici ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning