Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

jakal 09-08-10 19:26

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3573493)

IA ZI JAKALE CUM ARATA CIOARA AIA BUNA ?????????????????

sa moara matusa tamara daca am vazut specimen ca ala..:lol::lol::lol:
bai baiatule....e de nedescris.:)))).....negru tot, chiloti negri, talpile ALBE..:lol::lol:
temerel daca nu a fost shhow maxim...deci ala a facut toti banii...
sa nu il uitam pe prietenului...jeeeeeaaan claaaaaude.....vandame ala tata...:)):)) care sarea in apa cu ochelarii de soare la ochi si in final i-a pierdut ...:))..
apoi iesea din apa.....se uita asa la fizicul lui...mergea ziceai ca are pepeni la subrat...nu se mai suferea nici el....:)):):)))))))))))

"vrem si noi aicisea....la masa aia....doua prajitura".....:lol::lol::lol:
la fotbal.."jucam casarii cu blocarii".......:lol::lol:

boby harzatear gazu ca am rupt gumele pe spate....DA-I...DA-I...i-am dat si gata gumele...:)
dar mi-a placut.......:-P

https://www.youtube.com/watch?v=mCNFjnYUXoo

Marian_nebunu 09-08-10 20:42

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3574622)
sa moara matusa tamara daca am vazut specimen ca ala..:lol::lol::lol:
bai baiatule....e de nedescris.:)))).....negru tot, chiloti negri, talpile ALBE..:lol::lol:
temerel daca nu a fost shhow maxim...deci ala a facut toti banii...
sa nu il uitam pe prietenului...jeeeeeaaan claaaaaude.....vandame ala tata...:)):)) care sarea in apa cu ochelarii de soare la ochi si in final i-a pierdut ...:))..
apoi iesea din apa.....se uita asa la fizicul lui...mergea ziceai ca are pepeni la subrat...nu se mai suferea nici el....:)):):)))))))))))

"vrem si noi aicisea....la masa aia....doua prajitura".....:lol::lol::lol:
la fotbal.."jucam casarii cu blocarii".......:lol::lol:

boby harzatear gazu ca am rupt gumele pe spate....DA-I...DA-I...i-am dat si gata gumele...:)
dar mi-a placut.......:-P

https://www.youtube.com/watch?v=mCNFjnYUXoo

=)))))))))))))))))))))))))))avea canisi la subrat? ???

nu l-ai intrebat auzi ma de ce ai corpul negru si ejti alb in talpi si in palme?? erai in picioare cu mainile pe perete cand te vopsea Dumnezeu ?:)))))))))

bmw_motorsport 09-08-10 23:34

baaa....deci numai cand ma gandesc la ala ma doare burta de ras....trebuia in plm filmat ca greu mai gasim asa:lol:....sau blonda aia plina de botox care cauta vulcanizare sa isi puna un petec la buza:lol::lol:

energie 10-08-10 13:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3573529)
marrreane...s-o faci tu cu prietenii tai...ca cioara aia era baiat:lol::lol:....sa moara frantza si paris cum putea sa arate...mai negru ca negru mat....ce nas...ce urechi.....ma oftic ca nu mai aveam baterie sa fac poza....oricum nu cred ca iesea tot in cadru...eventual o pata neagra doar:lol:..noroc ca nu facea pluta ca ieseau toti din apa...rechiniiiiiiii....rechiniiii:lol::lol:...sa nu mai zic de tovarasul lui gigi muschi alias *vandam*:twisted:...baaa...deci nu mai pot...si acum ma doare stomacul de ras....

Nu mam putut abtine de la offtopic da mi-am adus aminte ca am o poza cu asa ceva :lol:

Jakale scuza-ma ca poluez topicul da chiar nu m-am putu abtine :oops:

jakal 10-08-10 13:13

Quote:

Originally Posted by energie (Post 3576235)
Nu mam putut abtine de la offtopic da mi-am adus aminte ca am o poza cu asa ceva :lol:

Jakale scuza-ma ca poluez topicul da chiar nu m-am putu abtine :oops:

auuu sa moara bajetii....tocmai vroiam sa ma bag la somn....o sa am cosmaruri....:lol::lol:...
mama ce petarde......doamneee ....iti dai seama cum arata dimineata pina sa isi dea cu tencuiala d-aia pe fatza....:rolleyes2...pfffff

nu ma deranjeaza ce se posteaza pe topicul meu...si asa e poluata tara..:)

ATENTIE....nu mariti poza....e socanta......:lol:

Snoopz 11-08-10 23:00

La multi ani jakalee!!!:workout:

daffy duck™ 11-08-10 23:27

La multi ani !!!!!!!!!!!!

sa fii fericit, sanatos si sa iti dea D-zeu sa faci cat mai multi km cu tapsiul !!!!

Marian_nebunu 11-08-10 23:34

Bai magraonu meu de la Ploiesti daca e ziua ta Marean care este prietenu tau pA persoana Fizica ITI UREAZA La multi Ani :) sa fii sanatos,norocos,fericit si sa iti dea Domnu multe gume pe spate sa te invarti bine :D si cat iti place tie !!!

te pupa Marean care ESTE !!!

La multi ani !

Calin_CGM 12-08-10 00:11

La Multi Ani si din partea mea si cat mai multi cai...si victime bineinteles;)

plictisit 12-08-10 00:13

La multi ani jakal !

whitE30 12-08-10 00:29

la multi ani.

quick_silver2 12-08-10 00:33

La multi ani !

ovidiu89 12-08-10 01:19

la multi bani domnu:D:D.

marius mihaescu 12-08-10 11:09

La multi ani si multe cauciucuri arse !

GJ 64 GAB 12-08-10 11:25

La mulţi ani !

All times are GMT +2. The time now is 17:54.

- Copyright 2026 4Tuning