![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
bai baiatule....e de nedescris.:)))).....negru tot, chiloti negri, talpile ALBE..:lol::lol: temerel daca nu a fost shhow maxim...deci ala a facut toti banii... sa nu il uitam pe prietenului...jeeeeeaaan claaaaaude.....vandame ala tata...:)):)) care sarea in apa cu ochelarii de soare la ochi si in final i-a pierdut ...:)).. apoi iesea din apa.....se uita asa la fizicul lui...mergea ziceai ca are pepeni la subrat...nu se mai suferea nici el....:)):):))))))))))) "vrem si noi aicisea....la masa aia....doua prajitura".....:lol::lol::lol: la fotbal.."jucam casarii cu blocarii".......:lol::lol: boby harzatear gazu ca am rupt gumele pe spate....DA-I...DA-I...i-am dat si gata gumele...:) dar mi-a placut.......:-P https://www.youtube.com/watch?v=mCNFjnYUXoo |
Quote:
=)))))))))))))))))))))))))))avea canisi la subrat? ??? nu l-ai intrebat auzi ma de ce ai corpul negru si ejti alb in talpi si in palme?? erai in picioare cu mainile pe perete cand te vopsea Dumnezeu ?:))))))))) |
baaa....deci numai cand ma gandesc la ala ma doare burta de ras....trebuia in plm filmat ca greu mai gasim asa:lol:....sau blonda aia plina de botox care cauta vulcanizare sa isi puna un petec la buza:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Jakale scuza-ma ca poluez topicul da chiar nu m-am putu abtine :oops: |
Quote:
mama ce petarde......doamneee ....iti dai seama cum arata dimineata pina sa isi dea cu tencuiala d-aia pe fatza....:rolleyes2...pfffff nu ma deranjeaza ce se posteaza pe topicul meu...si asa e poluata tara..:) ATENTIE....nu mariti poza....e socanta......:lol: |
La multi ani jakalee!!!:workout:
|
La multi ani !!!!!!!!!!!!
sa fii fericit, sanatos si sa iti dea D-zeu sa faci cat mai multi km cu tapsiul !!!! |
Bai magraonu meu de la Ploiesti daca e ziua ta Marean care este prietenu tau pA persoana Fizica ITI UREAZA La multi Ani :) sa fii sanatos,norocos,fericit si sa iti dea Domnu multe gume pe spate sa te invarti bine :D si cat iti place tie !!!
te pupa Marean care ESTE !!! La multi ani ! |
La Multi Ani si din partea mea si cat mai multi cai...si victime bineinteles;)
|
La multi ani jakal !
|
la multi ani.
|
La multi ani !
|
la multi bani domnu:D:D.