![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Multumesc Champion ;)
iulian2476 , pozitia veche (aia din oglinda faza lunga) am astupat'o .... lupa de ceata s-a mutat pe faza lunga iar in locul lupei de ceata am mai pus un semnal ...o sa revin cu niste poze sa intelegi mai bine kagula_89 , scaunele mi sau parut ieftine si nu am vrut sa le ratez (ocazie) , aripa dreapta este ruginita iar cea veche (stanga) mi-a starmbat'o tinighigiul in ultimul hal ...sa nu mai zic de felul in care mi-a astupat semnalele ....nu vreau 2kg de chit pe doua aripi si nu vreau sa imi bat joc de formele golfului ....in legatura cu badboy-ul, am vorbit cu Mihai si mi-a facut o reducere foarte mare (ii multumesc din suflet) ,deci rezolvata si problema asta .....pregatitul si vopsitul iar este aranjat ,ma ajuta cineva ;) stf192 , multumesc ;) ...da, pe brancoveanu stau 8) Multumesc din suflet pentru cadoul facut ...Redfighter & Rudolf sper sa ma revansez ...i love you ;) |
asa da elegant cum ai astupat gaura de pe aripi, tipic Jock :P
|
Sa traiesti bro ! Asteptam poze noi :P
|
Am colindat mai devreme tot bulevardul Brancoveanu sa vad masina :( nu ai avut masina aksa?:rolleyes2
|
....pe strada cu strandu ;)
|
bine ca ai zis unde o ti ... ca pe mine m.au lasat flacaii fara sticla de la oglinda pe dreapta sa stiu de unde ma servesc :)))) :D
|
..no problem, daca se bucura la 50o de mii ...sa fie la iei
ii astept cu bratele deschise :ciggy: Apropo ,pe la intalniri cand mai treci ??? :bat: |
:D gata sefu vin si la intalniri ca am vazut ca ai inceput sa iti faci prezenta .... si sa nu fiu offtopic .... asteptam poze cu noutatile :P
|
3 Attachment(s)
...din ciclul "tuning mioritic" 8)
|
bine mah!!!!!!!!
acum tre sa te apuci la modelul asta si de productie de serie:lol: |
Quote:
|
bine jock, frumos lucrat.nu se poate sa stai tu degeaba ;))
|
,sunt leduri dreptunghiulare ,lipit unu langa unu.(exact cum am facut la manere interior).....cand sunt stinse ,va fi negru total (cu o mica diferenta la leduri)
Goppo ,din pacate nu mai am rabdare si pentru altele :sad: |
Arata exceptional :)
Cred ca o sa te copiez in curand... :D |
... sunt legate 7 - 7 - 6 ( astea lumineaza putin mai tare ...cu şchema ;) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning