Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

L.O.R. 14-12-10 09:53

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 3896246)
am draga numaru tau si o sa te sun imediat cum ies din acest impas financiar..
sa ma anunti dupa ce iti montezi toba ca sunt curios cum se aude

te anunt :P te dau si o tura ca sa nu mai plangi ca nu te scoate nimeni din casa la intalnire (cu toata lumea) :D

CT-05-UST 14-12-10 09:55

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 3896255)
te anunt :P te dau si o tura ca sa nu mai plangi ca nu te scoate nimeni din casa la intalnire (cu toata lumea) :D

si singuri cand ?? ca am sau ai o datorie nu mai stiu exact ;)

L.O.R. 14-12-10 09:58

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 3896260)
si singuri cand ?? ca am sau ai o datorie nu mai stiu exact ;)

da ai o datorie ...niste odorizante cws daca imi aduc bine aminte ....:)))

CT-05-UST 14-12-10 10:01

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 3896270)
sper luni, marti cel tarziu :P si da ai o datorie ...niste odorizante cws daca imi aduc bine aminte ....:)))

dar cand ma gandesc ce daorii ai tu :))
si odorizantele nu mai raspunde ala la tel dar fac tot posibilul

L.O.R. 14-12-10 10:04

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 3896277)
dar cand ma gandesc ce daorii ai tu :))
si odorizantele nu mai raspunde ala la tel dar fac tot posibilul

hai ma bine o sa dau cafeaua aia pt toba care mi`ai facut`o cadou :twisted: nu`mi mai scoate ochii atat

CT-05-UST 14-12-10 10:11

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 3896294)
hai ma bine o sa dau cafeaua aia pt toba care mi`ai facut`o cadou :twisted: nu`mi mai scoate ochii atat

:)):)):)) u`re so sweet but it`s wrong :)) hai ne auzim la telemobil

YZF-PWR 16-12-10 08:35

" pana la urma super extra moderatorul yzf s-a inecat pe mare? " Asa ma porcule ah? :) nu m-am inecat ma , lasa ca vin si te inec pe tine la mal , da de fapt nu e nevoie ca ai experimentat deja cu dacia , te ineci si pe uscat :) . Ete al dracu eu mor aici si voi faceti pariuri daca m-am inecat sau nu a? :) Lasa ma daca nu au membrii la cine sa dea banii vin eu si primesc de la toti daca se plang :) ma sacrific , daca ziceti ca andu nu vrea banii :) . Bafta X-Team

CT-05-UST 16-12-10 14:44

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3901901)
" pana la urma super extra moderatorul yzf s-a inecat pe mare? " Asa ma porcule ah? :) nu m-am inecat ma , lasa ca vin si te inec pe tine la mal , da de fapt nu e nevoie ca ai experimentat deja cu dacia , te ineci si pe uscat :) . Ete al dracu eu mor aici si voi faceti pariuri daca m-am inecat sau nu a? :) Lasa ma daca nu au membrii la cine sa dea banii vin eu si primesc de la toti daca se plang :) ma sacrific , daca ziceti ca andu nu vrea banii :) . Bafta X-Team

ai grija cu tailandezele alea yzf-ule gandeste-te si la noi .... credeam ca te-am mancat rechinii

79BYG 16-12-10 19:15

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3901901)

cumetre ai rau da mare ???

daca "da" iti dau eu o solutie...... BAGA-TI DEGETELE PE GAT SI TINELE ACOLO :) :p

YZF-PWR 17-12-10 06:37

Spre uimirea mea nu am avut rau de mare , si am prins bulau cam tot atlanticu , eram si descarcati , singura chestie e ca ma rostogoleam in pat noaptea ca sunt mai rotund de fel :)

79BYG 17-12-10 09:15

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3904589)
Spre uimirea mea nu am avut rau de mare , si am prins bulau cam tot atlanticu , eram si descarcati , singura chestie e ca ma rostogoleam in pat noaptea ca sunt mai rotund de fel :)

iti dau eu o solutie si pt asta... partea dinspre marginera patului, sub saltea , baga sticle cu apa sa stea salteaua in forma concava .... si nu te mai rostogolesti ,, butoiasule
:P
:)

L.O.R. 17-12-10 17:07

voi v`ati dat pe vapoare ??? nu va mai plac masinile aiii ?? ;)) :D....inseamna ca tre sa incep sa strang bani de un vas...ca sa mai raman in x =)))

Psycho 18-12-10 17:02

eu am strans bani de un vas yena :D

79BYG 18-12-10 23:20

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3908474)
eu am strans bani de un vas yena :D

capac am yo ,,, ca doar ce am spart vasul de yena :)

CT-05-UST 19-12-10 10:34

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3904589)

la cat erai de rotund puteau sa te foloseasca pe post de geamandura :))

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning