![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
pun si eu daewoo-ul Smallblock de la challenges. Ce parere aveti?
|
pai dak e vb de battle-ul matiz..park lai pus....:-??
|
2 Attachment(s)
un polo micutz....
|
frumos frumos.......imi place la nebunie....dar singura chestie p care am observat-o k fetele nu se reflecta in capota...ori sunt vampiroaice !? :P
good job !! |
2 Attachment(s)
Quote:
c zici kemmo ? :-? am mai evoluat opic ? :D:D |
Quote:
daca le face-ti la plictiseala . nu le mai postati aici ... :twisted: nu cred ca ai mai evoluat nici opic :lol: |
ia uimestema,zimi tu c am stricat la ea...:?::!::?::!::?:
|
selectii urate, smudge, blur, culoarea masinii e Gri Desaturat din paleta de culori BMW:lol:, bad boys care mai mult strica restul kitului decat sa il completeze, jantele puse urat si nu completeaza stilul masinii. Asta venind de la mine, doar un comentator. Mari mai e si fan infocat al BMW si sunt sigur ca stie stilul marcii destul de bine, pe langa vt;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ms guys ptr comentarii...fratioru' mai mic...tot polo
|
bara fata este alta culoare .... si roata fata mi se pare pusa aiurea ....parca este prea in spate :-?
|
3 Attachment(s)
BMW 318 (pisicuta)
|
@cipskate69 - Site false.. Jenti strambe, cauciuc ireal nu coincide cu cel din stanga, ornament bara fata ireal, selectii strambe. Modifica masina mai putin si rezervati timpul pentru detalii.
@cobbo - janta spate iesita prea in afara, bara fata nu coincide culoarea cu restu masini, bara fata dreapta ai o umbra de pom... faru din dreapta se vede aiurea, cauciuc dreapta fata... ciopartit si ingust |
2 Attachment(s)
ultima lucrare..modificari putine..insa mie imi palce cum a iesit..
brush..+jante(c/p) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning