![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
VW Polo GTI
|
Quote:
|
Quote:
|
@ Sodabubble - swift - masina per total e buna, dar priza aia de aer pusa asa pe lateral o cam strica parerea mea! in rest e ok!
@ Ca][n - polo - imi place ideea, dar sunt multe chestii prea tipatoare si mici greseli, cum ar fi angel eyesurile de pe faru sin stanga sunt cam aiurea, parasolarul e cam drept, usa parca e prea mare in comparatie cu masina .... @ Ca][n - G35 - arata bestial, imi place mult, ce mai? o bomba! @ Gabi - 200SX/Sylvia - arata bine, ideea e buna, per total imi place! @Manu96XLS - Golf 1 - man mie unu nu prea imi place masina ta! nu are multe greseli de realizare. e destul de bine facuta si curata. nu prea imi place botul! |
usa e prea mare si ai probleme la janta spate si efectul de neon
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Team Romania 1 presents :
p.s. stiu ca chestiile din prag sunt aiurea dar nu eu le-am bagat , probabil ca o sa fie un update pt masina asta puteti vota aici http://photoshopedup.com/forums/showthread.php?t=17520 |
1 Attachment(s)
Team Romania 2 ( Trosco, Entheos, Wlady ) presents :
|
Quote:
Quote:
PS: L33L00, ne revedem peste 15 zile ! |
team romania 2 are o lucrare muult mai buna decat team 1...
oricum, biata masina, nici unul dintre stilurile prezentate aici nu prea o prinde...pacat... |
foarte frumos....felicitari pt lucrariile voastre...
|
Wow,nu credeam ca o sa fie ata de apreciata masina.Momentan suntem pe 3 la noi in divizie si se pare ca asa va ramane....Oricum urmatoarea masina va fi un mindstorming intre mine si vlady.Cred....o sa fie foarte buna....
|
Quote:
|
Team 2 ... lucrarea e mai terestra fata de a celor de la Team 1 :D [ parerea mea ] ... succes pe mai departe ;) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning