![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
tare rau dotarea..multumesc
|
vand chip pt 2.0 2.5 vanos pret 3 mil ! pt detalii pm
|
Quote:
|
sal mar interesa si pe mine niste spalatori far bmw e36 are cineva si un pret daca se poate
|
Quote:
da, este reglajul electric pentru lombar....este f tare...am si eu asa ceva pe pisica+ scaunele electrice :lol: |
Quote:
|
O intrebare am si eu...vreau sa dau scaunele masinii jos pt o curatenie amanuntita sa spun asa,inainte sa fac acest lucru vreau sa va intreb ce mai trebuie desfacut in afara de suruburi...am vazut ca am niste mufe pe sub ele...si la cel al pasagerului...am gasit o gramda de fire de telefon,nici nu stiam ca am asa ceva la ea...intreb acest lucru sa nu cumva sa stric ceva...Aa si inca o chestie...acolo langa cotiera unde se baga centura ce sunt manetutzele acelea din plastic de pe scaune?sunt curios!Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca...
|
2 Attachment(s)
Quote:
http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?2/09/72 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
salut.am si eu intrebare.imi puteti spune si mie cate rotatii aveti voi la 120kmh cu treapta a cincea?masina e e36, 320i,24v,vanos din 1993. eu am 3500 rot/min si mi se pare f mult.voi ce ziceti?
|
cum sa fie foarte mult? e normal ca doar nu e diesel. benzina e motor de turatie.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://carservicemanuals.blogspot.co...ce-manual.html bagi parola aia d acolo si apoi downloadezi manualul inafara de realoem si bamwfans http://tis.spaghetticoder.org/ ptr self service mai sunt cateva dar nu imi vin in minte acum |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
downloadezi aplicatia aia si apoi introduci tu datele, gearbox ratios, raportul diff, rpm etc...raporturile cutiei de viteze le iei de aici http://www.bokchoys.com/differential/GearRatios.htm sunt ptr USA, dar sunt la fel si ptr Europe..calculatorul a fost facut ptr seria 8, dar poate calcula ptr orice masina daca bagi tu raporturile cutiei, diff si ce mai e p acolo, doar jantele sunt standard de la 16 in sus...le mai poti calcula si aici dar iti arata viteza doar in mile, nu km. http://www.bokchoys.com/differential...calculator.htm iar ptr diff consulta http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ar_axle_drive/ bafta |
1 Attachment(s)
Salut, stiti cumva daca se poate comanda OEM pachetul "Chrom" interior ptr e36? Ma refer la :manere deschizatoare usi, rame butoane geamuri el, scrumiere fata spate schwartz chrom, buton release frana de mana, capacele de pe usi armare inchidere centralizata etc? Le am gasit pe fiecare in parte OEM, dar pachet toate nu, la accesories and retrofitings au doar d alea cu lemn etc...Le am gasit si pe ebay plus inca altele, dar ma gandeam ca poate se gasetse tot pachetul OEM.mersi
le: aveti careva suportul de pahare din torpedou si aveti idee cum si unde se amplaseaza? piesa 29 |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...w/page-10.html |
Quote:
Daca scoti topedoul afara(sau daca bagi mana) ai sa vezi mai de aproape ca are niste gauri in stanga spate, si in spate de tot, gauri de suruburi pentru fixarea suportului. Si costa fix 27eur suportul OEM Germany. O zi buna ! |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Deci am si eu o problema :D pe fata am geamuri electrice , de cam 5-6 luni cel de la sofer face pe nebunul . Mai exact se lasa jos perfect , dar cand se ridica .... e jale . Nu se ridica normal in sus ci intr o parte practic iese afara la 90 de grade . Unde sa fie problema ?
|
vreun cablu de la macara rupt cred sau suportii aia de plastic care tin geamul sa fie rupti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Piesa 2. Edit. In cazul in care nu merge link-ul... cod : 51321938884 |
Salut...sper sa nu deranjeze postul meu doarece vin cu o intrebare despre o masina care nu se incadreaza in sectiunea bmw,este vorba despre o jetta...intrebarea mea este ca de cateva zile nu se mai deschide de pe cheie...am fost cu ea,de fapt tata la service vw si i-a spus ca este bulit calculatorul si nu ii mai citeste cheia sau ceva de genul...toata reparatia ajungand la 20 de mil(greu de crezut sa se buleasca asa repede fiind fabricatie 2009 luata de el de noua,doar vreo 30mii la bord )...cei care au habar...ii rog sa posteze o parere doua sa nu arunce acesti bani aiurea fara sa fie calculatorul de vina(tin sa precizez ca increderea in acele persoane de la service nu este foarte mare) Zilele acestea urmeaza sa se duca si la reprezentanta,totusi astept cateva pareri.Inca odata sper sa nu deranjez.Va multumesc! Numai bine!
|
Are careva idee cat coboara arcurile galbene si arcurile rosii la un E36 sedan ?
|
Quote:
Multumim de intelegere ;) |
Las-o cum a picat,imi cerusem scuzele de rigoare pt postare...sunt obisnuit cu voi cei din sectiunea bmw,cunosc pe cei care se pricep si cei care se dau doar cunoscatori de aceea postasem aici si nu la sectiunea vw.Rog un moderator sa stearga intrebarea postata de mine.numai bine! Si scuze de off
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning