![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
mai babilor nu mai vorbiti in lipsa. :)
|
pana la urma ce s-a discutat aseara? ca am venit dar nu am putut sta pana peste 9:15.
|
tng-ule am incercat sa dau de tine aseara pe mess si nu mi-ai raspuns. ce s-a intamplat?
|
este vorba de o cotizatie pt inchirierea spatiului ptr data de 25 nov .. trb platita suprafata pe care noi vom sta, caci e legal .. nah
ii rog pe toti cei care nu au vb cu mine... intrati pe mess sa luam legatura,e o treaba serioasa, si trb tratata ca atare ca sa iasa bine.va rog frumos. id`u meu e :drik_father multumesc |
TNG-ica, ai sprijinul meu!
Am stat si m-am gandit, dar trebuie facuta treaba asta si sper sa iasa bine ;) |
AML este Minciunel Inshelaceanu! :lol:
|
merci frumos donu.
am vb aseara pe mess cu mai multi si toti au fost de acord si au sustinut ideea. ar fi si pacat sa ne dam inapoi ... show must go on ! ;) PS: urmatiti in paralel si sectiunea NSL |
dar ce se intampla pe 25?
|
|
Quote:
Nu cred ca sunt singur da parerea asta da io credd ca iei droguri,lasa-ti harfele da Bucuresti aksa adik unde sunt "cursele adevarate".Io ti-as recomanda un medic si unu bun ca ai cam luat-o razna.si data viitoare pune si tu gagici intre ghilimele!!!;) ;) Baietii de acordeon cu mine??:rolleyes2 :rolleyes2 |
Diseara veniti si voi pe la sala...in jur de ora 9, sa mai discutam,sa iasa treaba bine.
|
Quote:
|
mai comunitari,
evenimentul nu are ca scop in sine intalnitul nostru, asta se poate intampla oricand si la orice ora. ideea e de a atrage un pic atentia asupra ploiestiului din punct de vedere automobilistic si, sper, inceputul evenimentelor de gen din orasu asta in care nu se intampla nimic, ca sa citez din clasici in viata. trebuie sa fim uniti in treaba asta si sa incercam cu totii sa facem in asa fel incat sa iasa cat mai bine. ganditi-va ca cu cat sunt mai multi cotizanti cu atat va fi mai mica suma/pers. si toata lumea e fericita. ma-ntelegeti? p.s.: eu propun un minim de 5 ron/pers., evident daca se aduna suficienta lume, iar din ce se strange peste punem de-o masa, un gratar ceva (gratar da? nu va ganditi la prostii) ca sa fie si mai frumos. |
AMLu lol.. bagatzi mintile`n cap mai cocos..si vezitzi de lungu nasului!
|
data viitoare.. :(
|
shantzu, cum e? ai prins semaforu pe rosu ? :sad:
|
ai picat ?? :???::cry:
|
dap... 20 de puncte.. m-am grabit pt ca asha ma grabesc mereu ;)
tng inca nu am ajuns la oras :mrgreen: imi pare rau ca nu a iesit ce vroiai tu pe 25 ;) |
lasa ma , ca il iei data viitoare ;) majoritatea l-au luat a 2-a ! noi sa fim sanatosi :P
|
Quote:
|
da, stai relax.tu baga repede dosaru si invata bine de data asta,du-te la sala la chestionare ..si va fi bine ;)
cat despre micul eveniment de pe 25 nov .. "am vandut actele" , asa cum zicea cineva :-) . Daca nu s-a vrut, ce sa fac? Sa oblig oamenii sa vina ? :| Pacat .. |
dap... asha o sa fac :mrgreen: am aflat tarziu ca pot sa fac chestionare si la sala :(
lasa la urmatorul eveniment o sa iasa bine ;) |
Tutzi fata aia ce ti-am zis io mah ! ! !ca trebuie sa inveti !!!Mai dai tu cerculete din parti !:lol:
|
Quote:
|
Cu kia lu tactu sau ce e aia!:lol:
|
Quote:
|
shantzu ce faci tata, picasi :| las ca si eu am dar de 3 ori si am luat cu 22. al draq nemernic s-a uitat cred ca de 4 ori pe foaia aia ca sa vada daca nu cumva m-ai am vreo greseala..
|
Quote:
El si Leana din capu' satului =)) In Bucuresti Pizza venea in 2 min =)) F**** resteuuu de uscata! Aml ai imbucat ceva cu aia din RedHeart? Acolo e paradisu tau ! =)) Hai La Anus si La Multi ani! Gikutz de unde drq sa stie el ce-s alea "femei" =)) Hai ca te astept in "BAMBOO" =)) Ba nu mai pot de ras! =)) =))) |
lol merem in Bamboo :)) =)) ???
|
postati aiurea k orikum nu vede nici 1 din ei masterk!!...makr ai rabdare sa vina omu` in week`end:)....sthou` face2face e mult prea belea
|
Quote:
|
Nu mai vine AML-u in PLoiesti mah.....sta cu pizdele in Bamboo in week-end!:lemon:
|
Quote:
|
Destul va rog frumos :!:
|
vb lu` tng`u...umplem forumu` cu toate prostiile....ne tocim degetele in tastatura pt. toti nebunii!!...mai bine lasa...
poate cineva sa`mi dea si mie un cont du`pa www.titrari.ro??... yo am 1 dar nu`l mai shtiu..si nu mai pot sa fac ink 1 pe acelashi mail |
Quote:
|
da...thx raul
|
gogule..las-o frate ca miroase a *** de la o posta !!
https://forum.4tuning.ro/304-zona-tehnica-skoda/23641-viteze-maxime-skoda/page-2.html eu zic sa imi iau masina si sa ne demonstrezi..ca nu prea te cred... |
I-am vazut pe DONU' si pe BON-u' ieri pe la 13:00 pe langa stadion ( Ilie Oana ) pe Mihai Bravu ... misto culoare DONU'le :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning