![]() |
Re: My KYS !!
ooooo.........foarte frumos!felicitari pentru premiu!!!!la mai multe cupe!;)
|
Felicitari! Cate cupite de genul asta ai pe acasa?
|
Cred ca in interior ar da bine o mocheta rosie ca focu :d
Uite exemplu : http://www.pohrani.com/f/1L/zg/4OViY4tk/int01.jpg |
2 Attachment(s)
Daca nu am reusit sa ajung la 4tuning fest...macar 2 poze din parcare sa pun si eu:oops:
|
2 Attachment(s)
cateva poze de azi :)
|
Quote:
|
La campionatu national de indemanare care sa organizat duminica la Baneasa Shoping City
|
4 Attachment(s)
Si de la mine cateva poze de duminica. Bafta cu masina, este superba.
Attachment 2589505Attachment 2589506 Attachment 2589507Attachment 2589508 |
1 Attachment(s)
Cosmin am o mica mica sugestie pentur Loganul tau dar deloc ieftina ( ~1000 ). Cred ca ar fi cea mai bomba sexy masina ta cu niste usi butterfly. Stiu ca e foarte costisitor si apoi trebuie omologate sau cum ii zice. e doar o sugestie dar gandeste-te:D
Uite o poza doar asa de insiparatie |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fiecare cu ideile lui :D pana la urma urmei nu e masina niciunuia dintre noi si oricum am vazut foarte multe masini in 4 usi cu asa ceva
|
eu zic ca tu aici te crezi pe mirc. Pune mana si citeste Baltagul....nu o arde dubios pe 4tuning.
|
Quote:
|
parerea mea e ca proprietarul are multe idei pentru a face masina mai speciala decat este acum.....multa bafta tuturor!in special proprietarului;)
|
bogdy.ghetto- poate ai dreptate, stiu cine esti si ce ai facut, iar pentru asta te respect foarte mult. E suficient sa imi zici afirmatia de mai sus si eu promit ca nu voi mai posta deloc pe niciun topic gen "masina mea". Apropo! Baltagul l-am citit acum cativa ani, 4 jumate mai exact ;) si e destul de interesant. Il recomand tuturor ;)
AnDrEiCa- la ora asta nu stau sa imi storc creierii dar una care imi vine in cap este a unui baiat din Club Opel cu un Vectra Cosmin- imi pare rau daca te-am suparat pe tine cu ceva. Tot ce vreau sa iti zic e ca ai o bijuterie adevarata si Bafta in continuare! |
Cel mai frumos Logan ;) Felicitari
|
Felicitari inca odata ptr ce ai scos din masina asta, arata intr`un mare fel si este de invidiat :D multa multa munca si bani investiti, bineinteles. Bafta pe mai departe :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Succes in continuare cu ea . |
1 Attachment(s)
La capitolul usi doar suicide dors as vrea sa vad la Loganu asta, altceva nu are ce cauta pe masina asta..... e prea frumosa ca sa o strici cu lambo dors...
|
chiar sunt curios sa vad cum arata un logan cu suicide doors......poate ne trezim cu o surpriza.....:))
|
felicitari pentru premiu!!
masina merita din plin!!in realitate e de 100 de ori mai frumoasa si spectaculoasa. ps.s-a terminat cu bine problemuta de la plecare? |
2 Attachment(s)
Quote:
Poate ne confirma nenea Cosmin a.k.a. KYS ca a ajuns cu bine :-D Pun si eu 2 poze cu masina, spre rusinea mea, nu am facut mai multe.. parerile, comentariile la adresa masinii sunt de prisos. Eu atat spun : "Vă" mai asteptam la Iasi ! |
6 Attachment(s)
uuhhh...s-a cam scris pe aici in ultima vreme :)
Pe scurt : Lambo nu veti vedea niciodata pe masina mea. Mi se pare f aiurea ptr o masina cu 4 usi. @justsay - mersi pentru cuvintele frumoase . Problema s-a rezolvat intr-un final prin realizarea unui swap cu un alt alternator. @madabout - mersi mult pentru poze si pentru primire. Pentru cei care nu stiu, in weekendul care a trecut, am facut o deplasare f frumoasa, la Iasi . Cateva poze de la expozitie... |
domnule JO ne place ...... dar mai moldovencele nu se lasa mai prejos ..... :D
|
Cinci moldo...fete,au reusit sa "rupa" suspensia la logan!!!
|
stiam eu ca va place :)) aurupt si suspensia dar e bine ca n-au crapat capota :))
|
Salut!sunt noul posesor al GGD-ului si as dori sa stiu cum pot avea niste triple k ale tale sau k ale LOW-ului,dak nu te deranjeaza
|
8 Attachment(s)
Salut ! Eu mi-am facut triplele la Pitesti iar Matheo ( LOW) si le-a facut singur...
cateva poze de la showul din Iasi :) |
un blow off ar merge pe masina ta.acm nush daca trb neaaparat sa ai si turbo;)
|
Da ar merge , eventual si o butelie nos......ba nu , doua chiar ! Nu stiu cand va venii ziua cand o sa fie si forumu asta cu muult mai putin useri de genu ! KYS-ule te admiram mai demult la rond la 23 , foarte tare masina , bafta multa la cupe in continuare,ne auzim si pe ghetto !
|
19 Attachment(s)
cateva poze de la Cetatea Neamt - Tg Neamt
|
Quote:
:D Oricum , de toamna nu aveai ..pe anul asta ! |
Nasu poznasu :lol:
|