Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Geo_ZGA 02-01-09 16:02

Re: Club CIELO

Da, are doi senzori... cel de exterior are un fir mai lung, la asta m-am chinuit eu... iar cel de interior e integrat in termometru. Are pe display temperatura interioara, cea exterioara si ceasul. Si o memorie pe care poti sa vezi minima si maxima inregistrata vreodata. Nu e foarte exact... dar e ceva. O sa fac si poze, maine poate, acum e cam intuneric.

nt98adu 02-01-09 19:16

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1952467)
la multi ani tuturor(cam tarziu dar merge)
am si eu o idee pe care vreau sa o pun in practica, am impresia ca plafoniera situata in fata nu are putere sa lumineze si spatele asa ca m-am gandit sa mai montez una la mijloc cum este la nubira 2 leganza ;are cineva asa ceva facut sa-mi dea si mie informatii sau o sa fiu primul care incerca?
multumesc

cea de-a 2a plafoniera ar veni in locul neonului din poza:

Eu zic ca ar fi mai bine sa montezi cate una pe fiecare stalp in spate, putin mai sus de unde vin prinse centurile. Mi-am montat asa ceva prin 2006 si vad ca rezista si acum!:lol:

tiolik 02-01-09 19:20

deci dupa cum se vede in poza aia eu am avut un neon fapt pt care cand l-am dat jos a ramas o gaura si 2 pete de lipici de la acel neon ;ca sa dau jos lipiciul nu mai pot si nici sa mai astup gaura asa ca m-am gandit sa dau o gaura mare si sa montez o plafoniera
cea de cielo intre mult inauntru dar cea de mariz e aproape aplicata si ar fi perfecta dar nu prea imi comvine sa fie de alt fel am sa incerc sa montez de cielo daca nu reusesc pun una de matiz iar daca se distruge plafonu iau altul

D o n n 02-01-09 20:46

geo...si nu am cum sa probez daca mai are vreun pic de viata motorasul?adica na eu am dat cu apa pe parbriz....si deoadta s`a oprit si adio..am zis ca a inghetat dar nici acum nu mai merge...deloc...nu bazaie nu nimic...pe unde e?cum se da jos?

nt98adu 02-01-09 21:05

E relativ simplu: Da-i roata stanga jos dupa care protectia plasticsintre aripa si contra aripa. Vei vedea motorasul, pe care-l extragi usor de pe vas nu inainte de a scoate papucii de pe motoras.

D o n n 02-01-09 21:54

ms...o sa ma ocup peste 2 sapt...k o sa o bag in garaj..pt ceva vreme ca imi expira itp...plus ca o sa ii rezolv toate probleme care le mai are...cat sta in garaj..

tiolik 03-01-09 01:36

daca imi aduc eu bine aminte mai demult era vorba de incalzirea oglinzilor de cielo ;a reusit pana al urma cineva sa faca acest lucru;am 2 oglinzi de espero si as vrea sa scot din ele rezistenta si sa o pun pe cele de cielo e pozibil sau nu ca nu le-am desfacut inca???

Geo_ZGA 03-01-09 10:21

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1953958)
daca imi aduc eu bine aminte mai demult era vorba de incalzirea oglinzilor de cielo ;a reusit pana al urma cineva sa faca acest lucru;am 2 oglinzi de espero si as vrea sa scot din ele rezistenta si sa o pun pe cele de cielo e pozibil sau nu ca nu le-am desfacut inca???

Posibil este, fiindca se fac prin diverse service-uri. Si functioneaza...

laurentiu NT 03-01-09 13:54

salutare la toata lumea si LA MULTI ANI!Zilele trecute mi s-a dezlipit nu stiu cum ,( cred ca a fost atins cu ceva),,piciorusul" de pe dezghetarea de pe luneta.Stie cineva cum se lipeste sau ce trebuie facut ca sa functioneze dezaburirea din nou?

nt98adu 03-01-09 14:13

Piciorusul de pe luneta se lipeste cu un ciocan de lipit intr-un garaj la un prieten. Daca nu detii asa ceva, da-mi de stire si te rezolv pe 05.01.2009 sau in cursul saptamanii.

laurentiu NT 03-01-09 14:40

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1954444)
Piciorusul de pe luneta se lipeste cu un ciocan de lipit intr-un garaj la un prieten. Daca nu detii asa ceva, da-mi de stire si te rezolv pe 05.01.2009 sau in cursul saptamanii.

mersi mult ptr. informatie, daca nu rezolv ne auzim..

tiolik 04-01-09 18:41

5 Attachment(s)
astazi am montat si plafoniera; e relativ usor:desaci plafonul, masori sa afli unde e mijlocul acestuia si tai cu cateru o gaura pe masura plafonierei, legi fire de la cea din fata si gata.

poze:

Geo_ZGA 04-01-09 20:31

2 Attachment(s)
Si pozele promise cu termometrul. Ce ar fi fost bine sa aiba era iluminarea... noaptea nu se vede bine, aproape deloc.

D o n n 04-01-09 21:22

misto....ma tenteaza si pe mine asa ceva...dar la mine foarte posibil sa il bag in bord langa ceasuri ,deasupra turometrului...sau al ceasului de apa...ca asa sa vina pe bord cu tot cu fire nu vreau

tiolik 04-01-09 21:25

de lucrarea mea nu zice nimeni nimic nu vi se pare interesant???

D o n n 04-01-09 21:35

ba da tiolik....frumos ce ai facut...chiar imi place...dar eu unu sincer...ce "ma deranjeaza" ca e ca la dacia 1300 la mijloc pusa....eu as opta...adica o sa fac in felul urmator...2 optiuni...ori pun una de logan la mijloc in spate...ori pun una pe dreapta deasupra manerului si una pe stanga la fel...de pe bmw 316...deci astea ar fi optiunile mele...si cu bec dacela cu leduri multe...imi scapa denumirea..care sa lumineze calumea..in niciun caz albastre...albe cat de puternice...daca tot fac un lucru sa fie foarte util..

tiolik 04-01-09 21:57

mie mi se pare mai buna ideea mea; m-am gandit si eu la optiunea cu 2 lampi acolo la manere dar nu e eficienta, am vazut pe un taxi si nu mi se pare ca bat bine

Geo_ZGA 05-01-09 07:08

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1957255)
misto....ma tenteaza si pe mine asa ceva...dar la mine foarte posibil sa il bag in bord langa ceasuri ,deasupra turometrului...sau al ceasului de apa...ca asa sa vina pe bord cu tot cu fire nu vreau

Cand o sa se mai incalzeasca o sa ma mai ocup de masina si firul ala o sa dispara. Nu ramane asa, nici mie nu imi place.
Tiolik, ai facut treaba... dar sincer sa fiu, eu nu m-as fi apucat niciodata sa tai plafonul :) Nu vad rostul.

B-64-KTL 05-01-09 11:53

Tiolik felicitari pentru curaj si pentru punerea in practica a ideii dar hai sa-ti zic cum rezolvai mult mai usor cea ce ai vrut tu sa faci (presupun ca pt mai multa lumina ai pus-o pe a doua): cumparai un bec cu 4-6-8-etc leduri (eu am cu 5 sau 6) care sa-ti transforme noaptea in zi cand deschizi o usa. Simplu si util.

RD-Woo 05-01-09 16:23

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1957262)
de lucrarea mea nu zice nimeni nimic nu vi se pare interesant???

Pana la urma ai folosit plafoniera de Cielo??
asa se distinge din poze...
eu in locul becului sofit am bagat o placa cu 24leduri culoare alb-neon
si sunt foarte incantat de lumina emanata :lol:
detalii AICI

huge 05-01-09 16:30

am si eu o intrebare daca cumva stiti!cielo are releu pentru proiectoare si ceata?pentru ca nu mi mai merg proiectoarele si ceata!daca stie cineva care e problema sa mi spuneti si mie!

laurentiu NT 05-01-09 17:01

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1957113)
Si pozele promise cu termometrul. Ce ar fi fost bine sa aiba era iluminarea... noaptea nu se vede bine, aproape deloc.

Salut.Si eu am un asemenea termometru si l-am montat in locasul de sub radio, deoarece vara razele soarelui o sa bata direct in el si o sa-ti dea eroare f.mare la termometrul de pe interior (am probat asta)..

tiolik 05-01-09 19:21

am si eu la plafoniera din fata o placuta cu 10 leduri de mare putere dar in spate tot nu se vede ,momendat pe plafoniera din spate am montat un becoled cu 3 leduri albe de5mm(modificare facuta de mn ,initial au fost 3 leduri de 3mm albastre si am pus 3 leduri de 5mm albe dar urmeaza tot de 5mm super flux)

D o n n 05-01-09 20:25

tiolik....intotdeauna conteaza sa iti palca tie ceea ce faci...ca niciodata nu o s afaci ceva care sa le placa tuturor......e masina ta(sau va fi)...si conteaza sa iti placa...
-eu cand am pus autocolant pe parbriz si luneta...am intrebat aici,si`a dat fiecare cu parerea dar eu am facut tot ce am vrut eu si mie daca imi place asa fac...eu unu mi`am spus parerea despre cum am gandit eu...

viperCCB 06-01-09 21:41

Quote:

Originally Posted by huge (Post 1958726)
am si eu o intrebare daca cumva stiti!cielo are releu pentru proiectoare si ceata?pentru ca nu mi mai merg proiectoarele si ceata!daca stie cineva care e problema sa mi spuneti si mie!

NORMAL K ARE IN SPATE LA PANOUL DE SIGURANTE

huge 06-01-09 21:44

multumesc mult pentru raspuns!

viperCCB 06-01-09 21:47

10 Attachment(s)
AAA SI INCA CEVA....albeatza mea

viperCCB 06-01-09 21:51

3 Attachment(s)
restul sunt praf::evil:

huge 06-01-09 21:51

da!chiar nu am ce sa comentez!ceva cu adevarat frumos!o sa suporte si a mea o transformare acum in primavara,o vopsire un nou kit de spoilere si praguri si niste jenti,dar te am ca exemplu

tiolik 06-01-09 21:56

viperCCB: frumoasa dar cam incarcata asta e parerea mea acum sti doar conteaza sa iti placa tie nu altuia ;am si eu o intrebare de unde ai luat stopurile ca m-ar interesa si pe mn un set si cat costa?

BOLnavu 06-01-09 21:56

@viperCCB nu te supara dar cu ce ai umflat aripile cu cartoane de oua?:lol:

huge 06-01-09 21:59

nu mai fiti rautaciosi!hai sa recunoastem ca e destul de frumoasa!e facuta cu gust!acum fiecare are alte gusturi!

[email protected] 06-01-09 22:02

Quote:

Originally Posted by BOLnavu (Post 1961950)

Buna asta ... =))

B 46 KTO 06-01-09 22:08

cumpar cielo sa-l fac si eu ca al lui viperCCB ... facut la mare fel si cu gust ;)

csanadka1988 06-01-09 23:03

1700 euro o dau e mult?client ?la cine sa o dau?

4 Attachment(s)
asta e si troaca mea Ș)

iviTe 06-01-09 23:07

viperCCB da nush unde mai este linia de la masina frate :| evazarile alea sunt jalnice ( no offence ) dar na fiecare cu gusturile lu :D

csanadka1988 06-01-09 23:30

stiu nu sunt bune liniile alea...asa a fost pe masina...nici mie nu imi place...tot ma gandesc sa o vand? sau sa incep sa ii fac un tuning? sunt dispus sa o vand si cu 1550 euro!!! :idea:

iviTe 06-01-09 23:32

Quote:

Originally Posted by csanadka1988 (Post 1962222)
stiu nu sunt bune liniile alea...asa a fost pe masina...nici mie nu imi place...tot ma gandesc s o vand?sau sa incep sa ii fac un tuning?sunt dispus sa o vand si k 1550 euro!!!!!!!!!!!!!!!!:idea:

nu la tine m`am referit...

viperCCB 06-01-09 23:52

Quote:

Originally Posted by BOLnavu (Post 1961950)

deci sa incepem ITP-UL:))da tata cu cartoane de oua...multumit..tu sa le umflii cu bilete de autobuz:))

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1962160)
viperCCB da nush unde mai este linia de la masina frate :| evazarile alea sunt jalnice ( no offence ) dar na fiecare cu gusturile lu :D

las ca ai tu linii si pt mine..evazarile sunt din carton:)))ce pretentii ai:))defapt mai am eu niste linii(rigle)prin casa..alea se pun:))

iviTe 06-01-09 23:56

noi ne`am dat cu parerea dar daca tie iti place ce mai conteaza :) nu te poti ... in gustu' omului ..

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning