![]() |
Re: Discutii despre orice!
Ori e cum a zis haky ! Dar in general sub prima linie trebuie sa ai treapta 2 ! intre linii menti treapta 3, iar dupa a 2-a linie dai 4 ! pentru consum! si pentru a nu sufoca motoru !
|
baieti...am si eu o problema...oriunde parchez in fata blocului in spatele blocului imi sunt lasate pe parbriz foi prin care spun sa nu mai parchez acolo...cred ca am incercat cam peste tot sa parchez o fi prin ura cetatenii pe care nici macar nui cunosc pe mine...in fata nu sunt in stare sa imi zica tot numai prin mesaje pe parbriz si nici nu stiu cine mi le lasa...Ce sa fac?
mihay am glumit cu faza aia numa ca eu am probleme cu glumele ca nu stiu sa le fac calumea doar ca e amuzanta intrebarea intrun fel...imi cer scuze daca te-am jignit |
indy o zic sa o duci in casa:)) ai grija sa nu ti-o juleasca:)) acum sunt rau da tu esti baiat bun si nu te superi :))
|
Quote:
P.s: cat despre vecinii tai ... bucura-te ca iti lasa hartie scrisa, nu direct pe caroserie :-) |
nu mi mie de caroserie mi de gestu care il fac si asa ii volvo in valoare de 200 de euro :)) deci nam nici o treaba
|
nu prea ar avea de ce sa iti lase bilet in parbriz.
eu am fost la primarie si am intrebat pentru ca am vrut sa platesc pentru un loc pe trotuar sau linga si mi s-a spus ca in baia mare nu se plateste loc de parcare. asa ca e doar rautate sau faza "e locul meu ca eu parchez acolo de cind am masina". nu ar strica sa urmaresti care pune hirtia si sa discuti frumos cu omu'/ oricum la cit de de *** e lumea te poti trezi cu parbrizu' spart sau cine stie ce.... |
la mine in fata blocului are unu loc rezervat de la primarie,nu stiu cat a platit dar are si tablita de la primarie cu rezervat numarul masinii.
|
am vecinu de sub mine cu care ma cert de 1 an aproape pt un loc de parcare care ii in fata garajului lui maicamea...maicamea isi tine masina in garaj si eu in parcare in fata garajului pt ca ea sa poata sa iasa dimineata din garaj pt ca e spatiu mic...si atunci imi vine vecinu care are 3 masini si garaja (in care isi tine borcanele si nush ce mai are el pe acolo , dar nu vreo masina) si ori imi ridica stergatoarele ori imi lasa bilet si azi iara am constat ca parcandumi masina in alt loc de parcare din partea cealalta a blocului mi-a lasat cineva bilet pe parbriz prin care imi spune sa nu mai parchez niciodata masina in parcarea din spatele blocului meu...de data aceasta era altu...la mine la bloc nu are nimeni nimic unu pretinde ca o platit taxa acu 15 ani si de atunci is locuriile lui de parcare...cand iam cerut foaia s-a uitat la mine ca la un peste si inca se pare ca nu mi-a aratat nimic
|
Da' macar e acelasi scris,sau sunt mai multi inamici?
Eu zic sa o parchezi unde ai tu chef,si sa fii pe faza cand iti lasa vre-unul vreo felicitare din asta in parbriz. |
is mai multi inamici alai baiu...
|
Locurile de parcare se pot inchiria de la primarie. Taxele difera de la zona la zona, locurile de pe bulevardele principale pot costa si 1000-1200 lei pe an. Si ce primesti? O tablita cu rezervat, numele si nr tau de inmatriculare... ah, si posibilitatea sa suni la ukro sa vina cu platforma direct! >:)
Si eu am avut cu fratele meu aceeasi problema cu biletelele, si am pus un carton in parbriz la masina noastra, prin care le explicam urmatoarele: 'Daca mai apar biletele in parbriz, va urmaresc si va rup picioarele!' De atunci nu au mai aparut! |
:))=)):)) tare asta ... cred ca o sa fac si eu la fel ...mersi de sfat
|
locurile de parcare NU se mai pot rezerva de la primarie ;)
asta e politica mai nou: avem mai multe masini decat locuri, deci nu se rezerva locuri. indy, eu zic sa incerci sa fii mai taran decat ei. tre` sa vb pe limba lor :lol: cand mai gasesti biletele, striga tare pe acolo, ca "cine ti`a pus, cum is permit, le rupi picioarele," si de astea. sigur o sa auda cineva care o sa zica mai departe :D in general e vb de niste pensionari tristi care au prea mult timp liber, si prea mult carton prin casa... daca strigi putin la ei, si te prefaci ca esti un taran rau, care nu stie prea multe, n`o sa`si puna mintea cu tine :lol::lol::lol: bine, poti sa incerci sa ii rogi frumos... dar nu cred ca ajuta. |
nu cred ca-s pensionari...cred is ceva cocalari de pe la bloc...pacat ca nui vad ca nu pot sa stau 24H sa ma uit la masina
|
Quote:
apoi dai un bax de bere si omu' e happy :D:D:D:D:D |
nu-i o idee rea :))
|
pune si tu un bilet in parbrizi, NU MAI PRIMESC RECLAMATII :)
iti iei un spary galben si iti marchezi locu de parcare, sigurat nu o sa mai zica niciunu nik, o sa zica ca ai platit :P |
salut...inca o intrebare legat de acelasi focus al meu...va rog o parere...am rezolvat un pic problema injectoarelor..cu o reglare a lor..dar acum am o alta problema: de cateva zile merge foarte rau..parca nu trage...pana la 1.800-2.000 rpm merge si de acolo cand normal ar trebui sa traga de rupe si sa se simta turbo se accelereaza foarte greu si parca trag 15 tone dupa mine...nu merge si gata...se poate sa fie turbo dus sau altceva gen debitmetru sau sonda lamda? va rog un raspuns urgent daca se poate :(:(:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ cristi.mk4
Legat de thread-ul Becuri pozitie T10 MTEC ( lumina alba asemanatoare cu xenon ) Man cred ca deja ajungi sa depasesti limita bunului simt, te rog nu compara forumul cu messenger-ul si hi5-ul sau mai stiu eu ce alte chestii atractive sunt pentru tine, lasa forum sa fie curat si cu chestii interesante nu doar sa acumulezi cat mai multe posturi. Forum-ul e pentru toti dar asta nu inseamna ca poti sa faci ce vrei pe el. |
Quote:
|
Quote:
Ma bucur foarte tare pt muncitori de la Drusal DRumuri si poduri.....au facut ce le-a stat in minte cu craterele de pe drumul european :) |
Ca nu iti plac la tine ii alta chestie, asta nu inseamna ca nu sunt bune.
Am o rugaminte :D ... nu are cineva sa imi imprumute vreo 2 zile un HardDisk extern ? :???: Stiu ca ii ciudata chestia cu imprumutul, ca nu sti la ce persoana imprumuti dar mna ... :-) Daca aveti careva si puteti sa ma ajutati, va las ceva garantie sau cum ziceti ... Multumesc ! |
am eu un HDD extern.
Nu am prea mult liber pe el, dar te ajut daca doresti. da-mi ADD pe mess si vorbim |
Quote:
|
sunt doar al tau, papusa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jon, schimba-ti semnatura baaaaa. Pune noua sigla ca nu ti-am dat-o degeaba :D |
Quote:
no nenea asa mai merge???:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
ms deocamdata Horatiu ... ca celalalt nume nu ti-l stiu ;)) |
Quote:
|
Quote:
Mihay_y, cu placere, oricand ;) |
Quote:
|
Baieti, nu stiti unde as gasi la dezmembrari un Ford Mondeo de prin 2001 :oops::?:
|
Astia la Busag am vazut ca au modele destule. Poti incerca.... pe Dura, ca-s tot aia din Busag ...
|
Quote:
|
Ballack, tu depasesti pe linie dubla continua?...Hai ca oricum esti un baiat...painea lui Dumnezeu!...Ca tine 1 la 10.000...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning