![]() |
Re: Live for Speed
Va asteptam pe serverul LFS Romania DEMO pt SaturdayRace.
Parola este dirtrace Cursa se tine pe bl2 adica rallyx.La 18:30 incepe qualul iar la ora 19 incepe cursa.Pt a putea participa trebe un timp de maxim 1:15 pe tur.Cine e peste nu va avea voie sa participe. |
Sal..am si eu o rugaminte la voi......Cine joca Lfs cu joystic sau gamepad de ps2???? nu de alta dar joc eu cu unu si sunt drifter si am probleme cu configurarea din optios -> controls... Ce m-ar interesa ar fi valorie urmatoarelor optiuni:
Wheel turn - Wheel turn compresion - Force strength - Button control rate - Trh / brk centre reduction - si de la options -> misc Analog steer smooth - |
va asteptam pe server
|
La SaturdayRace se pot castiga admine pe serverul LFS Romania DEMO, aveti mai multe detalii aici.
|
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu varianta full la z28 ? PM me
|
Am rezolvat
Am luat z15 cu tweak Intrebarea mea ar fi .. la un xrt cum pot face masina sa treaca de 240 .. Pot sa am 200hp sau 1000 masina nu trece de 240 .... Stie cineva ? |
Trebuie sa schimbi rapoartele cutiei de viteze :lol:
|
Help :)
Nu stiu cum jucati voi ..sau cum faceti drift..ca eu iau destul de greu de volan...iar dupa ce aluneca putin (o tentativa de drift) se invare la 360 grade... So..cum fac sa iau mai usor de volan...si sa revina mai repede la pozitia initiala ? |
Depinde de volan :lol:
Poti cauta si pe youtube: LFS drift tutorial |
cmdbass incercata cu mouse'u
De aproape 1 an joc cu mouse'u si sa zic asa pot face si drift Aici un film cu mn jucand cu mouse'u LFS - XRT 3.5 V6 Turbo https://www.youtube.com/watch?v=1PuhcEqhj0U |
Are cineva night mod??
|
1 Attachment(s)
Am facut ceva si eu in PS(prima oara) .In imagine este GTS Dan , sper sa va placa
|
2 Attachment(s)
Pe 20 februarie echipa GTS Motorsport va participa la cursa de 24 de ore din cadrul campionatului Desire of Patience Tour (DoP 2010). Aceasta este ultima etapa a sezonului si cea care va decide clasamentul final al acestuia. Dupa 4 curse GTS Motorsport se afla pe locul 4 la 9 puncte de locul 3 detinut de Ministry of Speed si la 10.5 puncte de locul 5 unde se regasesc cei de la Hellenic Racing.
Cursa incepe la ora 9:00 AM (ora Romaniei) si poate fi urmarita live prin stream si pe remote, serverul cursei fiind DoP Grid 1. Tracker-ul cursei poate fi gasit aici . Va dorim vizionare placuta, GTS Dan |
Mai multe detalii despre cursa aveti aici: http://www.live-for-speed.ro/topic98.html
|
2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare ... cum se fac screenshoturi in lfs ... adica ce combinatie de butoane ca nu mai stiu
On :arrow::arrow: |
ctrl s :)
|
Chiar daca am intarziat putin, am facut un mic filmulet, promo la cursa de 24 de ore, la care echipa romaneasca GTS Motorsport, a terminat pe un respectabil locul 3.
asadar, acesta este filmuletul promotional, sper sa va placa... https://www.youtube.com/watch?v=2BLr6_OTPJQ |
imi spune si mie cineva cum fac si eu sa ma joc LFS pe net?adica vreau sa ma joc in retea impreuna cu un prieten....va rog daca imi pute-ti spune intrati pe yoo_kosmin96
salutare |
Salutare tututor! :) vreau sa aflu daca exista ceva race-campionat sau orice eveniment organizat de voi, fiindca comunitatea internationala e spre moarte, cel putin asta vad cand ma uit pe lista host-urilor..Eventual ma intereseaza si o echipa romaneasca, daca recruteaza careva.
|
Pai in fiecare sambata se tine "Saturday Race" pe LFS Romania demo ( asta in cazul in care nu ai licenta ) si sambata asta se mai tine si un campionat de drift pe LFS Romania DRIFT CHALLENGE. Daca ai licenta e mai bn ca poti intra in multe race-uri sau campionate, care nu sunt accesibile pilotilor demo. Mai bn uita-te aici : http://www.live-for-speed.ro la sectiunea Forum ( e undeva in stanga-sus ) si vei afla mai multe. ;)
|
ms pt raspunsul rapid, ma uit prin forum, as prefera ceva ce necesita licenta :)
|
Sau... mai poti participa in cursa organizata de GTS Motorsport, cu LX4 / LX6
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=66443 Este vorba de o cursa preliminara de anduranta... cu 2 clase... dar din pacate trebuie sa ai minim 2 in echipa... este o cursa pe echipa Daca aceasta cursa va avea succes se va face un campionat. |
Sincer, pana acum nu prea am folosit LX4 si LX6 :), dar ma duc si ma antrenez, iar de coechipier fac eu rost. Cel mai probabil va fi un baiat din CoRe Team.
|
In seara asta mi-am reinstalat si eu LFS, si vreau sa ma apuc de jucat hardcore. Astept sa ma obisnuiesc cu masinile astea, dupa care vreau sa imi iau licenta...
|
Poate cineva sa'mi dea un patch in care sa imi deblochez toate masinile si pistele... am avut mai demult unu dar l'am pierdut cand am reinstalat windowsul.. Am vers demo...
|
Baieti se tine un "campionat" de drifting in jocul demo. Maine la ora 15:00 pe srv Lfs romanian drift challange cine vrea sa intre are mai multe informatii aici: www.live-for-speed.ro la sectiunea forum->demo->campionate Apropo tre sa va inscrieti acolo.......veti gasi voi unde. Succes ;)
|
Echipa Segra Racing cauta oameni cu experienta si cu licenta..pentru detalii:rycyu_pacalycyu si virtual_tuningromania
https://img706.imageshack.us/i/aly.gif/ |
Quote:
P.S Razvan stai calm nu plec :lol: din GTS Motorsport |
salutare am si eu o intrebare de unde pot downloada chestiuta aia mica sa imi dea toate masinile ? va rog !
|
Quote:
|
Haideti ma baieti de pe tot forumul nu e nimeni interesat de drift?
|
interesati de drift ar fi..... are cinve un layout cu prima etapa de drift ( de la 4t days ) sau o poza?
|
Si eu as vrea un layout dupa circuitul care a fost la 4tuning days :D!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am incerca sa fac layoutul de la 4tdays (ce am vazut din poze).
Daca este altfel traseul va rog sa il modificati si sa il postati. |
2 Attachment(s)
Am incercat si eu sa fac layoutul de la 4tuning days ... si un filmulet dar calitatea lasa de dorit , nu ma pricep la comprimat video... intelegeti esentialul .:P
|
Si layoutul nu il pui?
|
1 Attachment(s)
Scuze ... am uitat aseara sa-l pun ...
|
Face careva un server cu layoutul?
|
Ar fi misto dar privat decat noi astia de pe 4tuning ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning