![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Eu cred ca ar fi putin mai bine daca ai putea sa pleci cu teava putin mai mare din imbinarea celor 4 pana in detenta si din detenta pana la capat.Zic eu...(parca la supernova e putin mai mare)
|
Quote:
|
ba pe mine sa ma lauzi
|
si cu smirghel cum faci ? sau lai prins cumva de furtunu ala ?
|
foarte tare masina ta,tot respectul din partea mea pt munca depusa
|
nota 10 pentru faza cu slefuitul interior...eu mi-am rupt unghiile pana acum...oricum asta e munca de chinez batran
|
8 Attachment(s)
Cateva noutati..
Ieri mi-a ajuns si carburatorul de Lada 1500 iar cu evacuarea ma apropii de sfarsit8) Dupa degete ranite si furtune sarite peste maini se vede oglinda la capatul "tunelului"..la inceputul saptamanii trec la imbinarile care necesita sudura si apoi la montajul pe masina..sper sa-mi reuseasca repede reglajul carburatorului (caruia nu-i gasesc jiglorul de amestec..:???:).. |
sa nu spui ca o transformi in lada
|
Quote:
Cornelloco, la capete am curatat si lustruit manual iar pe trasee grosul l-am luat cu furtunele cu invelis sarmos, dupa care cu smirghel infasurat pe furtune;) |
ehh ... se pare ca si piesele de Lada sunt bune ... ;)) si eu care nu stiu ce sa ma fac cu ele .. ;))
NIG ... am o intrebare ... de ce nu ai venit la Timisoara ? :( chiar imi doream sa iti vad masina live si sa te felicit pentru ce ai reusit pana acum ! |
Quote:
La Timisoara nu am avut cum sa ajung deoarece in aceasta perioada am f multe cheltuieli si nu-mi permiteam drumul pana acolo. Ai fi putut sa vi sa o vezi la Brasov, mai imparteam distanta:-) |
a iesit super frumos masina exterioru imi place la nebunie succes in continuare la modificat
|
ce mai mestereai azi la masina bogadan??
|
Quote:
In decursul zilei de ieri am gandit si conceput 4 "bucse" cu nivele diferite iar la sfarsitul zilei motorul functiona in sfarsit asa cum trebuie:D Concluzionand, cu noul traseu de evacuare nu am observat dezavantaje ci un sunet mai frumos(metalic) si un plus la acceleratie8) Asa ca asta tot mesteream mai Dane:-) Multumesc Maryus_x90:-) |
nu te-ai gandit sa-i modifici cilindreea? de la 1.3 la 1.4? am inteles ca ar merge si 1.6 da' nu prea tine motorul...
|
Quote:
|
poze de la lucrare? sunt curios cum ai mesterit tu pe acolo:-P
|
Quote:
TZG@ sunt 2 ani de cand am motor de 1.4, schimbat cu totul;) |
Quote:
|
sunt si eu curios cum ai facut sistemul cu 4 bucsi ca si eu am o evacuare asemanatoare si am intampinat aceias problema. iar garnitura am inteles ca trebuie facuta din ceva anume sa fie un pic mai groasa.daca ai reusit sa rezolvi problemele spune`mi cum t rog ca si eu am batai mari de cap cu evacuarea. ms anticipat :)
|
Quote:
TZG@, anul trecut aveam chiuloasa alezata adica motorul era comprimat, de atunci am mai adus cateva modificari..8)..se poate face de 1.6, asta va fi urmatorul pas cu acest motor..dupa aceea mai vedem:-) |
Quote:
de ce sa nu faci direct altceva mai bun mai fiabil nu te-ai saturat de motorul de dacie care a chinuit romanii atatia ani ? sau poate esti unul dintre cei ce arunca cu banii prostia se plateste intotdeauna incearca sa nu faci lucruri inutile fa direct ceva bun si fiabil |
Quote:
Timpul le va rezolva pe toate, deocamdata nu am "putere" pentru altceva mai bun sub capota..:rolleyes2 |
Quote:
adica munca de mai multe ori sau e mai bine la cooperativa munca in zadar |
depinde de posibilitatea fiecaruia zic eu si de cunostintele in cauza de la motor la motor. daca chiar vrei sa ai o dacie care se remarca scoti tot ce poti din ea asha cum a scoso mama ei.iar daca ai mai multe cunostinte si capabilitati te orientezi spre altceva mai bun si scoti de la o dacie si mai mult si tot asha...fiecare cum crede el ca e mai bine pana la urma.
|
10 Attachment(s)
Yakuza,iata pozele promise:-)
Din cate am vazut eu, evacuarea ta este lafel ca aceasta a mea..eu nu am avut nevoie sa fac alta garnitura la evacuare, nici macar nu am dat cu pasta/mastic sau alte etansatoare..important e sa reusesti sa le "lipesti" de chiulasa prin strangeri;) Succes:-) |
ms. as mai avea totusi o intrebare, din ce sunt facute "bucsile" acelea mai exact ?! si din cate vad bucsa aceea strange evacuarea si trece pe sub admisie. e de ajuns sa strangi admisia in 2 piulite si sa tina ?! sau are o buza ascunsa pe care calca si stange totodata si admisia ?
|
Quote:
Admisia are marginile de strangere putin interiorizate,nu sunt "la fata" si de aceea ai avut acea impresie..admisia se prinde in 6 puncte(4 in comun cu evacuarea), ca altfel trage aer fals ca la balamuc si nu merge bine motorul;) |
exact.ms pt detalii.sper sa am timp sa ma apuc si eu d a mea.
|
bogdane ce aveai tu azi in mana??
|
Quote:
|
nu scapati voi de mine asa usor :twisted:
|
Urmaresc thread-ul tau de f mult timp.Imi place f mult rezultatul la care ai ajuns in ceea ce priveste masina.Esti pintre putinii care au ajuns sa isi materializeze ceea ce si-au propus, o masina ca a ta, vezi mai rar.Sper sa continui tot asa, sunt foarte curios de cum o sa evolueze procesul de modificare.Iti doresc numai bine, si spor la treaba!
|
Quote:
Planurile de viitor sunt marete, insa deocamdata lipsa banilor ma tine departe de realizarea lor..:sad:..dar scap eu de datorii si apoi dau alte dimensiuni proiectului8) |
bogdan, mi-se pare mie sau iti freaca cauciucul dreapta de arc, defapt de farfuria care tine arcul?
|
Quote:
Solutia pentru talere este sa le mai intaresc sau sa fac altele la strung. |
Quote:
|
da,si fa ceva la intermediara aia ca se vede ca naiba cand te uiti sub masina din spate...te-am vazut azi pe calea galati...pacat de restul masinii cu hiba aia
|
2 Attachment(s)
da vezi intermediara ma, la cat de joasa e?
ia ce iau facut azi niste nemernici de copii (adik io si imagine) la masina lu bogdan...:D:D:D |
3 Attachment(s)
Si cateva poze de la mine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning