Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

NEo007 13-04-10 23:15

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

18 Aprilie - DRIFT - Tokol, Ungaria

25 Aprilie - Drag racing, etapa 2, Kiskunlachaza, Ungaria

01 Mai - Drift - Kecskemet, Ungaria

La evenimentul din 18 apr. lipsesc, merg la intalnirea nationala HotHatches, dar la urmatoarele doua probabil ca o sa merg, daca o sa mai fie amatori, vedem pana atunci :)

Birky 14-04-10 13:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

da ma calin evenimentu conteaza da sa ne intalnim si noi akolo la un loc cum facem in fiecare vineri:) la asta ma refeream:D

predescu 14-04-10 14:07

Quote:

Originally Posted by Birky (Post 3277401)
da ma calin evenimentu conteaza da sa ne intalnim si noi akolo la un loc cum facem in fiecare vineri:) la asta ma refeream:D

eu zic sa ne facem niste tricouri cu 4TUNING ARAD galbene... sa ne diferentiem de ceilalti:))=))....:lol::lol::lol::lol:

calinpetco 14-04-10 14:09

da, si sa le platesti tu! :))

predescu 14-04-10 14:16

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3277426)
da, si sa le platesti tu! :))

5 platesc eu:))...5 le dai tu....ce zici merge?

ar80rau 14-04-10 14:29

Quote:

Originally Posted by predescu (Post 3277442)
5 platesc eu:))...5 le dai tu....ce zici merge?

mie mi se pare corect, 5 plateste calin si 5 plateste predescu :D:D:D si eu primesc unul cadou de la voi din alea 10 :P

predescu 14-04-10 14:41

Quote:

Originally Posted by ar80rau (Post 3277490)
mie mi se pare corect, 5 plateste calin si 5 plateste predescu :D:D:D si eu primesc unul cadou de la voi din alea 10 :P

am uitat sa precizez ca si tu dai 5 :D ....... deci la 5 cumparate unu primesti cadou :D

Birky 14-04-10 14:44

si yo vreau cadou:))

Birky 14-04-10 14:44

da chiar akm...ce putem face sa diferentziem de altzii? sa fie totusi ceva...:)

predescu 14-04-10 14:56

Quote:

Originally Posted by Birky (Post 3277551)
da chiar akm...ce putem face sa diferentziem de altzii? sa fie totusi ceva...:)

pai cum ziceam niste tricouri eu zic ca ar merge.......culoare stridenta....;)si sarim in ochi la toata lumea:):lol::lol:

NEo007 14-04-10 14:57

Ceva scandal si atunci o sa fie diferenta :lol:
Sau costumul lui Adam :lol:, macar e gratis :D

predescu 14-04-10 14:58

facem si niste pliante zicem ca ii oferta:)),,,,,,,,,

morghen 14-04-10 15:12

pick your color :D

http://mercifulcrap.files.wordpress..../12/parrot.jpg

http://mercifulcrap.files.wordpress..../12/parrot.jpg

Birky 14-04-10 16:13

pe mine ma tzine...da oare totzi sunt deacord? yo as deschide subiectu vineri in parcare...da parca vad ca or fii catziva care o sa rada:(

predescu 14-04-10 16:21

Quote:

Originally Posted by Birky (Post 3277762)
pe mine ma tzine...da oare totzi sunt deacord? yo as deschide subiectu vineri in parcare...da parca vad ca or fii catziva care o sa rada:(

eu de acord:D:D:!::!:de pe acuma;)

Birky 14-04-10 16:21

Yo vb de tricouri:)

Birky 14-04-10 16:22

oki atunci suntem 3 deja ca ii si Stana ( TAD ) :) da si daca e tricou negru cu scrisu galben si si stema 4tuning...

Birky 14-04-10 16:23

cat ii oare un tricou? 20 - 30 lei? cam atat zic yo...

rangerxtr 14-04-10 16:41

e ok si dupa mine dar sa o facem de calitate totusi....votam .....vb....

dar sincer nu cred ca trebuie sa scrie 4 tuning,(-n)pt neo, happy now! sincer ca nu sunt nici sponsorizati....si nici nu castigam nimic din asta...club ceva arad....gasim noi ceva ....nume .....dar sincer nu sa fac publicitate altora gratis!

alexalfa2006 14-04-10 16:42

ii ok cu tricourile si eu vreau

baubau_arad 14-04-10 17:08

si eu sunt deacord cu tricouri dar oare nu vreti voi sa le facem ROZ si cu vreun slogan gen cray for cars sau i love mai car ,ceva de genul?

predescu 14-04-10 17:10

Quote:

Originally Posted by baubau_arad (Post 3277935)
si eu sunt deacord cu tricouri dar oare nu vreti voi sa le facem ROZ si cu vreun slogan gen cray for cars sau i love mai car ,ceva de genul?

alin al tau il facem verde si scriem pe el: I love BMW....
ce zici?merge?....:):lol::lol:....la mine scriu DACIA:):lol:

baubau_arad 14-04-10 17:26

si eu sunt de acord cu tricouri dar eu vreau sa fie ROZ si sa aiaba ceva slogan de genul I LOVE MI CAR sau ceva de genul
ce ziceti?

cipri-vkt 14-04-10 19:25

Quote:

Originally Posted by Birky (Post 3277762)

te referi la costumul lui Adam?:lol:

predescu 14-04-10 19:27

Quote:

Originally Posted by cipri-vkt (Post 3278369)
te referi la costumul lui Adam?:lol:

nu nu....sa referit la tricouri....:lol::lol::lol::lol:...dar cine se ofera sa vina
imbracat in costumul lu adam (eva) ii bine venit ma gandesc:lol::lol::lol::lol: acela sigur va fii in centru atentiei si se va distinge de ceilalti:lol::lol::lol:

ar80rau 14-04-10 20:07

si eu sunt de acord cu tricouri...dar are alex dreptate n-are rost cu 4tuning ca nu facem reclama altcuiva...de culoare mi-e egal, fie roz, fie galben, negru e prea banal...si ca motto...nush am putea sa ne punem deacord la o fraza...sa gasim 5 fraze si sa supunem la vot in data de xx intre orele xx si xx votam si care iese ala e fara suparare, ce zice-ti?

predescu 14-04-10 20:41

Quote:

Originally Posted by ar80rau (Post 3278490)
si eu sunt de acord cu tricouri...dar are alex dreptate n-are rost cu 4tuning ca nu facem reclama altcuiva...de culoare mi-e egal, fie roz, fie galben, negru e prea banal...si ca motto...nush am putea sa ne punem deacord la o fraza...sa gasim 5 fraze si sa supunem la vot in data de xx intre orele xx si xx votam si care iese ala e fara suparare, ce zice-ti?

perfect de acord

alexalfa2006 14-04-10 21:10

eu sunt de acord cu majoritatea

Alin Puma 14-04-10 21:33

Ma inscriu si eu pentru tricou indiferent de culoare

Black Pearl 14-04-10 22:46

Quote:

Originally Posted by ar80rau (Post 3278490)

Imi place idea lui Raul!
Tricou negru, scrisul portocaliu? ca da bine ca si contrast. Ce ziceti?
Hai sa gasim si fraza/desenul care sa o/il inscriptionam. Propuneri?
OFICIAL :lol:
NO SPEED LIMIT
....

predescu 14-04-10 23:02

1. TIME FOR SPEED
2.WE LIKE TO RIDE
3 LET THE CAR BECAME YOUR SOUL
4 crazy speed
5 DRIVING FAST MAKE'S US HAPPY
6 MONKEY TUNING :D:D:lol::lol:
7 WE DRIVE SLOWLY

SPER SA VA FIE DE FOLOS........ce mi-a venit prin cap

cipri-vkt 14-04-10 23:05

:lol:WE DRIVE SLOWLY

NEo007 14-04-10 23:19

Avea cineva aici pe forum o semnatura tare: No free rides. Ass or gas :D

Daci 15-04-10 08:19

"We love cops in public car parking!"
Acu' pe bune, fiind membrii 4tuning, ar fi frumos sa le inscriptionam cu sigla clubului. Dar mie imi e bine oricum. Si eu vreau unul, size L, oricum va fi. Eu am mai facut tricouri pentru un alt club, am folosit un tricou negru simplu, pe spate a fost aplicat cu galben stickerul clubului in format de foaie A4 si in fata pe partea stanga, la fel acelasi sticker al clubului dar mult mai mic. Are si Puma unul. Tricourile au fost facute la o firma de grafica de langa Podgoria.

predescu 15-04-10 08:55

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 3279615)
"We love cops in public car parking!"
Acu' pe bune, fiind membrii 4tuning, ar fi frumos sa le inscriptionam cu sigla clubului. Dar mie imi e bine oricum. Si eu vreau unul, size L, oricum va fi. Eu am mai facut tricouri pentru un alt club, am folosit un tricou negru simplu, pe spate a fost aplicat cu galben stickerul clubului in format de foaie A4 si in fata pe partea stanga, la fel acelasi sticker al clubului dar mult mai mic. Are si Puma unul. Tricourile au fost facute la o firma de grafica de langa Podgoria.

preturi ceva ?
........................sa fie cat de cat bune...nu material ce se scamoseaza

calinpetco 15-04-10 10:25

"TIRE KILLER"

"CLUTCH, GEAR, GAS..."

"LESS STARING, MORE STEERING"

"RUBBER ROBBER"

NEo007 15-04-10 10:50

Oricum daca va faceti tricouri, eu zic sa fie totusi ceva mai personalizate, cu ceva "Club Arad" prin ele sau ceva de genul.. Asa cu o simpla expresie poate crede lumea ca pur si simplu e o coincidenta ca si sutele de tricouri Harmani :lol: :D

calinpetco 15-04-10 10:59

nu cred ca se pune problema ca cineva sa creada ca e coincidenta, daca grafica-i aceeasi si culoarea ceva mai ciudata... si "... Club Arad" nu vad ce s-ar putea scrie...
Oricum, eu nu ma pronunt prea "apasat" pentru ca probabil atunci va fi si o adunare mai oficiala a clubului in care activez de mai mult timp...

Black Pearl 15-04-10 11:42

Aici ai dreptate, si anul trecut la Armonia tin minte ca s-au grupat masinile pe cluburi: BMW, Opel, Logan...

NEo007 15-04-10 11:51

Nu e stres, eu o sa fiu singur la Seat :lol: macar asa o sa am cea mai faina masina din club :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:38.

- Copyright 2026 4Tuning