Re: Challenges
1 Attachment(s)
Multumesc mult de apreciere keemo.
Iar pt borcanel : masina ta nu e praf ! Ii lipsesc detaliile (ar fi mers niste refs-uri) da imi place per total . Am pus mai jos cateve refs-uri si cateva umbre , un pic cosmetizata poza (contrast si coloristica) , dar vezi ca la oglinda ai zbarcit-o rau . |
1 Attachment(s)
Nu e gata ...dar m-am plictisit de ea.Sper sa placa!(a...pt prima data full brush interior, usa, prelata)
|
1 Attachment(s)
cu toate ca m-a descurajat total lucrarea lui cobbo...pun si eu:D
|
1 Attachment(s)
Update:arrow:
|
1 Attachment(s)
Am venit si eu!
|
1 Attachment(s)
Sunt nou in "arta" virtual tuningului, am incercat sa adopt un stil cat mai clean la masina ! Sper sa fie cat de cat ok si sa las o impresie buna avand in vedere ca sunt incepator :D Bafta tuturor !!!
|
|
Numai Castigatorul poate pune urmatoarea poza?
|
Quote:
Intre timp, poti provoca pe cineva la un battle, sau poti sa te inscrii la battle-ul tematic de aici :arrow: Challenges || Tematic |
1 Attachment(s)
Quote:
termen o sapt adica pana la 31.03.2011 |
Sorry,dar nu ai castigat tu battle-ul ,ai fost descalificat.Cannonball trebuie sa posteze urmatoarea masina.Am citit si postul de la battle ai spus ca vreai sa ii spui lu CRM sa te descalifice ,dar dupa ai spus,ca tu nu stiai ca nu este voie Aici suna a minciuna.
Sorry de off ! |
Quote:
|
Quote:
imi cer inca odata scuze de la useri:( |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Partea din mijloc la bara spate ai copiat`o de la Crazy.. ? :???:
|
1 Attachment(s)
Gata si eu
Rog pe Rares sa faca un poll |
Parca trebuiau lucrari de calitate.Pe cand la voi ....
|
Quote:
daca nu crezi iti arat donoru:> |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
acum ma crezi? cea care ai facut-o u are alta forma(asemanatoare cu a mea) si ai si niste umbre pe sus sper sa nu fie vreo problema ca am postat masina aici..:( |
1 Attachment(s)
Provoc pe oricine cu Trabantul asta, cineva mai experimentat sper :D
|
1 Attachment(s)
Challenge-ul saptamanal : Deadline : Sambata , 8 aprilie 2011 , ora 22:00 . |
1 Attachment(s)
Eu am terminat. Spor la munca in continuare si voua.Lucrarea e tot full brush+freehand la kit-ul masinii.Cam 10 ore de lucru in total in 2 zile.
|
Quote:
|
Niste motive?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1951864 |
1 Attachment(s)
ceva nu foarte complicat, simplu "ca de primavara":) - manu_96xls -
|
Am un pic de timp...ma bag si eu, poate o termin pana diseara.
Termenul e pana pe 8 sau pana sambata(9 aprilie)? |
Quote:
|
Rares, poti sa imi dai tu niste motive pentru ce a zis Shantzu mai sus?Chiar sunt curios...
|
1 Attachment(s)
:D:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
Umbrele pe masina sunt destul de slabe Nu ai deloc reflexii pe masina Toata lucrarea e slaba , nu are nici un punct forte.Sa faci o masina full brush ai nevoie de timp si multa pricepere , nu e un lucru deloc usor ... |
1 Attachment(s)
;)Gata!
|
Maris , nu am ce sa zic desenul este foarte reusit ,ai unele greselute , dar masina nu este incadrata in background eu nu am sati zic decat ca este bine lucrat,nu este usor de realizat un astfel de desen, parerea mea.
|
Stiu ca am greseli in lucrarea mea, ceea ce este normal fiind a 6-a masina pe care o lucrez in Photoshop. Nici nu ma asteptam sa placa la toata lumea. Eu am incercat sa fac o lucrare complet brush, folosind poza de referinta doar pentru conturul masinii, iar culoarea,umbrele,reflexiile au fost facute din imaginatie. Kit-ul la fel, e facut freehand si apoi pus pe masina.
Daca lucrarea este admisa in battle, va multumesc.Nu zic ca e o lucrare extrem de buna dar nici nu cred ca este foarte proasta sau usor de facut, pentru ca e ceva munca depusa acolo. In 4 zile se implineste o luna de cand folosesc PS, deci sunt la inceput. |
Quote:
Dacă tu crezi asta eu unul TE SUSȚIN īn ideea de a intra īn battle!;) Dar cred că ar trebui să fi conștient că ai destul de puține lucrări īncāt să poți cāștiga un battle, īncă ești la īnceput cu deprinderea tehnicilor, ce-ai făcut tu acolo cu siguranță nu e full brush, e doar o īncercare. Umbre proaste, reflexii proaste, așezare īn bg teribilă... |
In primul rand nu stiu de unde atata inversunare referitoare la lucrarea mea.Si nu e vorba de castigat neaparat ci de a vedea daca lucrarea mea e apreciata sau nu.
Si in al doilea rand nu cred ca am nevoie de "sustinerea" ta expresa pentru a intra in battle. |
All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2024 4Tuning