![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
daca stiti pe cineva care ar fi interesat de o instalatie de NOS nou noutza,600 euro pls contact me:)
|
baietzi... am si eu o rugaminte la voi
imi spuneti si mie cam in jurul a ce suma se invarte o evacuare (decat finala) .... fie sport / normala .... pt Passat B4 TDI ( al meu ) |
~ 4 mil
|
ms ...
nu vreau neaparat sport ( ca nu are ce sa se auda sportiv la 1.9 tdi ) ... dar ma gandesc ca alea sport sunt universale si se adapteaza mai usor la ce imi tre mie .. decat sa stau sa caut special pt modelul meu .. |
nu neaparat, difera diametrul la intrare...
|
100 de euro
|
mi`am luat eu finala de la PowerFull, 2.2 mil din inox cu silencer. trebuie sa`mi vina, sper sa se potriveasca la diametru
|
era aici pe forum la sectiunea Audi un quote cu lista codurilor care reprezinta optionalele masinii
exemple de coduri: EOA, OGE, 4UE, 6XD etc nu mai gasesc post'ul , mi se pare ca Alexik l'a pus , pls help! EDIT: sau poate ma insel si era lista cu erori... |
Quote:
|
Quote:
|
am gasit printre posturile lui Alexik :D
Quote:
|
cat de scarbe pot fi unii oameni .... dupa ce am fost singurul care a luat warning pt " post inutil " ... acuma mi se sterg si posturile ONTOPIC ?
JENANT !!! frate ... daca are careva ceva de impartit cu mine .. spuneti in fata, nu prin faze de genu asta ( poate va traiti viata pe forum si nu aveti ce face altceva) PS: in cazul in care iau ban , warning sau ce va mai trece prin creier (in cazul in care aveti ) ... me refeream la persoana care mi`a dat warning si care a binevoit sa sstearga si postul ONTOPIC ;) peace , papa |
nu ti-am dat eu warn da posturi am sters ca erau offtopic !
|
membru nou ... un pr f bun de`al meu .. o sa` intre si el curand pe aici personal .. si o sa`l aduc la urmatoarea intalnire cu tot cu masinutza
|
CaDDy, te rog poti pune o poza cu una din balamalele de la haionul vw tau? Vreau sa vad cat de subtire e tabla aia din care e facuta, imi trebuie la un proiect... Al tau ce model de vw e, B...cat?
|
Quote:
|
Dacă ştiţi pe cineva interesat de motociclete, ATVuri, scootere, piese, accesorii sau echipamente, www.BBYMotors.ro.
|
auzii eu bine la radio...sau SA SCOS TAXA DE PRIMA INMATRICUALRE SI CEA DE POLUARE?
:twisted::shock::D EDIT: am gasit ceva pe net :D http://www.astazi.ro/gotostire.php?u...a%3D2008-09-03 |
a intrat in discutie abia... mai dureaza pana sa si aprobe ceva... eventual sa si scoata
|
taxa e de rahat, punct.
oricum, read there... Quote:
|
Ar fi o BINECUVANTARE de la DUMNEZEU sa scoata taxa de poluare.
|
da.....as lua pe putin 3 masini din afara...golf 3 ,astra f, si o nexia :D o da DUMNEZEU sa se scoata
|
Si eu tot 3, un Porsche, un suzuki vitara si un fiat coupe. Una mai jaf ca cealalta, dar macar as avea porsche si suv,nu?
Acum sa fim seriosi, eu nu cred ca o sa se elimine taxa vreodata. Sa ne uitam numai la cati bani au intrat la buget.Si abia sunt 2 luni de cand a intrat in vigoare versiunea a doua a taxei. E doar o manevra intr-un an electoral, menita sa-i faca pe romani sa mai uite de foame |
nu vedeti ca am devenit cimitirul de vechituri al europei. la inmatriculari nu mai au nici sa dea numere rosii din cauza cererii prea mari. in curand o sa respiram numai co2....
|
asa e herbas...dar ai tu bani sa iei maisna noua?eu unu nu am ...si sincer ma multumesc sa omor vechiturile ;) parca nu ma doare asa rau inima
|
eu un tico, matiz si un seicento:D
|
le pui pe toate cap la cap si faci cat capota de la porsche-ul meu 944
|
Cosmine in weekend esti prin SB ? eu stau o saptamana.....iesim p undeva ?:)
|
in fiecare weekend sunt acasa,in valcea:)
|
damn, atunci vb sa ne vedem in timpul saptamanaii, dupa ce iesi de la munci:D
|
nu am nici eu bani de masina noua ... abia am avut si eu de o vechitura, dar macar e un amarat de euro2 si motor de 1100. la urma urmei cat sa si polueze, dar foarte multi exagereaza. iar daca va pica taxa... si mai multi vor exagera.
|
ce masina iti luasi nene?:D
|
trafy te mutasi la sb ?
|
dap;;) sapt asta mAI STAU IN VL......
|
trafy pai inseamna ca trebe sa vin sa ne intalnim si noi odata...ca daca pleci...pe la sibiu nu ajung :D
|
poi ne intalniram azi da t vazui prea tarziu:))
|
pai lasa ....sa ne vedem face to face....sa ne cunoastem si noi ,oamenii.ca ne vedem pe strada si nu ne recunoastem...fu faza dura acolo ca vazusi cum aveam masina ziceai ca sta pe 3 roti...si opri un domn cu o dubitza,vine la noi,ca cica baieti aveti nevoie de ajutor ce patirati dadurati cu masina in sant?si ii zisai ca o lasai asa ca acolo era umbra si asteptam pe cineva...ii multumii pt gestul frumos din partea lui...si mai statui sa astept o ora...ma gandeam ca te intorci si tu,..ca tiinui apasat claxonul cred k un minut :D
|
deci suntem vecini la sb ? stai cu your wife ?:D
|
bai, treaba asta cu poluarea...eu nu zic sa nu fie taxa de mediu...oricum putin ne pasa la toti de mediu...nici 10 generatii de acum incolo nu vor avea de suferit din cauza actiunilor...
intradevar, sa fie o taxa de mediu...FIXA, pentru orice masina...oricum daca vrei un motor mare emisiile se apropie de 300, asa ca pot fi taxe fixe...nu se renteaza deloc...la motor 4.2 benzina, vechi de 4 ani...e vreo 2200 taxa acum...daca imi cumpar masina noua 4.2, platesc vreo 6500...unde e afacerea ? e tot o mare vrajeala, e mai rau ca inainte...degeaba vorbiti toti :) singurul loc unde s-a schimbat e la masinile vechi de 1-2-3 ani si la cele vechi de 7+ ani :) cam asa ceva... dar oricum ar fi, parerea mea e ca au facut mai multi bani ca inainte...si e simplu...cand era taxa mare, lumea isi inmatricula masina prin alte tari...ba prin italia, ba prin germania, ba prin bulgaria...tocmai pentru ca ieseai mai ieftin...si deci P**A bani pentru statul roman...asa au facut manevra, lumea vine inapoi ca zice ca e ieftin...nu e ieftin, e acelasi rahat...si veti vedea...o sa o scoata lunile astea (valabil de la 1 ianuarie 2009) si pe 31 decembrie o sa se voteze alta lege...e logic, asa a fost si pana acum :) enjoy your driving experience ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning