Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

VladM 27-02-11 10:38

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4124665)
Mda :))) toată lumea " consumă " iarbă dar nu ştie despre ce e vorba , ms ;)

MDB,lasa-i sa consume etnobotanice,iarba nu e pentru toata lumea.

dony ddc 27-02-11 13:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4124665)
Mda :))) toată lumea " consumă " iarbă dar nu ştie despre ce e vorba , ms ;)

Tipu cred ca a vazut filmul How High si acum se lauda ca a fumat iarba...:lol:

Tzzantaru 27-02-11 14:37

nu e vorba de chestia asta.din pacate multi din copii din ziua de azi traiesc cu impresia ca daca fumeaza iarba(sau imitatii de iarba mai degraba ca oricum n-ar stii sa faca diferenta intre ele) sunt mai smecheri decat ceilalti si au ceva in plus.se gandesc ca lumea o sa-i priveasca "cu alti ochi" si o sa se gandeasca in sinea lor "moama..ce tare-i ala...a fumat iarba..."

uite ca nu-i asa.in momentu in care fumezi "iarba" si te mai si lauzi si spui la toata lumea ce cool esti e ca si cum ti-ai scrie mare pe frunte "sunt un pr*st".

un om care chiar fumeaza iarba pt propria placere(si chiar cunosc persoana de genu) o sa-si ruleze in liniste tigara chiar si in prezenta ta si maxim , te va intreba daca vrei(fara sa-ti zica ca esti slab , sau ce?ti-e frica? sau alte chestii de genu daca nu vrei) si o sa fumeze linistit fara sa devina paranoic.in + de asta n-ai sa-l auzi niciodata ca se da mare ca el fumeaza iarba.cu atat mai putin sa te instige pe tine sa fumezi..

sageata 27-02-11 14:38

vedeti ce usor ati uitat de persoana iubita dupa ce ati discutat despre iarba?:lol::lol:

DTH 27-02-11 14:59

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4125152)
MDB,lasa-i sa consume etnobotanice,iarba nu e pentru toata lumea.

Păi ce nu-i las eu ? Să consume :lol: Dar prea se laudă toţi că domne am tras JOINT ! Şi dacă le dau un cui... pariu şi bag māna īn foc că-l dau pe om peste cap de la primu fum ;)

Acum să revenim la subiect ..:D

vacaroz 27-02-11 15:46

al capone pai ia frate o pastila ceva pentru insecte si fluturasi
on. tu crezi balariile care ti lea bagat pe gat individa?cred ca si garcea ar fi rs la asa ceva. daca ea spune ca-i place sa insele atunci tineo decat pt fwtai. simplu ca buna ziua

sageata 27-02-11 15:48

ai nr ei de telefon? :twisted::twisted::twisted:

vacaroz 27-02-11 16:59

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4126176)
ai nr ei de telefon? :twisted::twisted::twisted:

eram acum ceva ani pe la tara si am auzit o faza tare
unu fata de o tipa. cica: auzi draga, da-mi si mie nr tau de telefon, dar doar daca ai campus. daca nu dami id-ul :)
asa si eu, are fb, hi5 ceva?

RoByNeT 28-02-11 15:08

Oke am inteles ideea voastra de mari consumatori. Sa revenim la subiect. "mafiotule" :lol:, parerea mea, ramai frate asa cum esti. Nu incerca sa fi un prefacut, ca o sa te obisnuiesti asa si uiti cine esti cu adevarat. Si vorba ta, dai de o fata buna, care cauta ceva in genul tau, si ce crezi ? Tu o sa fi o lepra si o sa treaca mai departe. Deci fi tu.

razvanell 01-03-11 04:02

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 4121760)
de inceput vreau sa zic ca am mai postat acum 1 an si ceva pe threadu asta in care eram intr-o depresie grava cand m-am despartit de fosta prietena . in perioada asta de cand m-am despartit pana acum practic nu am avut decat relatii de 1-2 sapt maxim . in fine ce pot sa zic este ca tot nu am reusit sa trec peste despartire si tot imi faceam sperante ca ne vom impaca si imi ziceam ca nu va mai fi alta fata mai buna decat fosta .in fine acu 1 sapt am intalnit o fata deosebita de nota 10 care sa zicem asa o eclipsa pe fosta mea prietena.am vorbit si ne`am combinat de valentines day. am fost cel mai fericit om cand am vazut ca sentimentul ala placut de iubire a revenit ( nu o iubesc dar am avut fluturasi in stomac). dupa 1 sapt fata asta care tin sa mentionez este a 2 a la invatatura pe facultatea ei cu media de 9.90 si care credeam ca este o fata cuminte imi zice ca nu mai vrea sa fie cu mine ca eu sunt prea bun pentru ea si ca nu vrea sa ma faca sa sufar pt ca ea are vicii gen inseala si chestii de genu si ca ii pare rau ca mia dat de inteles sapt asta cat am stat cu ea ca suntem intr`o relatie ( adik ea a stat asa aiurea cu mine ).toti prietenii mei mi`au spus ca nu mai trebuie sa fiu asa bun cu fetele si sa ma ofer pe tava (adik sa fiu un fel de eminescu sa ma port frumos cu ele ) ci sa fiu si eu mai pervers cu ele ca asa le place lor .eu merg pe deviza ca sa fiu eu schimbarea care vreau sa o vad de la lume . adik daca sunt bun poate dau si eu peste o persoana buna . dar vad ca in ziua de azi nu mai merge asa cu fetele . baietii buni sunt luati de fraieri cum e cazul meu iar baietii perversi profita de fete . INTREBAREA MEA ESTE : CE MA SFATUITI SA FAC ? SA MA SCHIMB TOTAL SI SA INCEP SA FIU SI EU PERVERS CU ELE ?SAU SA RAMAN ACEEASI PERSOANA BUNA LA SUFLET CU FETELE? ca ma gandesc ca daca incep sa fiu pervers cu fetele poate ca voi pierde o fata care chiar i`ar placea de mine cu adevarat.

parerea mea e ca trebuie sa fi cu ele marele pervers,sa le dai de inteles ca tu esti sefu barosanilor,sa le bagi vrajeli multe sa prinda incredere in tine,apoi usor usor iti atingi scopul principal...
o dai o tura pe vagaboanta cu masina,ii arati ca ai dotari pe ea la greu,te lauzi cu fel de fel de porcarii sa o impresionezi,o prinzi jap jap pe dulap ii arati cine e smecher de smecher mafiot,daca comenteaza ii fwti si 2 palme peste chip si o dai jos din masina.
:lol::lol:
pe bune...am stat si eu cu o gagica,aveam vreo 17 ani,ea 19,timp de o luna jumate am facut ce am vrut eu practic umblam peste tot,ieseam si cu alte fete,nu ma interesa de ea,pana cand a aflat...
imi facuse un scandal la telefon si pana la urma s'a gandit sa ma cheme la ea sa mai discutam una alta...in fine,ma intalnesc cu ea,"plangea" femeia,cu lacrimi calumea cu tot tacamul,juca un teatru de n'am vazut in viata mea,mi'am dat seama dupa o perioada de timp...vb noi ce vb,imi reprosa tot felul de chestii si la un moment dat imi arde o palma asa rapid,ma gandeam daca sa i'o dau inapoi sau nu,am zis totusi sa fiu un gentleman...pe urma ma asez langa ea si incepe sa ma abureasca cu tot felul de vrajeli la care eu pun botul....si am continuat relatia cam vreo 3 luni de atunci,numai lapte si miere era,incepusem sa o iubesc,faceam tot ce imi zicea,eram catelusul ei,nu mai aveam pic de demnitate,exact ce si'a dorit ea,ca sa poata sa mai aibe la mana:evil:.in ultima luna incepuse facultatea,ne vedeam destul de rar,incepuse sa'mi vb urat,nu mai era persoana pe care o stiam eu,incepuse sa se razbune ca o inselasem...si intr'un final ne'am despartit,mi'a fost destul de greu,eram in stare fac orice imi cerea,am suferit foarte mult,aproape 1 an de zile n'am mai stat cu nimeni,nu mai imi ardea de nimic,ma gandeam tot timpul la ea,ma gandeam ca poate o sa se introarca la mine:sad:...
la ceva timp am cunoscut alta fata care avea multe chestii in comun cu fosta,arata la corp cam la fel,unele gesturi si multe alte chestii....cateodata aveam impresia ca e chiar fosta mea prietena,devenise o obsesie,numai ca toate astea erau in mintea mea...
chiar si acum mai imi aduc aminte de unele chestii...deci in concluzie,nu poti uita persoana pe care ai iubit'o.
am zis ca nu o sa povestesc niciodata despre chestia asta...:-)

cRbL 01-03-11 04:22

Si daca toate sfaturile de mai sus nu functioneaza, da-i sa fumeze ceva, hipnotizeaz-o si ai sa vezi ca va fi a ta pentru tot restul vietii.

Si lasand caterinca ( cica ) deoparte, oricat ti-ai arde-o tu ba pervers ba gingas tot ajungi sa te lovesti de anumite...nevoi ca sa le zic asa. Cel mai important lucru e ca trebuie sa iti dai seama ca daca o femeie vede ca esti in limba, din momentu ala esti pa. La fel daca faci pe zmeu' si pari dezinteresat intelege ca nu merita efortu si iar esti pa. Ori gasesti varianta de mijloc in toata treaba asta ori, cauti altceva in alte femei.

P.S. o sa ai timp toata viata de relatii, o sa te saturi de ele si cel mai probabil o sa mori cu o nevasta langa tine. Fa-ti de cap acum nu cumva sa te trezesti la shpe ani ca ai batut pasu' pe loc.

Si ca sa fiu si mai general si sa raspund la intrebarea topicului si anume "Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?" zic asa: cel mai simplu mod implica 3 pasi:
1. admit (s)he's gone.
2. get over it.
3. get a new one.

Poate pare usor de zis dar cu timpul devine si mai usor de facut :)

eMH 01-03-11 10:08

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 4131259)
parerea mea e ca trebuie sa fi cu ele marele pervers,sa le dai de inteles ca tu esti sefu barosanilor,sa le bagi vrajeli multe sa prinda incredere in tine,apoi usor usor iti atingi scopul principal...
o dai o tura pe vagaboanta cu masina,ii arati ca ai dotari pe ea la greu,te lauzi cu fel de fel de porcarii sa o impresionezi,o prinzi jap jap pe dulap ii arati cine e smecher de smecher mafiot,daca comenteaza ii fwti si 2 palme peste chip si o dai jos din masina.
:lol::lol:

Daca ai vorbit serios e grav... E foarte grav!:rolleyes2

razvanell 01-03-11 11:39

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4131773)
Daca ai vorbit serios e grav... E foarte grav!:rolleyes2

era o ironie la adresa mafiotului....:rolleyes2

vacaroz 01-03-11 19:03

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 4132034)
era o ironie la adresa mafiotului....:rolleyes2

cred ca daca mafiotu vorbea cat de aspru si de dur e el cu fetele veneai si ne aratai tu cat de bun esti cu ele, nu? :)

razvanell 01-03-11 19:10

nu e vorba de asta,a fost decat o simpla caterinca,seminte,cola:-)...dar sa fi asa "moale" niciodata n'ai sa castigi nimic,decat prosteala.

AlinSorin 01-03-11 20:03

razvanell asta chiar a fost tare=))=))=))
"Daca,comenteaza ii fwti si doua palme si o dai jos din masina"
Prea tare...:))))

DTH 01-03-11 20:45

Quote:

Originally Posted by AlinSorin (Post 4133567)
razvanell asta chiar a fost tare=))=))=))
"Daca,comenteaza ii fwti si doua palme si o dai jos din masina"
Prea tare...:))))

Oricāt de jalnică ar fi femeia respectivă ...să dai īn ea ? Asta īnseamnă că nu eşti bărbat ...ci mai pi%"/ă decāt pi"&% īn care ai dat :)

razvanell 01-03-11 21:40

dar ce te faci cand da ea in tine?
atunci e partea mai nasoala...:lol:

DTH 01-03-11 21:53

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 4133935)

Vai , tragedie mare ! Normal ...ce faci ? Dai şi tu , nu ? Dacă te plesneşte una ...īnseamnă că doar atāt poate şi la ea " discuţii normale şi diplomate " nu există ;) Şi dacă eşti suficient de "dăştept " o laşi īn durerea ei ;)

AlinSorin 01-03-11 23:14

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4133711)
Oricāt de jalnică ar fi femeia respectivă ...să dai īn ea ? Asta īnseamnă că nu eşti bărbat ...ci mai pi%"/ă decāt pi"&% īn care ai dat :)

Man eu nu as da intr'o femeie...dar mi sa parut nostim comul acelui baiat:)
Si dupa cum ai vazut si baiatul respectiv a zis la caterinca...:)

eMH 01-03-11 23:18

In primul rand Million Dollar Baby e fata. Domnisoara :)
In al doilea rand, hai sa depasim subiectul...

AlinSorin 01-03-11 23:20

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4134344)
In primul rand Million Dollar Baby e fata. Domnisoara :)
In al doilea rand, hai sa depasim subiectul...

Chiar nu ma intereseaza ce esti sau cine esti...eu doar ti'am zis ca nu as da intr'o fata...asa ca...

eMH 01-03-11 23:36

Ah... da... :rolleyes2

Ai castigat!

Sasha 03-03-11 08:12

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 4133935)

bāta-n dinti :lol:

Alexutzzz 04-03-11 06:36

La faza cu datul in femei e complicat.Nu am facut asta niciodata dar unele practic o cer in asa hal incat e greu sa te stapanesti

Tzzantaru 04-03-11 13:33

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 4140815)
La faza cu datul in femei e complicat.Nu am facut asta niciodata dar unele practic o cer in asa hal incat e greu sa te stapanesti

deviem de la subiect dar noh..am patit si eu ceva de genu.m-am dus sa vb cu o maimuta..poveste lunga dar ideea pe scurt e ca vroiam doar sa-i spun frumos si fara alte complicatii sa isi vada de treburile ei si sa nu-si mai bage nasu aiurea pe unde nu trebuie..n-am apucat sa ii zic 2 vorbe ca a inceput ca disperata sa arunce cu mainile in mine(exact cum da o pisica disperata din gheare asa arunca ea cu maini in stanga si-n dreapta)....deci in momentu ala greu m-am stapanit sa nu-i frec un picior in cap.si de atunci am ajuns la concluzia ca mai bine de doare fix in..unde nu rasare soarele...de ce zic altii si mai bine ii lasi in treaba lor si iti vezi de ale tale.

eMH 04-03-11 14:06

Si i-ai dat Jihadul?? :twisted::twisted:

Tzzantaru 04-03-11 14:19

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4141845)
Si i-ai dat Jihadul?? :twisted::twisted:

nope.m-am abtinut si am lasat-o in plata ei sa se transforme...

RDss 04-03-11 17:46

Noi sa fim sanatosi ..viata merge inainte cu sau fara ce ai avut..

vacaroz 04-03-11 22:31

dar dc trebuie sa uitam noi personele pe care le-am iubit?
nu le mai uitam si gata. am rezolvat problema :))

geoX 05-03-11 14:50

De uitat nu ai sa le uiti niciodata. Aici se vorbeste despre cum sa faci fata situatiei imediat urmatoare despartirii, in cazul parasitului, pentru ca pe persoana care paraseste o doare in partea dorsala (de obicei are pe altcineva la care sa se gandeasca). Oricum degeaba se dau sfaturi pentru ca in clipele alea nu gandesti deloc rational si reactionezi in functie de impulsuri. Timpul in general rezolva situatiile astea si foarte mult si experienta (uneori) :)

b01uxd 08-03-11 21:45

raspunsu la intrebarea topicului e simplu : cauti alta persoana, e plin de persoane, trebuie sa gasesti una

mikeadrian 20-03-11 09:11

Salut din nou dragii mei prieteni de suferinta...m-am intors la voi iarasi cu probleme,m'am despartit de ea acum 2 luni si ceva,cu ajutorul vostru binenteles,dar nu am uitat-o,inca am sufletul faramat de durere si tristete,a aparut o alta probleme in care as dori sa ma sfatuiti daca puteti si stiti ce este de facut......
De cand m-am despartit de ea eu nu am vazut-o cu baiatul cu care este acum,ma ferit Dumnezeu,dar se apropie ziua ei,majoratul...unde ma invitat si pe mine...si vine si el,deci o sa fie prima oara cand o sa o vad ca se sarute cu altul,danseaza cu altul..prin asa ceva nu am trecut,cum ar trebui sa reactionez?sa ii iau la bataie?sa par indiferent nu cred ca as putea,dar nici sa ma tavalesc de durere...multumesc!

Champion 20-03-11 09:32

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 4184160)
Salut din nou dragii mei prieteni de suferinta...m-am intors la voi iarasi cu probleme,m'am despartit de ea acum 2 luni si ceva,cu ajutorul vostru binenteles,dar nu am uitat-o,inca am sufletul faramat de durere si tristete,a aparut o alta probleme in care as dori sa ma sfatuiti daca puteti si stiti ce este de facut......
De cand m-am despartit de ea eu nu am vazut-o cu baiatul cu care este acum,ma ferit Dumnezeu,dar se apropie ziua ei,majoratul...unde ma invitat si pe mine...si vine si el,deci o sa fie prima oara cand o sa o vad ca se sarute cu altul,danseaza cu altul..prin asa ceva nu am trecut,cum ar trebui sa reactionez?sa ii iau la bataie?sa par indiferent nu cred ca as putea,dar nici sa ma tavalesc de durere...multumesc!

Sa sa fii indiferent sa vada ea ca "ti se rupe" :)) sa nu arati niciun semn de durere ca ea asta asteapta sa vada de la tine :) si care-i faza daca ea o sa fie cu altul? tu nu poti sa mergi cu alta fata ?:) sau nu poti sa agati ceva prietena de a ei ?sa fim seriosi ... daca ai alta fata cu care ai vrea sa mergi sun-o pe fosta si intreab-o daca poti sa mergi insotit? prima data o sa ramana AAAA cu gura cascata si o sa-ti zica ca da... :)Ea a depasit momentul, tu de ce nu il poti depasi?

viruszatu1 20-03-11 12:47

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 4184160)

te dai ranit si nu te duci, improvizezi ceva si gasesti un motiv valabil ...treci la urmatoarea pagina din viata ta, ea e ceva trecut peste care trebuie trecut si neprivit inapoi
Raspunsu` la intrebarea threadului e simpla, dupa parerea mea: cum sa uiti persoana pe care ai iubit`o ? nu o uiti, ca nu ai cum ..

Papy123 11-05-11 11:51

Salut baietii ,va intampin si eu cu o mica problema ,sa o numesc asa :)). Recent,i-am spus prietenei mele ca vreau sa luam o pauza pt ca se purta destul urat cu mine si vorbea la fel. E si in pauza asta,s-a purtat la fel,numai ca acum abia mai ma baga in seama,desi imi spusese in timpu relatiei ca nu a mai simtit asa sentimente pt nimeni altcineva. Zic bun, dar rabdarea mea a ajuns la capat,asa ca i-am dat un mesaj si am intrebat direct daca mai are rost sa ma astept la o relatie in continuare. Iar raspunsul a fost ca nu e pregatita sa reia relatia pt ca vrea sa fie singura acum ,ca e bine dispusa si distrata,spunandu-mi pe langa astea ca timpul le rezolva pe toate. Acum eu va cer sfatu':ce ar trebui facut in continuare? Cineva mi-a tot zis sa fac pe indiferentul ,sa nu-i dau prea mare importanta. Orice sfat e bine primit :D. Mersi!

Tzzantaru 11-05-11 12:22

Quote:

Originally Posted by Papy123 (Post 4318514)
Salut baietii ,va intampin si eu cu o mica problema ,sa o numesc asa :)). Recent,i-am spus prietenei mele ca vreau sa luam o pauza pt ca se purta destul urat cu mine si vorbea la fel. E si in pauza asta,s-a purtat la fel,numai ca acum abia mai ma baga in seama,desi imi spusese in timpu relatiei ca nu a mai simtit asa sentimente pt nimeni altcineva. Zic bun, dar rabdarea mea a ajuns la capat,asa ca i-am dat un mesaj si am intrebat direct daca mai are rost sa ma astept la o relatie in continuare. Iar raspunsul a fost ca nu e pregatita sa reia relatia pt ca vrea sa fie singura acum ,ca e bine dispusa si distrata,spunandu-mi pe langa astea ca timpul le rezolva pe toate. Acum eu va cer sfatu':ce ar trebui facut in continuare? Cineva mi-a tot zis sa fac pe indiferentul ,sa nu-i dau prea mare importanta. Orice sfat e bine primit :D. Mersi!

cum a reactionat cand i-ai zis de "pauza"?presupun ca a fost indiferenta sau ceva in genu "mda..ok".

daca zici ca se purta urat si iti si vorbea urat iar acum zice ca nu-i pregatita de relatie ma gandesc ca aici a vrut sa ajunga de la bun inceput dar i-a fost nu stiu cum sa-ti zica sau a tinut pt ea si s-a purtat asa sa te faca pe tine sa iei decizia ca dupa aia sa poata sa-ti reproseze ca tu ai vrut asa nu ea.

e bine dispusa si distrata...poate a dat de altu si inca "verifica in ce ape se scalda" sau ii prieste faptu ca e singura si se poate distra cum vrea , cu cine vrea , cand vrea.
timpu le rezolva pe toate...de obicei chestia asta suna cam asa : timpu le rezolva pe toate..de tot..adica ia-ti adio :)

sfatu meu , cum ti s-a zis : fa pe indiferentu , n-o baga in seama , n-o suna , nu-i da mesaj , nu-i zi nimic..vezi cum se comporta sau daca ea zice ceva.asta daca intr-adevar mai vrei ceva de la ea.
daca nu te poti orienta linistit spre altele

Zeull 11-05-11 18:20

treaba cu luatu o pauza nu e prea indicata pentru ca se v-a luat de tot :D, ori ii spui la tipa adio din prima ori iti toci capu sa revina tot la normal

Sasha 11-05-11 20:49

Quote:

Originally Posted by Zeull (Post 4319257)
treaba cu luatu o pauza nu e prea indicata pentru ca se v-a luat de tot :D, ori ii spui la tipa adio din prima ori iti toci capu sa revina tot la normal

nu intotdeauna si nu la toata lumea, cateodata e binevenita.
conteaza si varsta si intensitatea relatiei...

@Papy cati ani are fata?
majoritatea femeilor cand li se cere pauza au impresia ca "vrea pauza sa f**a altceva si apoi vine la mine"...

Tzzantaru 11-05-11 21:57

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4319560)
nu intotdeauna si nu la toata lumea, cateodata e binevenita.
conteaza si varsta si intensitatea relatiei...

@Papy cati ani are fata?
majoritatea femeilor cand li se cere pauza au impresia ca "vrea pauza sa f**a altceva si apoi vine la mine"...

mai rau e ca atunci cand cer ele pauza se aplica : "vor sa f**a pe altu si pe urma sa se intoarca la tine"...

All times are GMT +2. The time now is 12:18.

- Copyright 2026 4Tuning