![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
nu e vorba de chestia asta.din pacate multi din copii din ziua de azi traiesc cu impresia ca daca fumeaza iarba(sau imitatii de iarba mai degraba ca oricum n-ar stii sa faca diferenta intre ele) sunt mai smecheri decat ceilalti si au ceva in plus.se gandesc ca lumea o sa-i priveasca "cu alti ochi" si o sa se gandeasca in sinea lor "moama..ce tare-i ala...a fumat iarba..."
uite ca nu-i asa.in momentu in care fumezi "iarba" si te mai si lauzi si spui la toata lumea ce cool esti e ca si cum ti-ai scrie mare pe frunte "sunt un pr*st". un om care chiar fumeaza iarba pt propria placere(si chiar cunosc persoana de genu) o sa-si ruleze in liniste tigara chiar si in prezenta ta si maxim , te va intreba daca vrei(fara sa-ti zica ca esti slab , sau ce?ti-e frica? sau alte chestii de genu daca nu vrei) si o sa fumeze linistit fara sa devina paranoic.in + de asta n-ai sa-l auzi niciodata ca se da mare ca el fumeaza iarba.cu atat mai putin sa te instige pe tine sa fumezi.. |
vedeti ce usor ati uitat de persoana iubita dupa ce ati discutat despre iarba?:lol::lol:
|
Quote:
Acum să revenim la subiect ..:D |
al capone pai ia frate o pastila ceva pentru insecte si fluturasi
on. tu crezi balariile care ti lea bagat pe gat individa?cred ca si garcea ar fi rs la asa ceva. daca ea spune ca-i place sa insele atunci tineo decat pt fwtai. simplu ca buna ziua |
ai nr ei de telefon? :twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
unu fata de o tipa. cica: auzi draga, da-mi si mie nr tau de telefon, dar doar daca ai campus. daca nu dami id-ul :) asa si eu, are fb, hi5 ceva? |
Oke am inteles ideea voastra de mari consumatori. Sa revenim la subiect. "mafiotule" :lol:, parerea mea, ramai frate asa cum esti. Nu incerca sa fi un prefacut, ca o sa te obisnuiesti asa si uiti cine esti cu adevarat. Si vorba ta, dai de o fata buna, care cauta ceva in genul tau, si ce crezi ? Tu o sa fi o lepra si o sa treaca mai departe. Deci fi tu.
|
Quote:
o dai o tura pe vagaboanta cu masina,ii arati ca ai dotari pe ea la greu,te lauzi cu fel de fel de porcarii sa o impresionezi,o prinzi jap jap pe dulap ii arati cine e smecher de smecher mafiot,daca comenteaza ii fwti si 2 palme peste chip si o dai jos din masina. :lol::lol: pe bune...am stat si eu cu o gagica,aveam vreo 17 ani,ea 19,timp de o luna jumate am facut ce am vrut eu practic umblam peste tot,ieseam si cu alte fete,nu ma interesa de ea,pana cand a aflat... imi facuse un scandal la telefon si pana la urma s'a gandit sa ma cheme la ea sa mai discutam una alta...in fine,ma intalnesc cu ea,"plangea" femeia,cu lacrimi calumea cu tot tacamul,juca un teatru de n'am vazut in viata mea,mi'am dat seama dupa o perioada de timp...vb noi ce vb,imi reprosa tot felul de chestii si la un moment dat imi arde o palma asa rapid,ma gandeam daca sa i'o dau inapoi sau nu,am zis totusi sa fiu un gentleman...pe urma ma asez langa ea si incepe sa ma abureasca cu tot felul de vrajeli la care eu pun botul....si am continuat relatia cam vreo 3 luni de atunci,numai lapte si miere era,incepusem sa o iubesc,faceam tot ce imi zicea,eram catelusul ei,nu mai aveam pic de demnitate,exact ce si'a dorit ea,ca sa poata sa mai aibe la mana:evil:.in ultima luna incepuse facultatea,ne vedeam destul de rar,incepuse sa'mi vb urat,nu mai era persoana pe care o stiam eu,incepuse sa se razbune ca o inselasem...si intr'un final ne'am despartit,mi'a fost destul de greu,eram in stare fac orice imi cerea,am suferit foarte mult,aproape 1 an de zile n'am mai stat cu nimeni,nu mai imi ardea de nimic,ma gandeam tot timpul la ea,ma gandeam ca poate o sa se introarca la mine:sad:... la ceva timp am cunoscut alta fata care avea multe chestii in comun cu fosta,arata la corp cam la fel,unele gesturi si multe alte chestii....cateodata aveam impresia ca e chiar fosta mea prietena,devenise o obsesie,numai ca toate astea erau in mintea mea... chiar si acum mai imi aduc aminte de unele chestii...deci in concluzie,nu poti uita persoana pe care ai iubit'o. am zis ca nu o sa povestesc niciodata despre chestia asta...:-) |
Si daca toate sfaturile de mai sus nu functioneaza, da-i sa fumeze ceva, hipnotizeaz-o si ai sa vezi ca va fi a ta pentru tot restul vietii.
Si lasand caterinca ( cica ) deoparte, oricat ti-ai arde-o tu ba pervers ba gingas tot ajungi sa te lovesti de anumite...nevoi ca sa le zic asa. Cel mai important lucru e ca trebuie sa iti dai seama ca daca o femeie vede ca esti in limba, din momentu ala esti pa. La fel daca faci pe zmeu' si pari dezinteresat intelege ca nu merita efortu si iar esti pa. Ori gasesti varianta de mijloc in toata treaba asta ori, cauti altceva in alte femei. P.S. o sa ai timp toata viata de relatii, o sa te saturi de ele si cel mai probabil o sa mori cu o nevasta langa tine. Fa-ti de cap acum nu cumva sa te trezesti la shpe ani ca ai batut pasu' pe loc. Si ca sa fiu si mai general si sa raspund la intrebarea topicului si anume "Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?" zic asa: cel mai simplu mod implica 3 pasi: 1. admit (s)he's gone. 2. get over it. 3. get a new one. Poate pare usor de zis dar cu timpul devine si mai usor de facut :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e vorba de asta,a fost decat o simpla caterinca,seminte,cola:-)...dar sa fi asa "moale" niciodata n'ai sa castigi nimic,decat prosteala.
|
razvanell asta chiar a fost tare=))=))=))
"Daca,comenteaza ii fwti si doua palme si o dai jos din masina" Prea tare...:)))) |
Quote:
|
dar ce te faci cand da ea in tine?
atunci e partea mai nasoala...:lol: |
Quote:
|
Quote:
Si dupa cum ai vazut si baiatul respectiv a zis la caterinca...:) |
In primul rand Million Dollar Baby e fata. Domnisoara :)
In al doilea rand, hai sa depasim subiectul... |
Quote:
|
Ah... da... :rolleyes2
Ai castigat! |
Quote:
|
La faza cu datul in femei e complicat.Nu am facut asta niciodata dar unele practic o cer in asa hal incat e greu sa te stapanesti
|
Quote:
|
Si i-ai dat Jihadul?? :twisted::twisted:
|
Quote:
|
Noi sa fim sanatosi ..viata merge inainte cu sau fara ce ai avut..
|
dar dc trebuie sa uitam noi personele pe care le-am iubit?
nu le mai uitam si gata. am rezolvat problema :)) |
De uitat nu ai sa le uiti niciodata. Aici se vorbeste despre cum sa faci fata situatiei imediat urmatoare despartirii, in cazul parasitului, pentru ca pe persoana care paraseste o doare in partea dorsala (de obicei are pe altcineva la care sa se gandeasca). Oricum degeaba se dau sfaturi pentru ca in clipele alea nu gandesti deloc rational si reactionezi in functie de impulsuri. Timpul in general rezolva situatiile astea si foarte mult si experienta (uneori) :)
|
raspunsu la intrebarea topicului e simplu : cauti alta persoana, e plin de persoane, trebuie sa gasesti una
|
Salut din nou dragii mei prieteni de suferinta...m-am intors la voi iarasi cu probleme,m'am despartit de ea acum 2 luni si ceva,cu ajutorul vostru binenteles,dar nu am uitat-o,inca am sufletul faramat de durere si tristete,a aparut o alta probleme in care as dori sa ma sfatuiti daca puteti si stiti ce este de facut......
De cand m-am despartit de ea eu nu am vazut-o cu baiatul cu care este acum,ma ferit Dumnezeu,dar se apropie ziua ei,majoratul...unde ma invitat si pe mine...si vine si el,deci o sa fie prima oara cand o sa o vad ca se sarute cu altul,danseaza cu altul..prin asa ceva nu am trecut,cum ar trebui sa reactionez?sa ii iau la bataie?sa par indiferent nu cred ca as putea,dar nici sa ma tavalesc de durere...multumesc! |
Quote:
|
Quote:
Raspunsu` la intrebarea threadului e simpla, dupa parerea mea: cum sa uiti persoana pe care ai iubit`o ? nu o uiti, ca nu ai cum .. |
Salut baietii ,va intampin si eu cu o mica problema ,sa o numesc asa :)). Recent,i-am spus prietenei mele ca vreau sa luam o pauza pt ca se purta destul urat cu mine si vorbea la fel. E si in pauza asta,s-a purtat la fel,numai ca acum abia mai ma baga in seama,desi imi spusese in timpu relatiei ca nu a mai simtit asa sentimente pt nimeni altcineva. Zic bun, dar rabdarea mea a ajuns la capat,asa ca i-am dat un mesaj si am intrebat direct daca mai are rost sa ma astept la o relatie in continuare. Iar raspunsul a fost ca nu e pregatita sa reia relatia pt ca vrea sa fie singura acum ,ca e bine dispusa si distrata,spunandu-mi pe langa astea ca timpul le rezolva pe toate. Acum eu va cer sfatu':ce ar trebui facut in continuare? Cineva mi-a tot zis sa fac pe indiferentul ,sa nu-i dau prea mare importanta. Orice sfat e bine primit :D. Mersi!
|
Quote:
daca zici ca se purta urat si iti si vorbea urat iar acum zice ca nu-i pregatita de relatie ma gandesc ca aici a vrut sa ajunga de la bun inceput dar i-a fost nu stiu cum sa-ti zica sau a tinut pt ea si s-a purtat asa sa te faca pe tine sa iei decizia ca dupa aia sa poata sa-ti reproseze ca tu ai vrut asa nu ea. e bine dispusa si distrata...poate a dat de altu si inca "verifica in ce ape se scalda" sau ii prieste faptu ca e singura si se poate distra cum vrea , cu cine vrea , cand vrea. timpu le rezolva pe toate...de obicei chestia asta suna cam asa : timpu le rezolva pe toate..de tot..adica ia-ti adio :) sfatu meu , cum ti s-a zis : fa pe indiferentu , n-o baga in seama , n-o suna , nu-i da mesaj , nu-i zi nimic..vezi cum se comporta sau daca ea zice ceva.asta daca intr-adevar mai vrei ceva de la ea. daca nu te poti orienta linistit spre altele |
treaba cu luatu o pauza nu e prea indicata pentru ca se v-a luat de tot :D, ori ii spui la tipa adio din prima ori iti toci capu sa revina tot la normal
|
Quote:
conteaza si varsta si intensitatea relatiei... @Papy cati ani are fata? majoritatea femeilor cand li se cere pauza au impresia ca "vrea pauza sa f**a altceva si apoi vine la mine"... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning