![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Masina mea costa 100000000000000000000000 de eurodolariliresterlineyeni. Sa vad care ii mai tare aici pe forum ce mine.
|
Nu mai bine terminam cu certuriile astea e 2 bani?si unii care posteaza.. doar ca sa adune mai multe posturi!?Va rog sa terminati cu porcariile si rog un moderator sa stearga posturiile inutile,chiar si postul meu!Multumesc
|
Si Ford Mondeo e masina? =)) In afara de motorul de 2.5 care e si pe ST toate se pot ascunde. Bordul parca e facut din plastic de la chinezi. Daca ai dat 36 de mii pe asa ceva si pe deasupra esti si implicat in tuning imi imaginez cam cat poti...
|
Ma gandesc ca ar putea fi si 36.000, dar asta numa prin credit sau leasing deci ...
|
De curand am dat comanda la noul Mondeo cu motor de benzina de 2.5 si 220 CP ( care e propulsorul de top ) + optionale destul de importante si am ajuns la 33.000.
Sa nu imi zici acuma ca ti-ai luat tocmai propulsorul de 2.5 cu toate optionalele :)). |
Quote:
|
Quote:
ii da oli 3 tiruri de coca-cola cu renou...cu asta noua vreo5=)))) |
Re: Chat
aaa si pana una alta...au inceput sa apara o gramada de retzeghesi pe strase!
o solutie ceva? |
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
asteptam Tekno, i trei deja, nu te-ai trezit inca ? :)) :P no vezi cu argumentele, sa fie concrete :P...amu's cateva zile cand imi ziceai u sa nu ma mai stresez asa tare...i'm gonna return the favour and tell u the same: chill :D:D:D ca nu merita multi sa le zici ceva...da daca vrei...go ahead. ;)
toate cele bune.NightRider |
Quote:
a si just as a information.. noul ford mondeo este foarte bine recunoscut pe plan international ;) so chill .. doar pentru ca fiu ala arunca cu bulshit in stanga si in dreapta nu trebe sa te arunci asa |
m-am trezit de mult da'... nu merita sa-mi obosesc neuronii...
|
Quote:
|
Quote:
:arrow:..masina e chiar shi trabantul/daci/lada....toate-s masini...orice maina poate fii tunata...modificata,apreciata....shi celalalte complimente...stii sant zeci d masini care ti-ar fura premiul la un shou....chiar shi dacii....!!! shi alte masini care sant mai vechi decat buletinu lu' bunicu........and so....chill...mai spunea cineva mai sus ca gusturile nu se discuta....fiecar investeste in ce crede el de cuviinta shi asta i un lucru d apreciat,in felul lui incearca sa iese in evidenta(exclus kitchul).....:!::?::?::!::!::?::!: |
Quote:
|
doamne ce va mai consumati....hoooooooo
|
Re: Ocazie!!!Vand Opel vectra B si Alfa Romeo 164 tdi!!!ieftin
2 Attachment(s)
Quote:
|
tu ai impresia.. ca eu dau atata bani sau investesc atatea bani deampulea.???
daca alimentezi si in ford.. de unde alimentezi ptr vectra.. acolo unde's facuite pozele.. nu iti trebe.. jumatate de an.. si adio motor.. adio ford de 36.000€ PS ce numesti tu masina eftina ?? vectra b din 97 la 6000€ ??? |
Quote:
|
Ma puteti lamuri si pe mine cu o chestie: Mi-am pus un spoiler pe masina si era sa raman fara certificat deorece politistu a zis ca nu ii cel de serie si nu ii omologat
spoilerul pe care l-am pus este pt masina mea (dacia supernova) |
lasa-ne ma cu fordul tau de 36.000 euro..asta nu merita 36.000 si de e atata....
|
tek am Cobra la vanzare de vreo 3 sapt da cred ca transportu te nenoroceste :omfg: :omfg:
|
oameni buni, il stiti careva pe un tip cu nr de inmatriculare cj xx YOU , are Clk argintiu, tipu i foarte impresar, multe aere, etc. Il stiti careva? o sa va povestesc si de ce, mai incolo. Multumesc anticipat pt orice informatie. :)
toate cele bune. NightRider |
ala cu modelul nou??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu vb cu " noi " " lasane ".. ca de aici.. tu esti ala cu kitchul.. si tu esti ala.. care.. face pe desteptu.. bafta la vanzare... |
80 ioios - 1
Cobra clubman - red/black |
nais le vreau, n-ai pe nimeni care vine in tara?
|
4 Attachment(s)
ba , numa 1 este
si nu n-am pe nime care vine vin astia cu paketele vtreo 3 euro/kila are vreo plm 15 kile |
mnoh... trist ce sa mai zic... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
mda si eu i-asi transmite nista urari de bine la unu cu un tt alb cu numere rosii.. si cu ceva italian in dreapta care m-o crizat la culme!!!! XXXXXXXXXXXXXXX !!!!!!!!!!!!! ... si din cauza lui am avut o zi foarte proasta.. !
|
la mine i mai mult de urari, i wanna hurt him ! bad ! :P
|
kids kids .. leave that Play station and go to BED :lol:
|
care stie ,cum is tobele Plush is de treaba ,au ceva sunet sau is stift(1,5 mil buc)????si o luat careva???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning