![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Vorbeste cu Skympy :D te ajuta el! :D
|
Am 2 intrebari :
- cati m petrati (de material), am nevoie ca sa imi fac plafonul unui Golf III GT ? - am vazut la cineva in IASI , un Golf III GT , "cum cobori din TG.Cucu in Podu de fier" , verde , cu faruri Angel Eyes , spoilere fata+spate ...si in interior era piele. Frumos tare la Golf , piele ...dar era alba , pe mine ma intereseaza informativ , cam cati m am nevoie pentru scaune fata + spate ca sa imi pun piele neagra. - cine stie unde pot gasi imitatie piele ca vreau sa imi fac plafonul , dar sa ma duc sa caut undeva unde e ieftin ...gen siraj ...daca o fi pe acolo , sau in alta parte... Astept raspunsuri... Stie cineva de unde sa imi cumpar faruri Angel Eyes black? din Iasi ? Ca eu am gasit un Suceava , la 150 euro .dar parca mie sila sa astept prin curier sa imi vina... Stie cineva pe unde sa ma duc pe aici sa ma uit sa imi cumpar ? |
Celino ai PM !
|
Am citit prima data PM`ul dupa Postul tau :)) :))
|
Quote:
|
da poate gasesc aici , ca e mai bine... adica ce garantie am eu ca imi aduci tu alea? iti dau 6mil ....si multumesc ...stai asa sa dau mai sus ca nu ti-am retinut nici numele " no limits design " nu vreau sa fiu rau , MULTUMESC mult pentru gest ..dar nu fac din astea!
|
Quote:
|
Quote:
p.s.:bafta cu farurile alea |
ASta e...
CRyS` e luni ? imi zici ce pret ai pentru faruri : Angel Eyes Black , golf III GT (`95) - 2usi ? |
Celino da-mi un add plz pe YM la ACELASI_CRYS sa discutam :P sa iti arat ce si cum!
|
Vine craciunul! care se ofera primu sa scrie o colinda aici ! cat bem o cafea ?
|
mai este pana la craciun.......:D...in schimb eu ma ofer sa beau o cafea:))
|
daca ceva , count me in :p , la cafea desigur :p
|
Quote:
Cat despre colinde..nu prea ma pricep :))0 poate scrii tu una..daca tot ai avut ideea asta :) P.S. Au " prioritate" membrii VW - Audi....si desigur membry C.Drivers :oops: |
fara invitatie speciala nici nu ma gandesc sa vin :)
|
Quote:
imposibil de refuzat, unde e locatia ? |
unde gasesc modelu asta de janta?
sau daca si-a luat cineva poate imi spuneti un pret
http://images.forum-auto.com/mesimag...rga%20t606.JPG |
Quote:
Locatia..nu i prea departe, la 13 Km de iasi, Toesti ( deal ) mai exact, la strada principala.Acasa la mine cum s ar zice. :-P Daca se gasesc doritori, mai vb..daca nu..tot bine este :lol: P.S. Inconjurat de dealuri si campii...poate inzepezite de craciun..poate nu..vom vedea. P.P.S. Cum inca n-am fonduri sau cunostinte sa pot organiza ceva genul Urban Driving.Skills..macar de-o petrecere tot ne-om gasi vreo cativa.....fiecare face ce poate pt comunitate. 8) |
Re: unde gasesc modelu asta de janta?
am vazut ceva de genul asta la autocenter in pacurari
|
Re: unde gasesc modelu asta de janta?
vezi ca este magazinul de jante in bucium vis a vis de spitalul Socola..au tot felul de modele..
|
interesanta idee si abordare
|
Iasi - Monden , Barfe, Discutii
Pe acest topic se poate vorbi despre :
- care si ce masina si-a mai luat vreunul - despre intalniri - despre ce probleme intampinati si cine are rezolvare - unde se pot gasii produse ( xenon , muzica , etc ) - ce s-a mai intamplat in oras ;) ( viata de noapte ) - ... ( completati cu ce vreti dar nu sariti calul ;) ) |
Re: Iasi - Monden , Barfe, Discutii
imi place ca in iasi functioneaza "prioritatea de supercar"
abis maserati |
Cred ca e destul de interesant pentru unii ARTICOL
|
Multumesc mult Psycho de ajutorul dat! Multumesc inca odata!
|
cum inca nu cunosc programul de sarbatori, nu pot sa promit. dar mi-ar face mare placere.
|
Quote:
Cine ai vrea sa ti-o inmaneze ??? o roscata ? bruneta ? sau poate o blondina ???? Vrei si covor rosu la intrare ??? :-P:-P:- |
covorul nu e obligatoriu.
cat despre inmanarea invitatiei(orice culoare ar avea) as prefera sa fie inmanata de o asiatica :) |
Quote:
Am sa-ti caut o asiatica.... P.s. Oare devine o discutie de mess ??? poate ne luam avertisment :twisted: |
e discutie de cafenea nu de mess ! de asta ii zice cafenea ca e de discutii! cand e petrecerea? ca eu vin fara invitatei speciala :D
|
Quote:
" cand e petrecerea? " -poate fi oricand in preajma Craciunului. la o data pe care am putea-o stabili ( noi ) cei care vom fi prezenti....momentan este doar o idee de-a mea :rolleyes2 , daca se doreste sa ne intalnim si in alta parte decat in intersectii ( nu ca eu as fi venit prea de multe ori / dar asta e...stau mai naspa cu timpu liber ) ,facem party , daca nu-i cu cine / asta e... o sa fie alta data..la Pastele urmator / sau Pastele Cailor :-P P.S. Eu ma gandeam in felul urmator ( gen minimal conditii de utilizare a spatiului pe care-l pot obtine pentu locatie ) : - vine fiecare cu ce poate ( gen bautura , mancare , orice poate obtine - vine singurel / optional cu : gagica-sa / eventual si cu sora / verisoara / vecina lu" gagica-sa / etc. numai sa aibe cu ce ajunge acolo ( 13 km de Iasi - posibilitate Maxi -Taxi ( nerecomandat ) :-P - vine cu chef de distractie si e ok ( macar atat ) - avem din partea casei surse de caldura / muzica / libertate deplina la volum 8) - trebuie sa ne incadram in limitele normale si sa lasam totul cum a fost initial ( adik sa nu mutam casa mai la vale ) :-P Alte intrebari ???? :idea: |
bun, si atunci de ce mai exista cafeneaua, daca s-a facut acest topic? si e si o invalmaseala de mai multe la un loc....nu mai intelege nimeni nimic....
|
Pot sa beau doar apa de fantanta? Ca doar atat am voie :)
|
pai cafeneaua e pt discutii si asta-i pt barfe
@celino ce masina ai la semnatura ? seamana cu un e36 dar sigur nu-i |
Quote:
Dar stii ca ruginesti de la apa..nu Crys ??? Nu-i buna decat in amestec ( spritz ) 2 litri de vin rosu si o picatura de apa...iese betonn ;) |
o barfa mica , a aparut pe copou un bemveutz 320 sau 318 albastru sau negru ( nu le am cu bmw-urile) din 90 , cu un kit exterior de te doare capul , are numere de italia parca , niste stickere albe si un eleron cat forumu asta de mare ... cum am sa prind ocazia am sa-i pusc o poza ... deci tuning mai groaznic ca asta ... n-am vazut in viata mea .
|
Quote:
|
Stie cineva o firma de montat sisteme de alarma antiefractie in Iasi ?! Ms
|
De aia cand cineva atinge masina sa faca ( " iuiuiuiuiuiuiu " )?
Cauta la baietii care monteaza si xenoane ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning