Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

morpheusmaster 19-11-09 22:14

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by mazdaCUF (Post 2821512)
Salut, am si eu o problema, poate ma poate ajuta cineva macar cu un sfat . Am parbrizul de la masina zgariat, cel care a avut inainte masina cred ca a scos stergatoarele, a lasat doar bratele, si apoi a sters geamul...:cry: au ramas niste urme, nu adanci, dar s-a cam matuit, si cel putin noaptea ma incurca la drum.Poate stie cineva daca se poate face ceva la parbriz, daca se poate repara, daca da atunci unde? incerc sa exclud varianta de a cumpara un parbriz nou...

E foarte simplu, parbrizul se poate polisha! Chiar si lipi pentru crapaturi nu foarte adanci ;) asta zic asa ca chestie. Mergi la un centru de parbrize ca ar putea sa te rezolve foarte usor. Detalii cred ca iti dau iesenii, mai exact locatiile unde.

CRyS` 21-11-09 11:07

Vorbeste cu Skympy :D te ajuta el! :D

celino 21-11-09 11:08

Am 2 intrebari :

- cati m petrati (de material), am nevoie ca sa imi fac plafonul unui Golf III GT ?

- am vazut la cineva in IASI , un Golf III GT , "cum cobori din TG.Cucu in Podu de fier" , verde , cu faruri Angel Eyes , spoilere fata+spate ...si in interior era piele. Frumos tare la Golf , piele ...dar era alba , pe mine ma intereseaza informativ , cam cati m am nevoie pentru scaune fata + spate ca sa imi pun piele neagra.

- cine stie unde pot gasi imitatie piele ca vreau sa imi fac plafonul , dar sa ma duc sa caut undeva unde e ieftin ...gen siraj ...daca o fi pe acolo , sau in alta parte...

Astept raspunsuri...

Stie cineva de unde sa imi cumpar faruri Angel Eyes black? din Iasi ?
Ca eu am gasit un Suceava , la 150 euro .dar parca mie sila sa astept prin curier sa imi vina... Stie cineva pe unde sa ma duc pe aici sa ma uit sa imi cumpar ?

CRyS` 21-11-09 18:24

Celino ai PM !

celino 21-11-09 23:01

Am citit prima data PM`ul dupa Postul tau :)) :))

no limits design 22-11-09 10:43

Quote:

Originally Posted by celino (Post 2824987)
Am 2 intrebari :

- cati m petrati (de material), am nevoie ca sa imi fac plafonul unui Golf III GT ?

- am vazut la cineva in IASI , un Golf III GT , "cum cobori din TG.Cucu in Podu de fier" , verde , cu faruri Angel Eyes , spoilere fata+spate ...si in interior era piele. Frumos tare la Golf , piele ...dar era alba , pe mine ma intereseaza informativ , cam cati m am nevoie pentru scaune fata + spate ca sa imi pun piele neagra.

- cine stie unde pot gasi imitatie piele ca vreau sa imi fac plafonul , dar sa ma duc sa caut undeva unde e ieftin ...gen siraj ...daca o fi pe acolo , sau in alta parte...

Astept raspunsuri...

Stie cineva de unde sa imi cumpar faruri Angel Eyes black? din Iasi ?
Ca eu am gasit un Suceava , la 150 euro .dar parca mie sila sa astept prin curier sa imi vina... Stie cineva pe unde sa ma duc pe aici sa ma uit sa imi cumpar ?

daca chiar vrei faruri din suceava...ti le pot aduce eu

celino 22-11-09 13:50

da poate gasesc aici , ca e mai bine... adica ce garantie am eu ca imi aduci tu alea? iti dau 6mil ....si multumesc ...stai asa sa dau mai sus ca nu ti-am retinut nici numele " no limits design " nu vreau sa fiu rau , MULTUMESC mult pentru gest ..dar nu fac din astea!

CRyS` 22-11-09 13:55

Quote:

Originally Posted by celino (Post 2826273)
Am citit prima data PM`ul dupa Postul tau :)) :))

Iti voi trimite Luni pe la 12.00 in privat o oferta tare :D

no limits design 23-11-09 21:33

Quote:

Originally Posted by celino (Post 2827197)
da poate gasesc aici , ca e mai bine... adica ce garantie am eu ca imi aduci tu alea? iti dau 6mil ....si multumesc ...stai asa sa dau mai sus ca nu ti-am retinut nici numele " no limits design " nu vreau sa fiu rau , MULTUMESC mult pentru gest ..dar nu fac din astea!

imi cer scuze ca te-am ofensat asa...... am vrut doar sa fiu de ajutor dar se pare ca ai probleme cu increderea....no problem e de inteles.... traim in romania..

p.s.:bafta cu farurile alea

celino 23-11-09 23:20

ASta e...

CRyS` e luni ? imi zici ce pret ai pentru faruri : Angel Eyes Black , golf III GT (`95) - 2usi ?

CRyS` 24-11-09 10:10

Celino da-mi un add plz pe YM la ACELASI_CRYS sa discutam :P sa iti arat ce si cum!

MnezO 25-11-09 11:44

Vine craciunul! care se ofera primu sa scrie o colinda aici ! cat bem o cafea ?

no limits design 25-11-09 12:02

mai este pana la craciun.......:D...in schimb eu ma ofer sa beau o cafea:))

Bogdan.IS 25-11-09 12:38

daca ceva , count me in :p , la cafea desigur :p

zorro6299 25-11-09 14:34

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2835361)
Vine craciunul! care se ofera primu sa scrie o colinda aici ! cat bem o cafea ?

hy,hy,hy....daca tot veni vb de Craciun...am o locatie unde putem organiza o petrecere ( privata ) daca sunt doritori ( maxim 30 persoane incap )....ne intalnim si stabilim detaliile...putem face un foc de tabara in gradina ( maree de toot k n am vecini..putem bea o ciucalata, un spritz...si sta de povesti...)
Cat despre colinde..nu prea ma pricep :))0 poate scrii tu una..daca tot ai avut ideea asta :)

P.S. Au " prioritate" membrii VW - Audi....si desigur membry C.Drivers :oops:

skimpy 25-11-09 17:14

fara invitatie speciala nici nu ma gandesc sa vin :)

ocaruntu 25-11-09 18:21

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2835796)
hy,hy,hy....daca tot veni vb de Craciun...am o locatie unde putem organiza o petrecere ( privata ) daca sunt doritori ( maxim 30 persoane incap )....ne intalnim si stabilim detaliile...putem face un foc de tabara in gradina ( maree de toot k n am vecini..putem bea o ciucalata, un spritz...si sta de povesti...)
Cat despre colinde..nu prea ma pricep :))0 poate scrii tu una..daca tot ai avut ideea asta :)

P.S. Au " prioritate" membrii VW - Audi....si desigur membry C.Drivers :oops:

:lol::rolleyes2
imposibil de refuzat, unde e locatia ?

03HNO 26-11-09 09:22

unde gasesc modelu asta de janta?

sau daca si-a luat cineva poate imi spuneti un pret
http://images.forum-auto.com/mesimag...rga%20t606.JPG

zorro6299 26-11-09 09:44

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2836418)
:lol::rolleyes2
imposibil de refuzat, unde e locatia ?

Locatia..nu i prea departe, la 13 Km de iasi, Toesti ( deal ) mai exact, la strada principala.Acasa la mine cum s ar zice. :-P
Daca se gasesc doritori, mai vb..daca nu..tot bine este :lol:

P.S. Inconjurat de dealuri si campii...poate inzepezite de craciun..poate nu..vom vedea.

P.P.S. Cum inca n-am fonduri sau cunostinte sa pot organiza ceva genul Urban Driving.Skills..macar de-o petrecere tot ne-om gasi vreo cativa.....fiecare face ce poate pt comunitate. 8)

daniell- 26-11-09 18:59

Re: unde gasesc modelu asta de janta?

am vazut ceva de genul asta la autocenter in pacurari

Legal 26-11-09 20:28

Re: unde gasesc modelu asta de janta?

vezi ca este magazinul de jante in bucium vis a vis de spitalul Socola..au tot felul de modele..

bakal 26-11-09 23:27

interesanta idee si abordare

Psycho 26-11-09 23:51

Iasi - Monden , Barfe, Discutii

Pe acest topic se poate vorbi despre :

- care si ce masina si-a mai luat vreunul
- despre intalniri
- despre ce probleme intampinati si cine are rezolvare
- unde se pot gasii produse ( xenon , muzica , etc )
- ce s-a mai intamplat in oras ;) ( viata de noapte )
- ... ( completati cu ce vreti dar nu sariti calul ;) )

26WRC 27-11-09 00:47

Re: Iasi - Monden , Barfe, Discutii

imi place ca in iasi functioneaza "prioritatea de supercar"
abis maserati

celino 27-11-09 02:26

Cred ca e destul de interesant pentru unii ARTICOL

CRyS` 27-11-09 13:06

Multumesc mult Psycho de ajutorul dat! Multumesc inca odata!

skimpy 27-11-09 13:17

cum inca nu cunosc programul de sarbatori, nu pot sa promit. dar mi-ar face mare placere.

zorro6299 27-11-09 14:50

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2836238)
fara invitatie speciala nici nu ma gandesc sa vin :)

Ce culoare tre" sa aibe invitatia ta speciala skimy ??? :-P
Cine ai vrea sa ti-o inmaneze ??? o roscata ? bruneta ? sau poate o blondina ????
Vrei si covor rosu la intrare ??? :-P:-P:-

skimpy 27-11-09 15:09

covorul nu e obligatoriu.
cat despre inmanarea invitatiei(orice culoare ar avea) as prefera sa fie inmanata de o asiatica :)

zorro6299 27-11-09 16:10

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2841453)
covorul nu e obligatoriu.
cat despre inmanarea invitatiei(orice culoare ar avea) as prefera sa fie inmanata de o asiatica :)

:-P:-P:-P Asiatica..zici ??? ramai devotat oamenilor care ti-au furnizat "bomba alba"..... bravo !!! un adevarat patriot :-P
Am sa-ti caut o asiatica....

P.s. Oare devine o discutie de mess ??? poate ne luam avertisment :twisted:

MnezO 27-11-09 17:13

e discutie de cafenea nu de mess ! de asta ii zice cafenea ca e de discutii! cand e petrecerea? ca eu vin fara invitatei speciala :D

zorro6299 28-11-09 10:18

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2841833)
e discutie de cafenea nu de mess ! de asta ii zice cafenea ca e de discutii! cand e petrecerea? ca eu vin fara invitatei speciala :D

Ok, daca zici tu ca e discutie de cafenea...m-am mai linistit :lol:

" cand e petrecerea? " -poate fi oricand in preajma Craciunului. la o data pe care am putea-o stabili ( noi ) cei care vom fi prezenti....momentan este doar o idee de-a mea :rolleyes2 , daca se doreste sa ne intalnim si in alta parte decat in intersectii ( nu ca eu as fi venit prea de multe ori / dar asta e...stau mai naspa cu timpu liber ) ,facem party , daca nu-i cu cine / asta e... o sa fie alta data..la Pastele urmator / sau Pastele Cailor :-P

P.S. Eu ma gandeam in felul urmator ( gen minimal conditii de utilizare a spatiului pe care-l pot obtine pentu locatie ) :

- vine fiecare cu ce poate ( gen bautura , mancare , orice poate obtine
- vine singurel / optional cu : gagica-sa / eventual si cu sora / verisoara / vecina lu" gagica-sa / etc. numai sa aibe cu ce ajunge acolo ( 13 km de Iasi - posibilitate Maxi -Taxi ( nerecomandat ) :-P
- vine cu chef de distractie si e ok ( macar atat )
- avem din partea casei surse de caldura / muzica / libertate deplina la volum 8)
- trebuie sa ne incadram in limitele normale si sa lasam totul cum a fost initial ( adik sa nu mutam casa mai la vale ) :-P

Alte intrebari ???? :idea:

bakal 28-11-09 13:46

bun, si atunci de ce mai exista cafeneaua, daca s-a facut acest topic? si e si o invalmaseala de mai multe la un loc....nu mai intelege nimeni nimic....

CRyS` 28-11-09 14:38

Pot sa beau doar apa de fantanta? Ca doar atat am voie :)

Eriksson 28-11-09 15:18

pai cafeneaua e pt discutii si asta-i pt barfe
@celino ce masina ai la semnatura ? seamana cu un e36 dar sigur nu-i

zorro6299 28-11-09 18:47

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2843979)
Pot sa beau doar apa de fantanta? Ca doar atat am voie :)

:-P Atata timp cat ti-o aduci singur de la fantana .... e super Ok 8)

Dar stii ca ruginesti de la apa..nu Crys ??? Nu-i buna decat in amestec ( spritz ) 2 litri de vin rosu si o picatura de apa...iese betonn ;)

Bogdan.IS 28-11-09 19:14

o barfa mica , a aparut pe copou un bemveutz 320 sau 318 albastru sau negru ( nu le am cu bmw-urile) din 90 , cu un kit exterior de te doare capul , are numere de italia parca , niste stickere albe si un eleron cat forumu asta de mare ... cum am sa prind ocazia am sa-i pusc o poza ... deci tuning mai groaznic ca asta ... n-am vazut in viata mea .

Armandot 28-11-09 21:18

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 2844055)
pai cafeneaua e pt discutii si asta-i pt barfe
@celino ce masina ai la semnatura ? seamana cu un e36 dar sigur nu-i

e zic sa seamana cu un golf 3 busit:lol:

vlad87 28-11-09 22:56

Stie cineva o firma de montat sisteme de alarma antiefractie in Iasi ?! Ms

MnezO 29-11-09 10:12

De aia cand cineva atinge masina sa faca ( " iuiuiuiuiuiuiu " )?

Cauta la baietii care monteaza si xenoane !

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning