Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Fiabilitate: japoneze vs. germane (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/99521-fiabilitate-japoneze-vs-germane.html)

aleks 26-05-13 23:40

Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 5482888)
Stiu, dar nu stiu cand a fost asta un criteriu de departajare asa serios.

Pentru noi poate nu. Nici pentru majoritatea locuitorilor planetei.
Se zvoneste insa ca undeva, intr-o galaxie indepartata, exista un locuitor singuratic, pe o planeta singuratica, intr-un univers paralel, pentru care raza de bracaj.... :twisted:

9000RPM 27-05-13 21:47

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 5482102)
Bineeeee maaaa :D :) Mi-am vindut Honda, si mi-am luat un Golf 3 din '96. :D Si vreau sa spun ca, si cu Nisanu si cu Honda - nu ma puteam intoarce pe o strada dintr-o singura miscare. Nu stiu de ce, poate asa-s japonezele facute. Cind asm intrebat, de ce cu Bmw-u ma pute-am intoarce, si cu Nisanu nu, mi-ati raspuns , - pt ca Bmw-u are tractiune pe spate, de aia. Daa Golfu are tractiune pe fata, si cu asta de ce ma pot intoarce ? Asta nu are tractiune pe spate ! Se pare ca germanele sint construite altfel. Cu japonezele pe care le-am avut, nu ma pute-am intoarce pe o strada dintr-o singura miscare, ci din 3 miscari. Asa caa, am trecut inapoi la masini germane. :D Nu-mi mai trebuie japoneze, poa sa fie cele mai fiabile masini. :)

absolut incredibil!!!deci golf face o intoarcere dintr-o miscare unde honda face din 3...asa este deci golful face intoarcere dintr-o miscare pe starada de 6-7 metri...bravo..aplauze!!!:))

eMH 28-05-13 05:57

Pai la Honda trebuie cu frana de mana, Fritz inca nu a prins schema.

fasso 28-05-13 19:50

N-a avut inca o masina la care sa-i tina frana de mana :lol:

RVL 2000 28-05-13 20:36

Franze nu te dezici - te-ai sucit din nou, tine-o tot asa!

Recapitulare
- bmw 318is
- nisan (am uitat de care) 1.9d aspirat
- honda 1.4i
- golf 3 td

P.S. Deci, cine a castigat pariul?

roli 28-05-13 20:46

Quote:

Originally Posted by RVL 2000 (Post 5484744)
Franze nu te dezici - te-ai sucit din nou, tine-o tot asa!

Recapitulare
- bmw 318is
- nisan (am uitat de care) 1.9d aspirat
- honda 1.4i
- golf 3 td

P.S. Deci, cine a castigat pariul?

Bmw era de drift :)) dupa care nissan-ul la consum, dupa a luat honda pt piz*^%lă si dupa golfu iara la consum :))

phaeton 28-05-13 20:55

Cine-i mai tare ca Frantz pe forumul asta ?
La modul cel mai serios.

Esti printre singurii pe care nu simt nevoie instant sa-i contrazic cand spun o ineptie.
Abia tu stii sa apreciezi masina la adevarata ei valoare
Si poate chiar daca nu stii s-o apreciezi, dar sigur ea te apreciaza pe tine

franz34sm 29-05-13 14:05

Pai cind am accidentat Nisanu, bara pe fata m-ar fi costat undeva la 800 de euro cu vopsit cu tot. Apoi o bujie costa 7 euro bucata, bineinteles pe care scrie Made in Japan, deci originale. Alea de Germany sau France, costau 5 euro. Deci piesele sint scumpe la japoneze. Eu stau pe o strada mai ingusta, si pe strada asta mai ingusta nu ma puteam intoarce dintr-o singura miscare, nici cu Nisanu, nici cu Honda. Da cu Bmw-u si cu Golfu am putut. Degeaba am tras de volan la maxim, ( la japoneza ) ca tot n-am reusit. De aia nu-mi mai trebuie japoneze. Desi sint convins suta la suta ca, japonezele au motoare foarte bune, mai ales dieselurile.

22VIN 29-05-13 15:06

Azi am invatat ca n-o sa-mi iau niciodata S klasse pentru ca n-o s-o pot intoarce dintr-o miscare.

shorty_23 29-05-13 16:10

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 5485468)
Azi am invatat ca n-o sa-mi iau niciodata S klasse pentru ca n-o s-o pot intoarce dintr-o miscare.

nu nu nu,aia e made in Germany,deci poti s-o iei linistit,o intorci dintr-o miscare... :D

GTR 29-05-13 16:27

Deci coreeni s-au pus pe treaba!

Kia Venga a fost laudata de jurnalistii germani de la Auto Bild

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/teste-auto/kia...ild-18679.html

Odata atinsa distanta de 100.000 de kilometri, masina Kia Venga a fost complet dezmembrata sub indrumarea expertilor de la DEKRA pentru a depista eventuale defecte. Singura piesa neconforma a fost soclul unei lampi de ceata care s-a stricat si a necesitat o reparatie de 60 de Euro.

De-a lungul timpului, cei de la Auto Bild au testat in total 97 de masini in acest fel, iar Kia Venga se bucura de un respectabil loc 2 in toti cei 13 ani de testari lungi de anduranta. "Venga cea "fără de probleme" doar funcţionează şi funcţionează, fără a ridica pretenţii şi cu un nivel de încredere câştigat utilizatorului foarte ridicat.

22VIN 30-05-13 00:33

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 5485525)
Deci coreeni s-au pus pe treaba!

Kia Venga a fost laudata de jurnalistii germani de la Auto Bild

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/teste-auto/kia...ild-18679.html

Odata atinsa distanta de 100.000 de kilometri, masina Kia Venga a fost complet dezmembrata sub indrumarea expertilor de la DEKRA pentru a depista eventuale defecte. Singura piesa neconforma a fost soclul unei lampi de ceata care s-a stricat si a necesitat o reparatie de 60 de Euro.

De-a lungul timpului, cei de la Auto Bild au testat in total 97 de masini in acest fel, iar Kia Venga se bucura de un respectabil loc 2 in toti cei 13 ani de testari lungi de anduranta. "Venga cea "fără de probleme" doar funcţionează şi funcţionează, fără a ridica pretenţii şi cu un nivel de încredere câştigat utilizatorului foarte ridicat.

Ma uitam ca arata foarte bine Kiile Rio, Cee'd si Sportage.

GTR 03-06-13 16:27

Asta pentru toti handicapatii care blamau Toyota:

Recall Mercedes in Romania pentru covorasele care pot bloca acceleratia

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...tia-18736.html

Sunt curios daca mai considera asta ca fiind un mare "defect de fiabilitate".

eMH 03-06-13 19:42

1. Nu e frumos sa jignesti oamenii carora nu le place Toyota, indiferent ce!
2. Mie oricum imi place Toyota, ca sa nu iti imaginezi ca ma simt jignit, doar ca nu e frumos!
3. Nu stiu daca e chiar o problema de fiabilitate. E mai mult o problema de proiectare si design.
4. Se pune daca aceeasi problema a existat si la Logan?

GTR 04-06-13 02:03

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5490462)
1. Nu e frumos sa jignesti oamenii carora nu le place Toyota, indiferent ce!
2. Mie oricum imi place Toyota, ca sa nu iti imaginezi ca ma simt jignit, doar ca nu e frumos!
3. Nu stiu daca e chiar o problema de fiabilitate. E mai mult o problema de proiectare si design.
4. Se pune daca aceeasi problema a existat si la Logan?

A nu-ti place Toyota este una, a spune ca este o masina de cacat pentru niste covorase prinse prost este cu totul altceva.

Au fost pe aici pe forum niste "inteligenti" care se legau tare de problema Toyota in USA (dovedita pana la urma a fi o facatura), la ei ma refeream, la acesti "carcotasi de serviciu", nu la aprecierea marcii in sine si ca dovada i se poate intmpla oricarui producator, dar asta nu inseamna ca masina sau marca e proasta.

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning