![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
Quote:
Se zvoneste insa ca undeva, intr-o galaxie indepartata, exista un locuitor singuratic, pe o planeta singuratica, intr-un univers paralel, pentru care raza de bracaj.... :twisted: |
Quote:
|
Pai la Honda trebuie cu frana de mana, Fritz inca nu a prins schema.
|
N-a avut inca o masina la care sa-i tina frana de mana :lol:
|
Franze nu te dezici - te-ai sucit din nou, tine-o tot asa!
Recapitulare - bmw 318is - nisan (am uitat de care) 1.9d aspirat - honda 1.4i - golf 3 td P.S. Deci, cine a castigat pariul? |
Quote:
|
Cine-i mai tare ca Frantz pe forumul asta ?
La modul cel mai serios. Esti printre singurii pe care nu simt nevoie instant sa-i contrazic cand spun o ineptie. Abia tu stii sa apreciezi masina la adevarata ei valoare Si poate chiar daca nu stii s-o apreciezi, dar sigur ea te apreciaza pe tine |
Pai cind am accidentat Nisanu, bara pe fata m-ar fi costat undeva la 800 de euro cu vopsit cu tot. Apoi o bujie costa 7 euro bucata, bineinteles pe care scrie Made in Japan, deci originale. Alea de Germany sau France, costau 5 euro. Deci piesele sint scumpe la japoneze. Eu stau pe o strada mai ingusta, si pe strada asta mai ingusta nu ma puteam intoarce dintr-o singura miscare, nici cu Nisanu, nici cu Honda. Da cu Bmw-u si cu Golfu am putut. Degeaba am tras de volan la maxim, ( la japoneza ) ca tot n-am reusit. De aia nu-mi mai trebuie japoneze. Desi sint convins suta la suta ca, japonezele au motoare foarte bune, mai ales dieselurile.
|
Azi am invatat ca n-o sa-mi iau niciodata S klasse pentru ca n-o s-o pot intoarce dintr-o miscare.
|
Quote:
|
Deci coreeni s-au pus pe treaba!
Kia Venga a fost laudata de jurnalistii germani de la Auto Bild Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/teste-auto/kia...ild-18679.html Odata atinsa distanta de 100.000 de kilometri, masina Kia Venga a fost complet dezmembrata sub indrumarea expertilor de la DEKRA pentru a depista eventuale defecte. Singura piesa neconforma a fost soclul unei lampi de ceata care s-a stricat si a necesitat o reparatie de 60 de Euro. De-a lungul timpului, cei de la Auto Bild au testat in total 97 de masini in acest fel, iar Kia Venga se bucura de un respectabil loc 2 in toti cei 13 ani de testari lungi de anduranta. "Venga cea "fără de probleme" doar funcţionează şi funcţionează, fără a ridica pretenţii şi cu un nivel de încredere câştigat utilizatorului foarte ridicat. |
Quote:
|
Asta pentru toti handicapatii care blamau Toyota:
Recall Mercedes in Romania pentru covorasele care pot bloca acceleratia Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...tia-18736.html Sunt curios daca mai considera asta ca fiind un mare "defect de fiabilitate". |
1. Nu e frumos sa jignesti oamenii carora nu le place Toyota, indiferent ce!
2. Mie oricum imi place Toyota, ca sa nu iti imaginezi ca ma simt jignit, doar ca nu e frumos! 3. Nu stiu daca e chiar o problema de fiabilitate. E mai mult o problema de proiectare si design. 4. Se pune daca aceeasi problema a existat si la Logan? |
Quote:
Au fost pe aici pe forum niste "inteligenti" care se legau tare de problema Toyota in USA (dovedita pana la urma a fi o facatura), la ei ma refeream, la acesti "carcotasi de serviciu", nu la aprecierea marcii in sine si ca dovada i se poate intmpla oricarui producator, dar asta nu inseamna ca masina sau marca e proasta. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning