![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
caa nu au pecat din club ca tine si sau intors cu coada intre picioare? sau de ce ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai inviat, Mariane? :lol:
|
Quote:
akum o sa fiu zilnikps il urmaream doar ala de pe site ...u ce mai zici ? ghici cine a venit in tara famu , tre sa il intreb de bani nu ......:lol: |
da, 300ron
|
Ce faceti copii ? :D Am auzit ca`s ia gge masina la sf verii !
@marian : da, sa ii dai tricou sa mi`l aduca cand vine si un parasolar sa pun pe golfutz :D Daca o sa dau de bani am sa vin in tara o sapt - doua sa imi iau alta masina si dup`aia ma intorc aici . Oricum o sa te anunt ca sa cauti cumparator pt golf :D @esna : ce faaaaaci ??? merge treaba ? cand vii in vacanta la madrid ? :) Salutari lu` zbuf ! Salutari la Buc. ! V`am pupat si aveti grija de voi ! |
@VLD: merge merge. zbuf e acasa, dar se intoarce la bristol. eu sunt la londra. o sa vin cand o sa ma inviti :lol: poate dau o fuga un weekend ca e aici aproape la un scuipat distanta :lol:
|
Deci sa`nteleg ca sunteti bine...
Zbuf e in ro ? Pai cand am vb ultima oara cu el a zis ca o sa se duca acasa pe la jumatatea verii sau asa am inteles eu. S`a dus cu prietena ? Pai cand esti libera, hai un weekend in Madrid, nu tre` sa te invit eu ... poti venii oricand, numai sa ma anunti :) Poate`l iei si pe zbuf :) Te`am pupat si ai grija de tine .. pa`pa |
cand o sa dau de el o sa-i transmit :)
|
Bai, e cam nasoala treaba pe aici ! Am auzit de la cineva de pe forum ca i`a ridicat politia masina si i`au dat amenda de 400 euro pt faptul ca era inmatriculata in Romania si circula in spania de mai mult timp.
Am inteles ca nu ai voie sa mergi cu masina aici decat o luna de zile dupa care trebuie sa o inmatriculezi aici. Intrebarea mea este : de unde stiu gaborii astia jegosi de cat timp sunt cu masina aici ? Te baga in vre-o baza de date la vama, cand intrii cu masina ? Daca da ... ce as putea sa fac ? Sa ies o data la o luna cu ea pana in franta si sa ma intorc ? Sau sa ii mint cumva ! Astept idei :D Numai bine :* |
Fanatik Constanta
20 Attachment(s)
Ce parere aveti despre hostess'u nostru de la Managalia ?
|
Nu cumva e sorta? sau vad eu aiurea?
|
Nu cumva e sorta? sau vad eu aiurea?[/QUOTE]
ba da :p |
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning