![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
era aseara accident in mamaia ..pe la 01.20-30 ...dacie vs numai stiu ce:) ...si nu l`a vazut psycho :D
|
pai daca doameam :( eram acolo :D daca nu dormeam ;)
|
ieri de dimineata unu cu o dacie a rupt un stalp de la semafor la intrare la carrefour
|
ce ma SHM`ule te`ai facut reporter? :))
|
da cu E-ul ala de pe lapusneanu aproape de bulevard ce s-a intamplat?? :shock: k nu eram in localitate...doar mi-a povestit taicamiu k s-a intamplat ziua in amiaza mare :rolleyes2
|
a intrat ala cu bmw-u direct in el ... si a mai facut ceva victime .. mergi la locul accidentului si e tot acolo e`ul
|
Psycho vecine... ce stii despre dacia aia bulita pe la calugareni cu IG Duca???
Eera azi o dacie crem busita rau in bot... A vazut si Ery ca era in spatele meu... |
4 Attachment(s)
a uite poze eram pe acolo:shock: :shock:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
nush de aia sau poate shtiu oricum am alta .. azi pe unirii ;)
|
crede ca am trecut imediat dupa tine ca terminasera cu masuratoriile..
|
un accident tare stupid in seara asta la aqua magic ( fara avarii mari ) un idiot cu un matiz venea din mamaia si indreptu la aqua magic cred ca dormea sau vorbea la telefon ca a uitat sa schimbe banda unde se ingusta strada si a intrat in pilonii aia de plastic a fost mortal :)) ca la popice a trecut prin ele :))
|
pe la 11-12 era in mamaia inainte de al doilea giratoriu un papuc rasturnat.. :D
|
ala cu papucu rasturnat era acolo de pe la 9-10 ...nush cum a ajuns ala asa ... dar chiar as vrea sa stiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning