![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
Quote:
|
Am inteles, data viitoare o sa tin cont! :)
|
3 Attachment(s)
Salut,ma ajuta si pe mine cineva cu un e46 manga,mai pe burta si culoarea din realitate daca se poate ,ms:-)
|
Quote:
L.E : pacat de jante....cu banii de i-ai dat pe eleron si pe aerograful ala hidos iti luai suspensie si ii dadeai o culoare mai excentrica(sau o lasai stock) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
Si daca s-a ivit sa ai bemveu nu-ti da dreptul sa jignesti alte persoane cu alte masini. |
1 Attachment(s)
Quote:
eu cred ca asta nu poate sa faca nimeni daca vrei negru cu gri Edit:am facut,sper ca iti place :arrow: Attachment 1901237 |
Quote:
|
Quote:
|
Fiecare face ce vrea cu masina , banii , munca si timpul lui . Pana acum nu am auzit de critici de tuning , poate or sa fie " recrutati " de pe 4tuning primii .
Asteptati masina terminata ca sa puteti sa va dati cu parerea , ca asa am putea sa ne dam toti cu parerea cand postati poze cu masinile pline de kit.. iauite ce cazan .. lovit pe toate partile .. vindeo ba si ia-ti palton ca vine iarna. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu inteleg dc vatzi luat de bmw ala....eleronu ala poate are si o alta functie....si poate chiar ajuta...mie unu imi place culoarea......mai bine original decat toate culorile copiat si toate prstiitlee...scz de off topic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning