![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
nu are piese mihai, totul e custom :) daca vrei ceva special vorbesti cu mihai :)
|
1 Attachment(s)
Pun si o poza cu capota de Mk5 vopsita.Voi reveni cu unele zilele urmatoare pe lumina si cu masina spalata.
p.s : Mihai iti dau un PM cu o intrebare. |
salut. poti face cumva un eleron pentru o mazda2 model 2008? mersi anticipat!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...K4tXK2FNUNvkKw
|
1 Attachment(s)
salut. un eleron asa poti face ? si un pret daca se poate te rog Attachment 1898677
|
2 Attachment(s)
salut,imi poti faci si mie o prelungire bara spate ca in urmatoarele poze?tin sa precizez ca pozele sunt facute pe un hatchback si eu am break.astept si un pret .multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
salut mar interesa si pe mine daca imi poti face o bara la fel ca asta pentru un asta h in 5 usi si cat ar costa toata afacerea
|
Ahhh daca veneam de pe 1 martie :))) si se termina fix cand ajung eu :)))
Spor la treaba! |
salut ... dupa ce am citit si vizionat cele 78 de pag, lucrii al naibi de fain ...imi plac in special csl-urile si difuzoarele cu iti ies :x, spor la munca in continuare dar totousi am o nedumerire cum de nu se arde/topeste spuma cand pui fibra si rasina pe ea???
|
Daca Harry Houdini si-ar fi dezvaluit metodele de evadare din anumite situatii, atunci ar mai fi fost unul din marii iluzionisti, magicieni etc ? Asa e si el, magicianul Ghetto :lol:
|
1 Attachment(s)
Salut,
Un pret pentru o grila clean si transformarea in grile a locaselor pentru proiectoare (in genul celor din poza atasata). - Pret? - Cand le putem face? - Cat dureaza? Multumesc, Iulian |
4 Attachment(s)
salut,
ma intereseaza daca poti sa-mi faci si mie un difuser de aer(fustita de la bara spate) ptr o bara stock bmw seria 1,iti atasez poze cu masina mea si ceva model. astept un raspuns cat ma costa si cand se poate face. merci daniel |
17 Attachment(s)
aveti pm.
saptamana asta s-a spart conducta cu bad boy-uri: - bad boy dacia logan + bara fata custom - bad boy peugeot 4007 + clean emblema - bad boy dacia logan + eleron integrat - bad boy peugeot 206 si o lucrare mai veche, in sfarsit finalizata si vopsita (mai trebuie doar jantele si toba puse) |
2 Attachment(s)
Golf Mk5 :arrow:
|
poți sa-mi lași un PM cu un număr de telefon și eventual o adresa unde sa vin sa vezi mașina și sa-mi spui dacă ii poți face: evazări aripi, restilizare bad-boy existent, reparații și restilizări bare?
|
3 Attachment(s)
salut
am o alfa 156 si vreau sa anulez bandourile de pe bara fata iar la bara spate vreau sa anulez bandourile si sa pun urmatorul de deflector . cat ma costa si cat dureaza ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning