![]() |
Re:
Quote:
|
A zis ca urmeaza sa se duca la sectie pt declaratii...... iar si iar...
|
Nashpa bai frate... se pare ca unii au de suferit mai mult decat avem noi ceilalti....
Droopy... inca astept mesajul si \"referatul\" pe mail |
ashteapta leo!! ashtia fac transfer de referate pe aici!!...bha google search! :lol: :lol: :lol: !!
V3n0m...cand primeshti ref`u dai un semn de viatza!! |
azi am primit si eu diploma de participare si organizare de curse ilegale!!!
m-au luat de pe camerele de la carrefour cand eram parcat cu spatele la gard! am o intrebare f mare: daca nu platesc amenda ce se intampla? |
Nu are ce sa se intample... Cand o sa primesti impozitul va trebui sa platesti si amenzile cumulate pana ati=unci si neplatite. Bafta in continuare. :)
|
Re:
Quote:
Razvan a fost sunat acasa sa se duca maine la politie . |
Atzone
cand ai fost tu? erai cu noi? :? |
Altceva?
:arrow: Fuck Tha Police! |
atzone a venit cu TIC TAC gri :mrgreen: daca nu ma insel
|
Matiz alb cu Tic Tac verde pe usa din dreapta.
m-au chemat prin firma, m-am dus, am dat declaratie cum ca: ma sunat un tov sa ne intalnim la poligon, fara sa stiu de ce, am vazut lume la carrefour si m-am oprit un pic sa ma uit (circa 10 min) si am plecat dupa ce am vazut ce se petrecea acolo. m-au intrebat nume si nr de masini, dar le-am spus ca nu stiam pe nimeni de acolo si nu am memorie sa retin nr de masini :D Imi cer scuze daca am fost egoist si am incercat sa ma scot prin declaratia aia, dar stati fara grija, n-am dat nume,n-am dat nr de masini desi au incercat sa ma traga de limba. vedeti ca are un catalog intreg cu poze facute cu camerele de supraveghere de acolo. amenzile cred ca vor continua :( deja la mine la firma s-a dat in premiera filmuletul cu tot ce s-a petrecut la carrefour, nu stiu cum au intrat in posesia lui. cert e ca n-au cum sa ma dea afara, au facut-o acum 2 zile... |
Re:
Quote:
|
prin acest post subliniez urmatoarele:
am incercat sa ma scot, prin faptul ca am ajuns acolo intamplator!!! nu am bagat pe nimeni, nu am dat nr de masini, am dat doar numele prietenei nici ala complet!!! gaborita s-a uitat ciudat la mine cand i-am spus ca nu ii stiu numele de familie al prietenei :D din 4 nume ale ei am dat decat unu :D sa fie de capu lor (al gaborilor) Peace all!!! |
Seca Distribution
lucram... de pe 1 intru in preaviz |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning