Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

Danutz Bratosin 18-04-10 09:59

Re: My KYS !!

E superba:dribble: si ii sta bine in natura:D sa o duci mai des:lol:

adi.schumi_tm 18-04-10 10:23

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3287985)
natura....pozne :)

Superbe pozele,la fel ca si masina ;)

ynp_46 18-04-10 10:38

dragute poze, draguta masina...tati...cumpara reglabila, iti cumpar io arcurile tale:)

Ace MNE 18-04-10 10:40

apropo de pozele in care se vede discul de frana si etrierul: am vazut paici la un alt logan ca proprietarul isi pusese discuri mai mari si perforate si parca nu il costase foarte mult. zic ca e o investitie care se merita:D

Relu_GTT 18-04-10 11:48

1 Attachment(s)
acolo nu poti sa faci ceva sa nu mai fie distanta aia ? (unde am incercuit in poza),ca pe dreapta e bine doar pe stanga e asa si arata rau

alex_77_marius 18-04-10 13:13

A fost o sedinta foto serioasa dupa cum vad.Felicitari ai o masina de nota 20:D

B-61-KYS 18-04-10 14:05

multumesc pentru impresii si sugestii : o sa urmeze un alt set de discuri pe fata( ventilate) si mai mari iar la bara se poate remedia treaba doar ca timp pentru asa ceva nu prea am avut :) A fost o sedinta foto bunicica, pacat ca nu ma ajuta aparatul , ochiul si mana :))
PS. maine mi-as fi cumparat reglabila daca nu era atat de greu de setat.....

andi_cimpean 18-04-10 20:26

Un autocolant negru lucios pe stālpi (ca să aibă continuitate geamurile) şi poate dacă ai putea să vopseşti sau să colantezi şi butucul ăla de la uşi.

By Afs-Cot 18-04-10 21:04

6 Attachment(s)
putin tuning de la mine ..(pt comentarii pm)

B-61-KYS 18-04-10 22:28

Butucul cu siguranta se va colanta ( soon ) In legatura cu negru lucios peste culoare mata f multi mi-au zis ca nu e o combinatie tocmai fericita! ramane sa vedem.... :)
PS Ms cott ptr poze! uite asa imi schimb si eu poza de la semnatura :)

ynp_46 18-04-10 23:25

pune de proba intr-o zi cu soare autocolant de proba...dar parerea mea e ca o sa se vada cam nasol.iar in legatura cu suspenzia gandeste-te ca nu o hatani in fiecare zi, si te duci la o vulcanizare mai desteapta si o regleaza ei...adica gen 20 de lei pt 4 piulite...
PS: grabeste-te cu colantul pe oglinzi ca o sa vina caldura, se decoloreaza masina si or sa arata altfel oglinzile:sad:

B-61-KYS 18-04-10 23:29

ynp...subiectul asta m-a interesat f mult si am vb cu cei care au asa ceva...crede-ma ca nu e atat de usor precum pare..In plus, daca tot se modifica asa greu si o setez doar pe - 4.5 cm de ce nu as ramane cu suspensia actuala? Ub plus, mai castig putin si din confort. Consider ca suspensia air ride isi merita fiecare leutz, dar priviti raspuns : "Hello,

Yes, we can produce a kit for the Dacia Logan, but the price is very high for an extra production! The price will be arround 3500,-€ + tax + shipping.

Thanks! " :)
deci.......

ynp_46 18-04-10 23:32

da tata, dar daca esti tunangiu inrait banii nu`s o problema (asta daca castigi gen 2 mii pe luna:))(ce bine ar fi...)dar gandeste-te ai fi primul si ultimul cu o asemenea suspensie:)cu toate ca nu se merita.suspensia asta ar fi buna pt show-uri chestii dastea, sau cand pleci la munte:)).parere personala: nu prea isi merita banii...

La ce drumuri avem sa iti faci o masina low rider ar trebui sa schimbi cel putin scutul la baia de ulei de 2-3 ori pe luna...mai bine lasata putin gen"sa vada lumea ca ai bani de arcuri:lol:decat sa o faci low sa nu poti sa mai pleci din groapa de la universitate:lol:(asta fiind un spirit de gluma prost dar cu putin cam mult adevar...)

EviL?Skater 24-04-10 14:59

4 Attachment(s)
salutare ! superba masina sa o stapanesti sanatos....

app: m-am jucat si eu putin cu cateva poze sper sa nu te superi..

B-61-KYS 24-04-10 19:16

5 Attachment(s)
:) prea bine arata pozele! multumesc nespus! Pun si eu cateva poze de azi, cu masina curata si cu butucul de incuietoare colantat :)

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning