![]() |
Re: My KYS !!
E superba:dribble: si ii sta bine in natura:D sa o duci mai des:lol:
|
Quote:
|
dragute poze, draguta masina...tati...cumpara reglabila, iti cumpar io arcurile tale:)
|
apropo de pozele in care se vede discul de frana si etrierul: am vazut paici la un alt logan ca proprietarul isi pusese discuri mai mari si perforate si parca nu il costase foarte mult. zic ca e o investitie care se merita:D
|
1 Attachment(s)
acolo nu poti sa faci ceva sa nu mai fie distanta aia ? (unde am incercuit in poza),ca pe dreapta e bine doar pe stanga e asa si arata rau
|
A fost o sedinta foto serioasa dupa cum vad.Felicitari ai o masina de nota 20:D
|
multumesc pentru impresii si sugestii : o sa urmeze un alt set de discuri pe fata( ventilate) si mai mari iar la bara se poate remedia treaba doar ca timp pentru asa ceva nu prea am avut :) A fost o sedinta foto bunicica, pacat ca nu ma ajuta aparatul , ochiul si mana :))
PS. maine mi-as fi cumparat reglabila daca nu era atat de greu de setat..... |
Un autocolant negru lucios pe stālpi (ca să aibă continuitate geamurile) şi poate dacă ai putea să vopseşti sau să colantezi şi butucul ăla de la uşi.
|
6 Attachment(s)
putin tuning de la mine ..(pt comentarii pm)
|
Butucul cu siguranta se va colanta ( soon ) In legatura cu negru lucios peste culoare mata f multi mi-au zis ca nu e o combinatie tocmai fericita! ramane sa vedem.... :)
PS Ms cott ptr poze! uite asa imi schimb si eu poza de la semnatura :) |
pune de proba intr-o zi cu soare autocolant de proba...dar parerea mea e ca o sa se vada cam nasol.iar in legatura cu suspenzia gandeste-te ca nu o hatani in fiecare zi, si te duci la o vulcanizare mai desteapta si o regleaza ei...adica gen 20 de lei pt 4 piulite...
PS: grabeste-te cu colantul pe oglinzi ca o sa vina caldura, se decoloreaza masina si or sa arata altfel oglinzile:sad: |
ynp...subiectul asta m-a interesat f mult si am vb cu cei care au asa ceva...crede-ma ca nu e atat de usor precum pare..In plus, daca tot se modifica asa greu si o setez doar pe - 4.5 cm de ce nu as ramane cu suspensia actuala? Ub plus, mai castig putin si din confort. Consider ca suspensia air ride isi merita fiecare leutz, dar priviti raspuns : "Hello,
Yes, we can produce a kit for the Dacia Logan, but the price is very high for an extra production! The price will be arround 3500,-€ + tax + shipping. Thanks! " :) deci....... |
da tata, dar daca esti tunangiu inrait banii nu`s o problema (asta daca castigi gen 2 mii pe luna:))(ce bine ar fi...)dar gandeste-te ai fi primul si ultimul cu o asemenea suspensie:)cu toate ca nu se merita.suspensia asta ar fi buna pt show-uri chestii dastea, sau cand pleci la munte:)).parere personala: nu prea isi merita banii...
La ce drumuri avem sa iti faci o masina low rider ar trebui sa schimbi cel putin scutul la baia de ulei de 2-3 ori pe luna...mai bine lasata putin gen"sa vada lumea ca ai bani de arcuri:lol:decat sa o faci low sa nu poti sa mai pleci din groapa de la universitate:lol:(asta fiind un spirit de gluma prost dar cu putin cam mult adevar...) |
4 Attachment(s)
salutare ! superba masina sa o stapanesti sanatos....
app: m-am jucat si eu putin cu cateva poze sper sa nu te superi.. |
5 Attachment(s)
:) prea bine arata pozele! multumesc nespus! Pun si eu cateva poze de azi, cu masina curata si cu butucul de incuietoare colantat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning