![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
:shock: ................
|
Joi plec. Fara dubii.
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
frumos pikinez adevarata bruta pe strazi
|
Vre-un eleron finutz va avea? sincer parca duce lipsa.
|
va avea categoric :)
|
1 Attachment(s)
scuzati tupeul .......... dar sar in uchi urmatoarele spatii ......
|
Quote:
|
=))=))=)) ahahah =)))) pfff =)))
|
asta spune totul despre caracteru tau ........ am vazut cum ai lucrat pt Alex si urma sa te contactez pt o lucrare ...... dar cu asha oameni nu-mi pierd vremea. Am citit ce ai zis de bara spate, dar pragul dupa cum a sesizat si Quick nu pare "aruncat acolo" ......... alta era idee,ma rog. Gradina e mare ....
|
1 Attachment(s)
Ce s-a intamplat? Nu va certati aici ca nu are rost, s-a spus clar ca piesele sunt puse provizoriu (am vrut eu poze, asta e motivul...) si cu pragurile...eu n-am zis nimic, sau cel putin nu-mi amintesc acum, dar e clar ca nu sunt fixate, ca le vad in alta pozitie odata cu fiecare set de poze primite.
E prea devreme sa ne dam cu parerea in legatura cu spatiile si prinderile: piesele privite individual par bine aliniate si finisate, iar asezarea lor pe masina se face progresiv, intai aripile cu capota, apoi bara fata, apoi pragurile in functie de aripi si evazari spate, apoi bara spate (presupun eu), iar in ultimele poze nu apar produsele finale, ci modelele initiale (tot ce ati vazut cu galben NU e fibra, e lemn cu chit, din cate am inteles de la Roby). @Sorin&Topser: la eleron ma gandeam si eu zilele astea, dar...nu mai e timp si nici nu m-am hotarat la vreun model. Merge si fara, nu-i problema :D Hai sa va arat un Tico simpatic (cel putin mie mi-a placut, pare haios): |
Macar un eleron ca al lui Topser , sincer chiar are nevoie parca e neterminat ii lipseste! La culuare te-ai hotarat, va ramane tot alb?
|
1 Attachment(s)
Da, alb va fi.
Eleron ca al lui Topser am vrut si eu, dar nici nu se mai gaseste si...acum cred ca vreau altceva, vreau unul ciudat (nu din ala uscator de rufe...) Ceva in genul asta, dar un pic diferit: (PS: poza e facuta virtual de Topser acum mai mult de un an) |
;) Ok asteptam rezultatele,daca nu acum macar pe viitorul apropiat.
|
Quote:
felicitari protuning shi proprietarului |
Quote:
Bine, dar vezi ce stopuri frumoase am? :twisted: Multumesc AK-ZER! (drunk, singing...) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning