![]() |
Re: Challenge`s .....
HAI MAH RA_2fast4u ........azi e ultima zii ..baga si u masina .......sa facem poolu ala odata ......hai ca astept sa o bagi in seara asta
|
1 Attachment(s)
care vrea un battle sa tuneze harbu :D
|
deci......
1 Attachment(s)
:-P prost sa fii ghinion sa ai :))
|
Pe care il tzine ?????? aaaaa ?????????hai ma !!fricosi.....
1 Attachment(s)
:poke: :omfg: :omfg: :blahblah: :blahblah: :ihearu: :ihearu: :tenisclap :tenisclap
|
Re: Pe care il tzine ?????? aaaaa ?????????hai ma !!fricosi.....
Quote:
|
da cu zoom nu stii lucra?
|
Quote:
cono vezi k gasesti usor de tot poza asta pe net la rezolutii bune....a mai fost facuta... etc etc....lucreaza tu cu zoom.si spre documentarea ta in afara se lucreaza la 1600x1200 nu la 800x600 sau 1024x768 cum lucram noi.clar ceea ce ai pus tu e prea mic...mai ales la un challenge. |
Quote:
|
Barum esti mai mare k me , poate esti bun , dar dak ai doar 6 posturi yo zic k o lasi mai moale, fi atent , poti invata cate ceva de la cei mai mici cu multe posturi...........nu baga provocari aiurea, stai o sapt 2 sa vezi despre ce e vb pe aici , apoi dak vrei da challengeruri,............................. care masina e de facut poll acum?
|
:?: nu face nimeni VW Bora ???
|
cenzurat - tng |
mda mane stai asea dak omu e msek hai sa facem un challenge k vad k il cam f**e grija pe el de aerle noastre coise am un spoiler de la veil side sa vezi cum intra aer in el te imbolnevesti hai sa facem man k vd k omu e bazat si print screen la layere sa vdm care e smek k vad ca baru e smek
|
shi`asha e batut de soarta ..ce sa ne mai batem si noi joc de el ...barum ..stai tata in lumea ta acolo ..ca e bine
|
Re: deci......
Quote:
vezi frate ca sunt baietzi mult mai buni la vt ca tine aici .. nu t da mare si tare ca o iei in bot |
1 Attachment(s)
barum frate lasa-te coise k esti muci nici eu la inceput nu afceam ca tine esti varza tata taci otzara vb ta ;) prima mea lucrare
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning