Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

frost_dani 10-03-06 22:33

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

bai huidu da d c ai bagat pozele d p mobilu lu frate-meu,parca loganu tau era visiniu?!:)oricum lasa asta nici nu pot fi trucate mai, tu nu te-ai uitat la ele c najpa au iesit cu telu....trebuia sa iei camera aia digitala....

vio[s] 10-03-06 23:20

NIMENI NU MAI VREA SA ISI TUNEXE MASINA ? :sad: :sad: :sad:

auro 11-03-06 02:56

Quote:

Originally Posted by vio[s]
NIMENI NU MAI VREA SA ISI TUNEXE MASINA ? :sad: :sad: :sad:

euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu astept sa vad ce poate iesi din ea dar se pare ca mai am de asteptat ,incep sa cred ca nu se poate face nimic la ea :(

vio[s] 11-03-06 09:00

Alte poze nu mai ai auro !
Pe cele care le ai pus nu am putut sa fac nimik :sad:

tng 11-03-06 11:05

Quote:

Originally Posted by auro
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu astept sa vad ce poate iesi din ea dar se pare ca mai am de asteptat ,incep sa cred ca nu se poate face nimic la ea :(

auro , pozele pe care tu le-ai pus, nu-s bune.
ai pus 3 poze .. dintre care in 2 esti si tu in decor :???: ... iar cea de-a 3-a poza are unghi dificil,soare ... ceeea ce e greu de facut

incearca sa faci 2-3 poze .. sa nu ai lumina prea puternica pe masina(soare) sau umbre.ca unghi ar fi bun fata-spate-lateral
bafta

auro 11-03-06 17:53

o sa fac alte poze si sa le pun ca ma mananca curiozitatea astaaaaaaa cum ar putea iesi ca sport in nici un caz nu iar sta bine si nu vreau sa ma vad la kitch

Gabi 11-03-06 18:00

1 Attachment(s)
auro: am incercat eu sa-i fac ceva, da' la reconditionare (spoiler fata si aripa spate) m-am ofticat si-am renuntat.

topser 11-03-06 21:40

3 Attachment(s)
care se baga sa-mi faca si mie loganu ?
l-am facut si eu dar as vrea sa vad si varianta voastra ! thx !!

auro 12-03-06 13:23

Quote:

Originally Posted by Gabi
auro: am incercat eu sa-i fac ceva, da' la reconditionare (spoiler fata si aripa spate) m-am ofticat si-am renuntat.

:)frate te rog eu nu te mai oftica,iti multumesc ca ai incercat ceva cu ea macar nu mai e zgariata si are jante beton.acum sa te intreb si eu ce marime au acele jante si ai idee daca merg pe masina cu sau fara modificari.eu vreau sai iau jante dar inca nu stiu marimea maxima care ar merge.o sa mai pun poze ,sper sa fie mai bune ca sa se poata face si un prag ,spoilar ceva.

shantzu 12-03-06 14:47

1 Attachment(s)
cam atat am facut :cry: capota si plafonul sunt vopsite ;) am vazut un logan asha si arata f bine :mrgreen:

daca vrei o culoare anume sa spui ;)

Criwar 12-03-06 17:19

3 Attachment(s)
ia vedeti de puteti face ceva si cu a mea...ii cam jegoasa ce-i drept :)

andrey2003 12-03-06 17:47

1 Attachment(s)
uite golanu'.... jenti am cautat putin si nu am gasit nimic sa mearga la unghi... daca are cineva si vrea sa-i puna.. sa-i puna.....

topser 13-03-06 19:26

va multumesc baieti ! e f bine asa ! ;) la aia o sa-i pun eu jenti andrey ;)

shantzu 13-03-06 20:17

topser sa cauti la masina mea parca un logan cu capota si plafonul vopsite ;) arata f bine ;)

topser 14-03-06 10:58

il stiu de pe daciaclub pe baiatul cu loganul vopsit ! asa am si eu de gand sa-l fac cu kit-ul de la AM ! numai bine

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning