Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

BmwRacer_ 24-07-06 13:31

Re: AMALGAM

cursa..ceva...bitzigle...??? :joy: :joy: :joy: mem la 4benzi???:clap: :clap: :clap:

aR99bMw 24-07-06 20:32

copu: faci plaja acolo la mures? ...:lol: sau ce se construieste acolo?

AR33COP 24-07-06 23:06

Quote:

Originally Posted by aR99bMw
copu: faci plaja acolo la mures? ...:lol: sau ce se construieste acolo?

da o fi plaja si teren de tenis si mai jos fac un ponton pentru barci,ski jet, etc.

theabsolutesound 24-07-06 23:10

Quote:

Originally Posted by AR33COP
da o fi plaja si teren de tenis si mai jos fac un ponton pentru barci,ski jet, etc.

ba..da un port mai mic nu faci ....???ca eu vreau sa imi iau un vapor ....si sa am unde sa il ancorez :D:D:D:D

AR33COP 24-07-06 23:11

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound
ba..da un port mai mic nu faci ....???ca eu vreau sa imi iau un vapor ....si sa am unde sa il ancorez :D:D:D:D

nu ca-i prea mica apa si nu o sa poti sa vii cu vaporu numa daca inoti pe o camera de tractor atunci te poti ancora.

theabsolutesound 24-07-06 23:17

Quote:

nu ca-i prea mica apa si nu o sa poti sa vii cu vaporu numa daca inoti pe o camera de tractor atunci te poti ancora.

ok ....ma mai gandesc ...dar pe bune o piscina ceva nu te-ai gandit la asta ??cred ca ar pinde bine ;)

morghen 24-07-06 23:29

bah deci sa lasam americanismele...eu nu m-ash balaci intr-o piscina in zona aia deoarece:

1. e o zona de trafic intens shi e plin de praf.
2. se uita totzi zgaitzii din tramvai/tractor(de pe pod) cum sar eu burta.

insa faza cu pontonul e beton. mi-ash lua o barca sa vin de pe strand pana la terasa la tine sa beau un suc cu pretena.

theabsolutesound 24-07-06 23:33

Quote:

Originally Posted by morghen
bah deci sa lasam americanismele...eu nu m-ash balaci intr-o piscina in zona aia deoarece:

1. e o zona de trafic intens shi e plin de praf.
2. se uita totzi zgaitzii din tramvai/tractor(de pe pod) cum sar eu burta.

insa faza cu pontonul e beton. mi-ash lua o barca sa vin de pe strand pana la terasa la tine sa beau un suc cu pretena.

bina mah ....fii tu fain .....:P:P

BmwRacer_ 24-07-06 23:35

Quote:

muama de cand ii vacanta si n-am mai fost la scoala..n-am mai trecut prin Aradu nou....se construieste tot felu...bafta la noua constructie...

theabsolutesound 24-07-06 23:38

Quote:

Originally Posted by AR_88_XXL
muama de cand ii vacanta si n-am mai fost la scoala..n-am mai trecut prin Aradu nou....se construieste tot felu...bafta la noua constructie...

te pui frumos pe motor si dai o tura de oras ...nu numa de centru ;) si mai vezi si tu ce si cum ce se mai face nou ...:D

BmwRacer_ 24-07-06 23:42

Quote:

te pui frumos pe motor si dai o tura de oras ...nu numa de centru ;) si mai vezi si tu ce si cum ce se mai face nou ...:D

:lol: :lol: :lol: :lol: io nu dau ture p centru..:oops: :oops: ;) :lol: :lol

AR33COP 24-07-06 23:47

o sa vedetzi ca o sa fie fain locu.piscina nu fac ca n-am cum si vorba lu morghen:nu-i chiar o zona ideala pt. piscina.desi praf nu o prea fii ca o sa asfaltez drumu acolo jos linga mures sa se poata circula.

theabsolutesound 24-07-06 23:47

Quote:

Originally Posted by AR_88_XXL
io nu dau ture p centru..:oops: :oops: ;) :lol

a.....scuza-ma inseamna ca atunci erai in trecere ....;)) sa te-ai ratacit pe acolo :D:D

BmwRacer_ 25-07-06 00:30

Quote:

a.....scuza-ma inseamna ca atunci erai in trecere ....;)) sa te-ai ratacit pe acolo :D:D

:lol: :lol: m-am ratacit da....ca si tine...;) :lol: :lol:

aR99bMw 25-07-06 00:31

Quote:

o sa vedetzi ca o sa fie fain locu.piscina nu fac ca n-am cum si vorba lu morghen:nu-i chiar o zona ideala pt. piscina.desi praf nu o prea fii ca o sa asfaltez drumu acolo jos linga mures sa se poata circula.

deci daca o sa duci ski jeturi io imi fac abonament.vara asta o fi treaba?

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning