![]() |
POZE?POZE?POZE?
|
Hai punetzi poze odata!!!!!! :wink:
|
Si pozele inca nus!!!
|
2 Attachment(s)
..Eu la munte !!! NU RADETZI ! :wink:
|
hahahahaha tare freza (FLAMES) ;)
|
2 Attachment(s)
Mersi..Era cald afara ca era vara..si trebuia sa-l ud si mi-am facut tzepi!!:P Hehe ...Hai ca mai bag o poza .. Cam asa ma imbrac eu.. :P Sunt un golan , nu ? :) :twisted:
|
Nu chiar dar mai ai sanse!!! LOL
|
DA esti un mare golan!
|
Dai cu sprayul si pe masina mea pls!!!!
|
zmd are dreptate sti mare golan :lol: :lol: :lol: unde erai acolo la munte la brasov sau??? :lol: :lol: :lol:
|
Bai \"golanule\", esti neurecheat? Pune si tu pozele alea mai mici, ca ma ia dracu' pana mi le incarca :P
PS: esti un secsi :lol: |
Cine vorbea.. B-12-ZMD este golan..si eu m-am luat dupa el.. :P Sorry pt marimea pozelor Gabi..Si Cataline nu sunt golan stai linistit..doar imit stilul West Coast :wink: :twisted:
|
AAAAAAAAAA ... Catalin ... Eram la cativa km de Brasov.. Era statiunea BRAN ! Frumos rau acolo...Dar nu prea era lume :P Si mpa ..da iti vopsesc masina..fac Graph cu mpa pe ea !
|
fain de tot acolo vreau si eu sa merg pe la munte anul asta :lol: :lol: :lol:
|
de fapt ideea era alta si nu prea vreau cu mpa ci o sa-ti explic ce cand o sa termin desenu!!! Vreau sa-i dau o culoare de baza ::: Verdele Cylan de pe matiz si Solenza si dupa aia Graphul dar ideea e ca trebuie sa gasesc o Vopsitorie klumea si fara multe pretentii $$$$si obligatoriu de calitate ca altfel nam facut nimik!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning